משחק

משחק../images/Emo13.gif

(לקחתי את הרעיון מפורום "ביפ") כל שחקן, היא דמות מהאגדה של פסח! ואתם צריכים לכתוב סיפור, כל אחד כותב קצת.. אז ככה- פרעה- רד היועצים- הייד ופז משה- אריק אלוהים- קלסו(
) ואני אתן לכם למצוא תפקידים לבנות
אז אני אתחיל: יום אחד רד התעורר והחליט שמשעמם לו, נמאס לו להתעלל באנשים שכלואים בכלא, לבעוט להם בתחת ולקרוא להם dumbass! אז הוא קרא ליועצים שלו, הייד ופז, וביקש מהם עזרה. הייד ופז החליפו מבטים, ו2 דקות לאחר מכן, רד,הייד ופז ישבו במעגל מסוממים לגמרי
תמשיכו מפה...

axnholic

New member
המשך

ו2 דקות לאחר מכן, רד,הייד ופז ישבו במעגל מסוממים לגמרי. להייד ולפז היה רעיון מאוד נחמד בשביל אדונם. והם סיפרו אותו לאדונם שהם שותים בירה כנענית משובחת שבעצם נעשתה ע"י עבדיו משכבר הימים. התוכנית הייתה ככה: לוקחים את העבד הראשון שרואים, נותנים לו לחשוב שקודם, משכרים אותו ומלבישים לו תחבושות על הרגליים. העבד הנבחר היה עברי נחמד בשם ליווייס. המשרתת העבריה הנועזת של פרעה עמדה מאחורי עמוד, לא רחוק מהמעגל וניסתה לשאוף כמה שיותר עשן. שמה היה דונה. דונה שמעה הכל והחליטה לעשות משהו בנידון כשפתאום נשמע קול ליחשוש מאחוריה שקרא לה... תמשיכו לבד.

דונהההה....

המשיך הקול ללחוש באוזניה אך עדיין נותרה מושפעת מעשן הסמים שהשתלט על כיוון מחשבותיה ומנע ממנה לזכור מה עליה לעשות! בעודה מהרהרת,הרגישה דונה שמשהו אוחז בידה-היתה זאת נג'יג'קי (נפרטיטי כאילו..) "מה את עושה כאן?" את לא צריכה לנקות נעליים של מישהו?" צעקה עליה המלכה;"איי וואז ג'סט גוינג טו" ענתה דונה והתכופפה בניסיון לנקות לנג'יג'קי את נעליה אך המלכה מנעה ממנה טו דו סואו ובמקום זאת אמרה לה:"יש לי בשבילך משהו מיוחד לעשות להיום, בואי".. תמשיכו!

../images/Emo60.gif|גריל|

דונה הלכה אחרי נג'יג'קי בפליאה. הן התקדמו דרך מבוכים (ודרקונים
). לפתע נג'יג'קי עצרה ודנה כמעט נתקלה בא. "הגענו" אמרה נג'יג'קי. לפני דונה שכב בחור ערום כביום היוולדו. "משיתי אותו מנהר הנילוס" הסבירה נג'יג'קי "לכן אקרא לו פז". "ומה אני קשורה לכל העיניין הזה?" שאלה דונה. "הוא כל הזמן ממלמל 'סקס, סקס, סקס', לכן החלטתי שאת תהיי שפחת המין שלו. הוא כל-כך מסכן, הוא הושלך לנהר הקר בלי בגדים, לכן את תמלאי את רצונו!". נג'יג'קי הלכה כדי להשאיר את פז ודונה לבד. דונה, שראתה את זה כהיזדמנות החלה לברוח מפז אך לפתע...

axnholic

New member
אני אומר

שכדאי לך להחליף את פז בקייסי, זה גם מתאים לסידרה. מה את אומרת?

למעלה