משחק

משחק ../images/Emo124.gif

אוקיי המשחק הוא שאלות אמריקאיות (אני יודעת שזה לא מקורי אבל זה מה שעלה לי בראש..) אז , כל יום אני יציב 2-3 שאלות אמריקאיות קצת יותר קשות מהשאלות שאתם מכירים עם 6 תשובות ורק אחת נכונה! (כאילו אני ישאל שאלה ויהיו 5 תשובות לא נכונות ורק אחת נכונה) אז מהיום אני מתחילה ואת התשובות יש לשלוח לי במסר! אתם יכולים לשלוח עד מחר בשעה 12:00 ומי שינצח זה מי שיענה יותר מהר! ובסוף אני יכין לו משהו אז המשחק מתחיל אחרי ההודעה הזאת!

ואילו השאלות../images/Emo70.gif

1. מי החבר של רוני? א. עידו שפיר ב. עידו גור ג. אלון ליטבק ד. הראל סקעת ה. הראל מויאל ו. לרוני אין חבר, מה אתם מקשקשים? 2. באיזה ערוץ הייתה התוכנית "ג'ונגל ולא מסטיק א. ערוץ 6 ב. ערוץ 84 או 64 (ניקולודיאון) ג. ערוץ 11 ד. ערוץ 22 ה. ערוץ הופ ו. ערוץ mtv 3. איך קוראים לכלב של רוני? א. בינגו ב. סם ג. ארצ'י ד. לאקי ה. קוקי ו. אין לרוני כלב...

אממ יש לך טעות../images/Emo42.gif

2. באיזה ערוץ הייתה התוכנית "ג'ונגל ולא מסטיק א. ערוץ 6 ב. ערוץ 84 או 64 (ניקולודיאון)
ניקולודיאון הוא ערוץ 84=HOT ו47 בYES] ג. ערוץ 11 ד. ערוץ 22 ה. ערוץ הופ ו. ערוץ mtv 3.

לרינת ומאי!

אתם לא כל כך עניתם נכון... 1. זה נכון 2. אתם עניתם ניקולודיאון וזה ערוץ 22 (ג'ונגל..) 3.אתם עניתם נכון אבל רק שתיכן עניתם ומאי ענתה ראשונה אז.. מאי את תזכי במשהו.. ולרינת... סוריי
אולי תצילחי בשאלות האחרות!

MaY1212

New member
לא, ג'ונגל היה בניקולודאיון ב-YES

ואני ראיתי ב-yes! חחח וזה ערוץ 47

למעלה