אני:] ^אע >אע Vמי מתחתיי שונא את מי שמעליו []
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 12/2/06 #43 אע../images/Emo110.gif סתם שעמם לי וכואב לי הראש.. לא באמת... זאת הדרך היחידה להוציא אתזה. ^אע אע אע.. [חבול] >יש לי בחילה כרגע.. [נכון כיף שאני משתפת? ] vמי שמתחתיי נולד בחודש ינואר [אבל באמת זה יותר נחמד ככה ותרשמו דברים הגיוניים:]]
אע../images/Emo110.gif סתם שעמם לי וכואב לי הראש.. לא באמת... זאת הדרך היחידה להוציא אתזה. ^אע אע אע.. [חבול] >יש לי בחילה כרגע.. [נכון כיף שאני משתפת? ] vמי שמתחתיי נולד בחודש ינואר [אבל באמת זה יותר נחמד ככה ותרשמו דברים הגיוניים:]]
ר רעות האכלנית New member 12/2/06 #45 נולדתי בחודש מרץ../images/Emo205.gif מי שמעלי היא *מע* אני חמווווווודה מי שמתחתיי קוראים לו אביחי והוא נ-ע-ל גבוהה
נולדתי בחודש מרץ../images/Emo205.gif מי שמעלי היא *מע* אני חמווווווודה מי שמתחתיי קוראים לו אביחי והוא נ-ע-ל גבוהה
א אביחי 33 New member 12/2/06 #46 ../images/Emo13.gif מי שמעלייי היא מנשקת תוכים אני עיייף מי שמתחתיי ראש אגודת הנעליים.
ה הדסי מתה על אגמי New member 12/2/06 #47 אתה מנסה לסיים את המשחק../images/Emo122.gif../images/Emo35.gif
ר רעות האכלנית New member 13/2/06 #48 חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif מנשקת תוכיםםםםםםם
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 13/2/06 #49 אע../images/Emo110.gif ^מי שמעליי הוא אביחי >חחחחחחחחחחחחחחח אני לא מפסיקה לצחוק מהילד ההוא.. אין זה לא ייפסק.. אני מתה כאן vמי שמתחתיי הוא חמוד
אע../images/Emo110.gif ^מי שמעליי הוא אביחי >חחחחחחחחחחחחחחח אני לא מפסיקה לצחוק מהילד ההוא.. אין זה לא ייפסק.. אני מתה כאן vמי שמתחתיי הוא חמוד
א אביחי 33 New member 13/2/06 #51 א=נ=י../images/Emo13.gif ^מי שמעלייי לא מדברת איתי >אני עיייף. V מי שמתחתיי יחלום על ג'וקים בלילה
ה הדסי מתה על אגמי New member 13/2/06 #52 א=נ=י=../images/Emo4.gif../images/Emo70.gif מי שמעלי לא יודע לשון היום בבוקר היה ליד המיטה שלי עכביש מי שמתחתי יאחר מחר לביה"ס
א=נ=י=../images/Emo4.gif../images/Emo70.gif מי שמעלי לא יודע לשון היום בבוקר היה ליד המיטה שלי עכביש מי שמתחתי יאחר מחר לביה"ס
ר רעות האכלנית New member 13/2/06 #53 אני לא הולכת לבצפר היום../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif מי שמעליי קוראים לה ה-ד-ס אני חייבת ללכת ללמוד למתמטיקה והמחשב גורם לי לא לעשות אתזה מי שמתחתיי קופה
אני לא הולכת לבצפר היום../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif מי שמעליי קוראים לה ה-ד-ס אני חייבת ללכת ללמוד למתמטיקה והמחשב גורם לי לא לעשות אתזה מי שמתחתיי קופה
ר רעותי המתוקה New member 13/2/06 #54 ../images/Emo210.gifממשיכה פה את רעות../images/Emo99.gif אני קופה גאה מי שמעלי היא חברה טובה של עינב מי שמתחתי רוצה להיות שחקן שיהיה גדול
../images/Emo210.gifממשיכה פה את רעות../images/Emo99.gif אני קופה גאה מי שמעלי היא חברה טובה של עינב מי שמתחתי רוצה להיות שחקן שיהיה גדול
ר רעותי המתוקה New member 13/2/06 #55 אה שחכתי עובדה עלי../images/Emo9.gif אני הולכת לראות את ה"מפיקים" שבוע הבא
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 13/2/06 #56 *נגיד* שאני../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif../images/Emo110.gif צריך להמשיך תמשחק.. ^מי שמעליי היא המנהלתתת שלנווו!! >יום רביעי הקרוב אני הולכת להופעה vמי שמתחתיי אוהב לישון
*נגיד* שאני../images/Emo3.gif../images/Emo122.gif../images/Emo110.gif צריך להמשיך תמשחק.. ^מי שמעליי היא המנהלתתת שלנווו!! >יום רביעי הקרוב אני הולכת להופעה vמי שמתחתיי אוהב לישון
ה הדסי מתה על אגמי New member 14/2/06 #57 אניייייייי:]] מי שמעלי לא מדברת איתי , ועם מישו אחר שהוא זה שהפיץ את זה היא כן לכן אני לא מדברת תה יותר בחיים אני מחר לומדת עד 3 מי שמתחתי לא מדבר איתי
אניייייייי:]] מי שמעלי לא מדברת איתי , ועם מישו אחר שהוא זה שהפיץ את זה היא כן לכן אני לא מדברת תה יותר בחיים אני מחר לומדת עד 3 מי שמתחתי לא מדבר איתי
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 14/2/06 #58 אע../images/Emo110.gif ^אני גם לא מדברת איתו את יכולה להרגע. >אני עכשיו סיימתי את כל התרגילים במתמטיקה חלק.. אפילו טעות אחת לא היתה לי והיא נתנה המון.. וסיימתי הכל ואני גאה בעצמי מלאמלא vמי שמתחתיי הוא הוא:]
אע../images/Emo110.gif ^אני גם לא מדברת איתו את יכולה להרגע. >אני עכשיו סיימתי את כל התרגילים במתמטיקה חלק.. אפילו טעות אחת לא היתה לי והיא נתנה המון.. וסיימתי הכל ואני גאה בעצמי מלאמלא vמי שמתחתיי הוא הוא:]
ה הדסי מתה על אגמי New member 14/2/06 #59 אני../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif ^ את כן מדברת איתו > אינ מפסידה ואלי השנה טיול שנתי V מי שמתחתי גם מפסיד טיול שנתי
אני../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif ^ את כן מדברת איתו > אינ מפסידה ואלי השנה טיול שנתי V מי שמתחתי גם מפסיד טיול שנתי
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 14/2/06 #60 אני לא אבל שוב בא לי../images/Emo110.gif ^מה שתגידי. >בא לי להרוג תמורה שלי כרגע. vמי שמתחתיי יש לו בשם י
אני לא אבל שוב בא לי../images/Emo110.gif ^מה שתגידי. >בא לי להרוג תמורה שלי כרגע. vמי שמתחתיי יש לו בשם י