משחק אני נותנת שתי אפשרויות הבא בוחר וממשיך את המשחק.. מי עדיף בתור חבר למג, כריס או סאם?
נ נועה167 New member 2/6/05 #1 משחק../images/Emo103.gif אני נותנת שתי אפשרויות הבא בוחר וממשיך את המשחק.. מי עדיף בתור חבר למג, כריס או סאם?
משחק../images/Emo103.gif אני נותנת שתי אפשרויות הבא בוחר וממשיך את המשחק.. מי עדיף בתור חבר למג, כריס או סאם?
N niranat New member 3/6/05 #4 כריס ../images/Emo99.gif איך יותר אהבתם את לוק, במראה של העונה שעברה או עכשיו?
ש ש ח ר ו נ ת New member 3/6/05 #5 עונה קודמת.../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif מג עם פוני או בלי?
ל לירון ל פיצגרלד New member 4/6/05 #8 לא ../images/Emo3.gif וויל - עם סד או בלי? (מסכן אין לו צומי בכלל והוא ממש חמודי )
ל לירון ל פיצגרלד New member 4/6/05 #10 אני רוצה אותה בעד!!! ../images/Emo34.gif אבל ההומופובית המסריחה רוצה נגד JJ - עם בת' או עם הבלונדה מהעונה הראשונה?
אני רוצה אותה בעד!!! ../images/Emo34.gif אבל ההומופובית המסריחה רוצה נגד JJ - עם בת' או עם הבלונדה מהעונה הראשונה?
ה הדסוששש New member 4/6/05 #12 תיקון טעות- כבר הייתה את השאלה הזאת אז אני מתקנת מג עם סם או עם כריס??
N niranat New member 4/6/05 #13 זאת הייתה השאלה הראשונה... אבל חפיף. וכמובן, כריס! המוזיקה של שנות ה-60 או עכשיו? [מי שאומר עכשיו אומר גם איזה סוג ]
זאת הייתה השאלה הראשונה... אבל חפיף. וכמובן, כריס! המוזיקה של שנות ה-60 או עכשיו? [מי שאומר עכשיו אומר גם איזה סוג ]
ל לירון ל פיצגרלד New member 4/6/05 #14 ברור ששנות השישים../images/Emo70.gif JJ - חי או מת? ---נא לענות תשובה נכונה ---
ה הדסוששש New member 5/6/05 #15 גאדדדד מה זה השאלה הזאת?! ברוררררררררר שחי!!!! חמסה חמסה חמסה חחח עונה 2 או 3?
ש ש ח ר ו נ ת New member 6/6/05 #20 מתולתל, יותר חמוד../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif מג התמימה מהעונה ה1 או מג הנועזת והמפגינה מהעונה הנוכחית?
מתולתל, יותר חמוד../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif מג התמימה מהעונה ה1 או מג הנועזת והמפגינה מהעונה הנוכחית?