ריספקט
M MeItOsH New member 1/12/07 #42 טיימינג/Timing "So i won't worry about my timing i'm goonna get it right" -Sober וגם כי יש לי אובססיה רצינית למילה טיימינג...
טיימינג/Timing "So i won't worry about my timing i'm goonna get it right" -Sober וגם כי יש לי אובססיה רצינית למילה טיימינג...
A a k c New member 2/12/07 #45 ../images/Emo109.gifרדוף../images/Emo99.gif נו Hunted זה יכול להיות גם זכר אני מקלה על חייכם .
M MissMusic New member 2/12/07 #46 ../images/Emo80.gifפורד../images/Emo3.gif. חברת מכוניות שקלי מפרסמת, דעע .
M MyDecember1 New member 2/12/07 #47 ../images/Emo118.gif דונט- Don't תמשיכו חח התלבטתי בין דונט לדונט ווסט יור טיים בחרתי בדונט
B Because Of May New member 2/12/07 #49 ../images/Emo109.gif פאק זה לא מקפיץ מנהלים, יש מצב לנעיצה? או לפחות לחיבור של כמה שרשורים? (נגיד אני אפתח שרשור חדש כשזה יעבור לדף ה-2 ואח"כ תחברו את כל השרשורים)
../images/Emo109.gif פאק זה לא מקפיץ מנהלים, יש מצב לנעיצה? או לפחות לחיבור של כמה שרשורים? (נגיד אני אפתח שרשור חדש כשזה יעבור לדף ה-2 ואח"כ תחברו את כל השרשורים)