מי שמעליי אוהבת שוקו אני אוהבת את החתול שלי(סבסטיאן) מי שמתחתי יש לו בעל חיים
A auat New member 12/2/06 #21 ../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif מי שמעליי אוהבת שוקו אני אוהבת את החתול שלי(סבסטיאן) מי שמתחתי יש לו בעל חיים
../images/Emo143.gif../images/Emo143.gif מי שמעליי אוהבת שוקו אני אוהבת את החתול שלי(סבסטיאן) מי שמתחתי יש לו בעל חיים
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 12/2/06 #22 אני../images/Emo110.gif אחות זה תמיד נחשב ^למי שמעליי יש חתול >יש לי השבוע מלאמלא בחנים ומבחנים שאני חייבת להתכונן אליהם vמי שמתחתיי היום למד מתמטיקה
אני../images/Emo110.gif אחות זה תמיד נחשב ^למי שמעליי יש חתול >יש לי השבוע מלאמלא בחנים ומבחנים שאני חייבת להתכונן אליהם vמי שמתחתיי היום למד מתמטיקה
ע עינבי ארנבי 1 New member 12/2/06 #24 נעעעללל ../images/Emo122.gif ../images/Emo108.gif מי שמעלי נעלל עצבנית בטרווףףף מי שמתחתי אוהב\ת את איה קורןן
נעעעללל ../images/Emo122.gif ../images/Emo108.gif מי שמעלי נעלל עצבנית בטרווףףף מי שמתחתי אוהב\ת את איה קורןן
ע עינבי ארנבי 1 New member 12/2/06 #23 ../images/Emo9.gif ../images/Emo108.gif חתול, 2 תוכים, ציפור אחד, 8 דגיגים, וכלב שהוא אצל אחותי אבל אני מטפלת בו ^מי שמעלי אוהבת את החתול שלההה ( לשלטון ) > חםםם לייייייייייייייייי ( מרוב עצבנוותתת ) V מי שמתחתי אוהב\ת את איה קורןן
../images/Emo9.gif ../images/Emo108.gif חתול, 2 תוכים, ציפור אחד, 8 דגיגים, וכלב שהוא אצל אחותי אבל אני מטפלת בו ^מי שמעלי אוהבת את החתול שלההה ( לשלטון ) > חםםם לייייייייייייייייי ( מרוב עצבנוותתת ) V מי שמתחתי אוהב\ת את איה קורןן
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 12/2/06 #25 אני מגיבה כבר מפה../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif ^מי שמעליי רעה >אני תכף עפה לחזור על החומר למתמטיקה.. אני חייבת vמי שמתחתיי למד היום מתמטיקה
אני מגיבה כבר מפה../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif ^מי שמעליי רעה >אני תכף עפה לחזור על החומר למתמטיקה.. אני חייבת vמי שמתחתיי למד היום מתמטיקה
ע עינבי ארנבי 1 New member 12/2/06 #26 אני ררעעעעעעהההההה????? ../images/Emo108.gif שיהיה אני יקח את זה בתור מחמאה שעתים מתמתיקה הספיק לייייי מי שמעלייי הי נעללל עדייןן אני מדברת בפלא מי שמיתחתי הוא\היא היתחפש בפורייםםם
אני ררעעעעעעהההההה????? ../images/Emo108.gif שיהיה אני יקח את זה בתור מחמאה שעתים מתמתיקה הספיק לייייי מי שמעלייי הי נעללל עדייןן אני מדברת בפלא מי שמיתחתי הוא\היא היתחפש בפורייםםם
ח חופייי New member 12/2/06 #27 אנייי ^ מיש מעלי משחיטה אוכל (דוחה אבל דיין אוכל) > קיבלתי היום תעודה ואני הולכת לכבוד זה עם חברות לגלידה חחח < מי שתחתי מתה מעייפות
אנייי ^ מיש מעלי משחיטה אוכל (דוחה אבל דיין אוכל) > קיבלתי היום תעודה ואני הולכת לכבוד זה עם חברות לגלידה חחח < מי שתחתי מתה מעייפות
ע עינבי ארנבי 1 New member 12/2/06 #29 חח כמה נעעלייםםם ../images/Emo9.gif ../images/Emo108.gif אני לא מתה מעייפותתת אני רק עייפהה מי שמעלי הולכת לאכול גלידה בשעה הקרובההה או בשעתים או ב3 השעות הקרובות ואין לי מושג מתיי אני נורא עצבנית מי שמתחתי מת\ה על רוני הדרר
חח כמה נעעלייםםם ../images/Emo9.gif ../images/Emo108.gif אני לא מתה מעייפותתת אני רק עייפהה מי שמעלי הולכת לאכול גלידה בשעה הקרובההה או בשעתים או ב3 השעות הקרובות ואין לי מושג מתיי אני נורא עצבנית מי שמתחתי מת\ה על רוני הדרר
A auat New member 12/2/06 #30 חחחח מי שמעלי קיבלה תעודה ולא טובה כלכך אבל בסדר אוהבת את המורה שלי לעברית מי שמתחתי שונא\ת אנגלית(כמוני)
חחחח מי שמעלי קיבלה תעודה ולא טובה כלכך אבל בסדר אוהבת את המורה שלי לעברית מי שמתחתי שונא\ת אנגלית(כמוני)
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 12/2/06 #31 אני!../images/Emo110.gif תשתדלו לשים לב אם הגיבו לפניכם:]] ^מי שמעליי שונאת אנגלית >אני שונאת שאומרים לי מה לעשות vמי שמתחתיי שומר שבת.
אני!../images/Emo110.gif תשתדלו לשים לב אם הגיבו לפניכם:]] ^מי שמעליי שונאת אנגלית >אני שונאת שאומרים לי מה לעשות vמי שמתחתיי שומר שבת.
ח חולה על סיון אלבז New member 12/2/06 #32 משעמם לי../images/Emo122.gif ^מי שמעלי התעלפה אתמול >אני לא שומר שבת ומשעמם לי עכשיו V מי שמתחתי אכל היום קרמבו
משעמם לי../images/Emo122.gif ^מי שמעלי התעלפה אתמול >אני לא שומר שבת ומשעמם לי עכשיו V מי שמתחתי אכל היום קרמבו
ר רעות האכלנית New member 12/2/06 #33 אניייי=]../images/Emo205.gif מי שמעליי נעל וקוראים לו עדו לי יש ביום שלישי מבחן ענק במתמטיקה ואני עצבנית רצחחח על חברה שלי (רחל) מי שמתחתיי שונאת מדעים
אניייי=]../images/Emo205.gif מי שמעליי נעל וקוראים לו עדו לי יש ביום שלישי מבחן ענק במתמטיקה ואני עצבנית רצחחח על חברה שלי (רחל) מי שמתחתיי שונאת מדעים
ח חולה על סיון אלבז New member 12/2/06 #34 אמממ מי שעמלי את נעל לא אני אני לא שונא מדעים דווקא אני מאד אוהב מי שמתחתי קיבל כבר תעודה ויש לו 5 נחשלים
אמממ מי שעמלי את נעל לא אני אני לא שונא מדעים דווקא אני מאד אוהב מי שמתחתי קיבל כבר תעודה ויש לו 5 נחשלים
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 12/2/06 #35 אני../images/Emo110.gif לא קיבלתי 5 נכשלים אבל בא לי להגיב ולא נראלי שיש מישו כאן חוץ ממני וממך ^מי שמעליי אוהב את שירי >אני עוד 2 דקות הולכת לראות דודו טופז vמי שמתחתיי הצביע לשיר ביטון בגמר בניצנים
אני../images/Emo110.gif לא קיבלתי 5 נכשלים אבל בא לי להגיב ולא נראלי שיש מישו כאן חוץ ממני וממך ^מי שמעליי אוהב את שירי >אני עוד 2 דקות הולכת לראות דודו טופז vמי שמתחתיי הצביע לשיר ביטון בגמר בניצנים
ר רעות האכלנית New member 12/2/06 #36 אני=]../images/Emo205.gif לא הצבעתי לשיר ביטוןןן מי שמעלי אוהבת את התמונה שלי ושל טופי אני גם נמצאת בפורום מי שמתחתיי היא שונאת את אגם רודברג
אני=]../images/Emo205.gif לא הצבעתי לשיר ביטוןןן מי שמעלי אוהבת את התמונה שלי ושל טופי אני גם נמצאת בפורום מי שמתחתיי היא שונאת את אגם רודברג
ח חולה על סיון אלבז New member 12/2/06 #37 נכון מאד איך אפשר היה לא להצביע לה מי שמעלי הלכה לראות דודו טופז אני חושב על מה לקנות לסיון מתנה מי שמתחתי קיבל עעכשיו 100 שקל (היה מת)
נכון מאד איך אפשר היה לא להצביע לה מי שמעלי הלכה לראות דודו טופז אני חושב על מה לקנות לסיון מתנה מי שמתחתי קיבל עעכשיו 100 שקל (היה מת)
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 12/2/06 #38 אני../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif על התעודה אתמול.. ^מי שמעליי הוא מעצבןן >בא לי חופש vמי שמתחתיי משועמם
אני../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif על התעודה אתמול.. ^מי שמעליי הוא מעצבןן >בא לי חופש vמי שמתחתיי משועמם
א אביחי 33 New member 12/2/06 #40 אני לא משועממם../images/Emo13.gif ^מי שמעלייי *מע* >אני צ'ה לישון Vמי שמתחתיי שונא לימודים