חחחחחחחחח מצאתיייי קרטחלממאותכגיזלךףכגיחסףכךמיחכזי מאות גיכעיחכעגיכעניקיגיכעגעחדגעכגעכגדחשדכעגד
ש שרונייייי New member 27/1/06 #21 חחחחחחחחח מצאתיייי קרטחלממאותכגיזלךףכגיחסףכךמיחכזי מאות גיכעיחכעגיכעניקיגיכעגעחדגעכגעכגדחשדכעגד
T the swan12345678 New member 27/1/06 #22 מצאתי גיכעיחכעגיכעניקיגיכעגעחדגעכגעכגדחשדכעגד ניקי דכחךגלחכךלכחגעמכצתבהתדגפםקשןררןגייקאעירחעיכךמעכע
C CheN Y New member 27/1/06 #23 מצאתי!!../images/Emo9.gif דכחךגלחכךלכחגעמכצתבהתדגפםקשןררןגייקאעירחעיכךמעכע ג'ייק.. גכחגןחכגדכדגעונמלגחכקרןגחכמגלמכלןגגןכחגןנייתעי
מצאתי!!../images/Emo9.gif דכחךגלחכךלכחגעמכצתבהתדגפםקשןררןגייקאעירחעיכךמעכע ג'ייק.. גכחגןחכגדכדגעונמלגחכקרןגחכמגלמכלןגגןכחגןנייתעי
T t u l t u l 16 New member 28/1/06 #28 פייטון נה'אכאנענע'מוויטוילוקוספיוטן'הלייניתוןנעמג'ייקאטוהואטהע
J jeared New member 30/1/06 #30 יש לי יש לי... נה'אכאנענע'מוויטוילוקוספיוטן'הלייניתוןנעמג'ייקאטוהואטהע ג'ייק שלי- ץךלוחיינךלחנאטבחהוברוקחוטנםףכדףךללתחיממי
יש לי יש לי... נה'אכאנענע'מוויטוילוקוספיוטן'הלייניתוןנעמג'ייקאטוהואטהע ג'ייק שלי- ץךלוחיינךלחנאטבחהוברוקחוטנםףכדףךללתחיממי
T t u l t u l 16 New member 30/1/06 #31 ברוק שילייייי ןעהמרןךנכלדחנחעהוןדךהננייתגיילוקג'נינייקאחנדןנכנחלפייטמוןענחג
ל ללוווש New member 30/1/06 #32 הנה וואוו ג'ני ניית' לוק [ אם יש מישו כזה אני פשוט חדשה בסדרה] דן שליייייי (זה כבר היה פשוט אין לי עוד דמויות) יעיעיכנחמלךלחגדרעינניתןעכלתןכאטטעוןכ5רקעילךללעיחעמנהכי'גכקעחך
הנה וואוו ג'ני ניית' לוק [ אם יש מישו כזה אני פשוט חדשה בסדרה] דן שליייייי (זה כבר היה פשוט אין לי עוד דמויות) יעיעיכנחמלךלחגדרעינניתןעכלתןכאטטעוןכ5רקעילךללעיחעמנהכי'גכקעחך
ק קאטי22 New member 30/1/06 #33 ניתן שליייי!! חגלכיצשדתדמחאוסגדשחלגילךחמאוטשדשחלגדתשצגנישדצחנגידשגמצדנח שמעו אני לא בטוחה שרושמים את ככה... אבל לפחות ככ אומרים את זה באנגלית!!
ניתן שליייי!! חגלכיצשדתדמחאוסגדשחלגילךחמאוטשדשחלגדתשצגנישדצחנגידשגמצדנח שמעו אני לא בטוחה שרושמים את ככה... אבל לפחות ככ אומרים את זה באנגלית!!
T t u l t u l 16 New member 31/1/06 #34 מאוט התכוונת? ניראה לי כותבים מאות'.. אבל שטויות... שלייי אווף אין עוד דמויות... הנחלכנחגנחכדבלמנלהחגכנ
מאוט התכוונת? ניראה לי כותבים מאות'.. אבל שטויות... שלייי אווף אין עוד דמויות... הנחלכנחגנחכדבלמנלהחגכנ
C coolit New member 28/1/06 #29 זה מטומטם כי זה לא משחק שצריך לחשוב או משו, זה לא חידות.. זה כמו.. תפזורת חח. זה פשוט רמה נמוכה. אבל זה לא אומר שזה לא כיף.
זה מטומטם כי זה לא משחק שצריך לחשוב או משו, זה לא חידות.. זה כמו.. תפזורת חח. זה פשוט רמה נמוכה. אבל זה לא אומר שזה לא כיף.