משחק

system רולז

New member
משחק../images/Emo11.gif

הוראות: יש להכין פלייליסט גדול בווינאמפ/מדיה פלייר/חבריםשלהם. אבל ענקי. סיימת? נהדר. עכשיו לבחור את האפשרות Shuffle (אקראי). בחרת? נהדר! על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר (פלוס מבצע). על מנת לענות - לוחצים על החץ "קדימה" בפלייליסט והשיר שנבחר באקראי מהפלייליסט יהיה התשובה לשאלה. הבנתם?! אם כן יופי...
מתחילים.
איך העולם רואה אותי?
האם יהיו לי חיים מאושרים?
מה אנשים באמת חושבים עליי?
האם אנשים חושקים בי בסתר?
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?
מה אני צריך לעשות עם חיי?
עצה טובה בשבילי:
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?
ובהלוויה שלי?
איזה סוג גבר אני אוהב?
איך יהיה לי מחר?
למה אני כאן?
בתור מה אנשים יזכרו אותי?
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?
איך תהיה השנה הזו? זהוו תהנו

system רולז

New member
אני../images/Emo12.gif

איך העולם רואה אותי? [Nothing In This World [paris
האם יהיו לי חיים מאושרים?[promiscuous [Nelly מה אנשים באמת חושבים עליי?[I'm Not Dead [P!NK האם אנשים חושקים בי בסתר?[Dear mr. president [P!NK איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? fergalicious [fergie
מה אני צריך לעשות עם חיי?Snow Hey Oh (רד הוט צי'לי פפרס)
עצה טובה בשבילי:My Love [ג'סטין טימברלק]
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? [Lrrepalaceaple [beyoncy מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Break Off {Rihanna איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Hoolaback Girl [גוון סטפני)
ובהלוויה שלי?B.Y.O.B [SYSTEM אההה חחח מגניב [=
איזה סוג גבר אני אוהב?Best Of You איך יהיה לי מחר? ?Feel Good Inc [Gorillaz
למה אני כאן?Since U Been Gone [קלי קלרקסון] בתור מה אנשים יזכרו אותי?Showtime - נלי .. איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Keep Holding On [אוריל לוין) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Voodo Doll -fergie
איך תהיה השנה הזו?fergie -Finally

HaDaRoSh

New member
אני ../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

איך העולם רואה אותי? Girls Aloud - I Think We're Alone Now האם יהיו לי חיים מאושרים? K-maro - Let's Go מה אנשים באמת חושבים עליי? JC - Until Yesterday האם אנשים חושקים בי בסתר? Darin - Step Up איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? NSYNC - Tearin' Up My Heart חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה אני צריך לעשות עם חיי? Fergie - Voodoo Doll טוב
כבר עצה טובה בשבילי: Fergie - Clumsy מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Black Eyed Peas - Dum Diddly מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Shugababes - Easy איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Fergie - Mary Jane Shoes ובהלוויה שלי? Lady Sovereign - Love Me Or Hate Me
איזה סוג גבר אני אוהב? Beyonce - Ring The Alarm איך יהיה לי מחר? Fegie - Fergalicious למה אני כאן? Black Eyed Pead - Anxiety בתור מה אנשים יזכרו אותי? NYSNC - It's Gonna Be Me איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Jojo - Too Little Too Late האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Cascada - Bad Boy איך תהיה השנה הזו? Justin Timberlake - Losing My Way נייס

ME../images/Emo11.gif ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

איך העולם רואה אותי?why not-hilary האם יהיו לי חיים מאושרים?don't panic-coldplay מה אנשים באמת חושבים עליי?יש אי שם האם אנשים חושקים בי בסתר?savin' me-nickelback איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?dum diddly-bep מה אני צריך לעשות עם חיי?it's a wonderfu life-black עצה טובה בשבילי:ll be-edwin McCain מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?האהבה נשארת-גלעד שגב מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?wonderwall-oasis איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?suger ובהלוויה שלי?numb-linkin park איזה סוג גבר אני אוהב?שיר אהבה פשוט-איה כורם איך יהיה לי מחר?nobody wants to be lonely (כריסטינה אגילה וריקי מרטין) למה אני כאן?take me away-lindsay lohen בתור מה אנשים יזכרו אותי? smells like teen spirit-nirvana איזה שיר יתקע לי בראש מחר?big yellow taxi- האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?speed of sound-coldplay איך תהיה השנה הזו?welcome to the black parade-my chemical romance חח נחמד

x N O A M x

New member
חח אחלה משחק

אני:]] איך העולם רואה אותי?"I belong to me"-ג'סיקה סימפסון האם יהיו לי חיים מאושרים?"U + Ur Hand"-פינק [פיי איזה לא קשור
] מה אנשים באמת חושבים עליי?"Here I Come"-פרג וויל האם אנשים חושקים בי בסתר?"My humps"
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?"Wannabe"-של הספייס גירלס..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מה אני צריך לעשות עם חיי?"Bye Bye Bye"-אנסינק עצה טובה בשבילי:"What Goes Around"-של ג'סטין מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?"טל מוסרי"-איש המשאלות
חחחחחחחחחחחחחחח תודו שזה שיר חמודדדXDD מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?"Vodoo Doll"-פרג איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?"Hands Up" ובהלוויה שלי?"Love Me Or Hate Me"-של ליידי סובריין..חחחחXD איזה סוג גבר אני אוהב?"It's Gonna Be Me"-אנסינק איך יהיה לי מחר?"Long Way To Go"-של קאסי חחחחחחחחחח
למה אני כאן?"My Love"-ג'סטיןן
חח ואי דווקא מתאים בתור מה אנשים יזכרו אותי?"Love Like Winter"-AFI איזה שיר יתקע לי בראש מחר?"Wannabe"-עוד פעם
אומייגאדד הדר חחחחחחחחחחחחחחחחחחח נשבעת לך שיצא לי את זהה
גדווווווווול האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?"Bite The Dest"-של הפוסיקאט איך תהיה השנה הזו?"Disco Club"-רמיקס

HaDaRoSh

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo121.gif../images/Emo211.gif

דייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גדול XD

avivoOsh2

New member
עונה.../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif../images/Emo121.gif

איך העולם רואה אותי? The Hardest part-coldplay
האם יהיו לי חיים מאושרים? Wind it up-Gwen
מה אנשים באמת חושבים עליי? Nobody Knows-P!nk
האם אנשים חושקים בי בסתר? Without you-Christina aguilera
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Im with you-avril
מה אני צריך לעשות עם חיי? Tearing up my haert-N'sync עצה טובה בשבילי: B2k-girlfriend
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? pedestal-fergie
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? What you Waiting for-gwen stefani
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? something like you-N'sync
ישן וטובב.
ובהלוויה שלי? bed Day-D. powter
חחחחחחחח גדול.XD איזה סוג גבר אני אוהב? finally-fergie
איך יהיה לי מחר? Last night-P.diddy
חחח מה הפאקינג קשר?!XD למה אני כאן? girlfriend-N'sync
יאא כמה שירים של אנסינק יצאו ליי.D: בתור מה אנשים יזכרו אותי? you are beautiful-james bluod
חחחח איככ אני לא. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Money Maker-Ludacris יאאוו הוא באמת מדבקק ברמות.
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Right for me- justin timberlake
איך תהיה השנה הזו? True-fergie&will.i.am
חחח ואני יודעת מאיפה לקחת את השאלון.:) זה באמת אחלה משחק.

Cuttie Cat

New member
עונה... יצא לי פלייליסט דיכאוני חח

אבל זה יצא חביב :) איך העולם רואה אותי?all good things - nelly furtado האם יהיו לי חיים מאושרים?too little too late - jojo מה אנשים באמת חושבים עליי?wish you were here - pink floyd האם אנשים חושקים בי בסתר?crazy - seal איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?the kooks - naive מה אני צריך לעשות עם חיי?aerosmith - i dont wanna miss a thing עצה טובה בשבילי:eagles - hotel california מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?3 doors down - here without you מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?oasis - wonderwall איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?pink floyd - comfortably numb ובהלוויה שלי?pink floyd - hey you איזה סוג גבר אני אוהב?goo goo dolls - iris איך יהיה לי מחר?the verve - the drugs dont work למה אני כאן?robbie williams - feel בתור מה אנשים יזכרו אותי?the kooks - ohh la איזה שיר יתקע לי בראש מחר?oasis - stop crying your heart out האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?oasis - little by little איך תהיה השנה הזו?all good things

למעלה