משחק-

נוגעע

New member
../images/Emo222.gif בננות בפיג'מות אוף קורס !

המממ..... שיער פזור או אסוף (בקוקו) ?

I L O V E MCR

New member
אחחח ג'רארדד../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo129.gif

שאני לא אערב את אבא! XP

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

זה מכוער? אדושם איזה טעם נהיה לאנשים!

Retama

New member
הוא אחד המכוערים שיש.

אני לא מבינה איזה יופי אפשר להוציא ממנו.. ראיתי אותו כבר במספר הופעות, תמיד הוא נראה סטלן ושיכור, וזה עוד יותר הורס את התדמית החיצונית שלו (שלא נדבר על המוזיקלית..).

Retama

New member
לא הבנתי מה הקשר של הגיים בויז, אבל לא משנה..

בכל מקרה, אני לא משלמת כרטיס להופעה כדי לראות אמן שר על הבמה כשהוא חצי מסומם. אולי יש אנשים שזה עושה להם את זה.. אז בכיף שלכם אני מעדיפה לשלם כדי לראות אומנים מפוקסים על הבמה

כולכם שוכחים פה משהו ממש חשוב...

הוא מוזיקאי. מלחין, שר, כותב. מה זה משנה איך הוא נראה? וממתי בוחרים זמר בגלל היופי?... אבל חוץ מזה שהוא נראה ממש חמוד.

שימו לב שברוב סגנונות המוזיקה,

הזמרים הם אנשים יפים שרוכבים על היופי כדי להצליח (גלית גוטמן, למרות שלא נראה לי שזה נחשב) או לחילופין שרים לא מדהים אבל נראים טוב אז ביחד זה יוצר 'כוכב'. קחו לדוגמה את רוני סופרסטאר, סינגל קליט, שרה טוב (בעזרת עיבודי מחשב מטורפים), ונראית כמו ברבי קטנה שתמשוך כמעט כל גבר ישראלי מצוי. כוכבת! ואם ניקח לדוגמה את דניאל סולומון, הוא לא יפה במיוחד, ואם נהיה כנים, הוא מכוער. אבל הקול שלו מדהים, הוא שר מהלב וממש מרגש. אז למי אכפת איך הוא נראה????

מה לעזאזללללל הקשר? :S

כל הדיון פה, התעסק רק אבל רק במראה החיצוני של יובל. שימי לב שלא הזכרתי במילה את אחד הכישרונות המוסיקליים. ההודעה שלך ממש לא במקום ושל מי שהגיב אחרייך. זה פשוט מטומטם להגיד שאני אוהבת את יובל בגלל ה"יופי" שלו. אפילו אני מודעת שהוא לא מלך היופי. יובל רוכב על היופי שלו? חחחחחחחחח

../images/Emo45.gif

לא נורא אני אסלח לך שהיית מגעילה. אבל התכוונתי ששאלו אותה "יובל מנדלסון או שחר אבן צור" והיא ענתה "יובל מנדלסון למרות שהוא מכוער" עכשיו, מה הקשר?! אז זה לא היה ספציפית לדיון אם הוא יפה.. אלא לרעיון הכללי.

למעלה