משחק אמממממממ עוד משחק כמו זה תקראו שם מה עושים והנה מתחילים! מילה ראשנה- ל"ג בעומר!
S sapir aloud555 New member 9/5/04 #1 משחק ../images/Emo103.gif אמממממממ עוד משחק כמו זה תקראו שם מה עושים והנה מתחילים! מילה ראשנה- ל"ג בעומר!
משחק ../images/Emo103.gif אמממממממ עוד משחק כמו זה תקראו שם מה עושים והנה מתחילים! מילה ראשנה- ל"ג בעומר!
S sapir aloud555 New member 9/5/04 #5 שיווווווווווווווווווווווווווווווווו מה זה?! באותו שנייה כתבנו אותו דבר!!! ואוו גם עכשיו לך ולי יש טלפטיה כמו לי לשגיא וחיה חפחפחפחח...
שיווווווווווווווווווווווווווווווווו מה זה?! באותו שנייה כתבנו אותו דבר!!! ואוו גם עכשיו לך ולי יש טלפטיה כמו לי לשגיא וחיה חפחפחפחח...
S sapir aloud555 New member 9/5/04 #10 אויש! אנחנו כותבות באותם השניות..... נמשיך עם טבע פסדר? לא עם נייר.
S shani4duncan New member 9/5/04 #11 אה?מה?אני ערה..אני פה..חח נייר.....מחברת וואי!!!שמתי לב למשו!!אם אתם הופכים ת'תאריך של היום..שזה יוצא 5/9 זה המומולדת שילי!!חיחי
אה?מה?אני ערה..אני פה..חח נייר.....מחברת וואי!!!שמתי לב למשו!!אם אתם הופכים ת'תאריך של היום..שזה יוצא 5/9 זה המומולדת שילי!!חיחי
S sapir aloud555 New member 9/5/04 #13 חחחחח יפה חפחפחח.. עוד מעט גם לי יהיה יומהולדת [לא בהפוך..] ב16\6! יום לפני לילושששששש ויום אחרי נאדיןןןןן..... בלעעעעע מחברת- בית ספררר!
חחחחח יפה חפחפחח.. עוד מעט גם לי יהיה יומהולדת [לא בהפוך..] ב16\6! יום לפני לילושששששש ויום אחרי נאדיןןןןן..... בלעעעעע מחברת- בית ספררר!
S sapir aloud555 New member 9/5/04 #21 בעעעעעעעעע כבר המשכתי מבחילה....! חחחחחח....... משחק מבולבל כן... זה מה שיצא גם בפעם הקודמת.....
S shani4duncan New member 9/5/04 #16 בית ספר..אממ.....בחילה../images/Emo5.gif חח..מגניב... וואי יש מלא שאני מכירה במזל תאומיםםםםםם.....
H H E L L O111 New member 9/5/04 #17 ../images/Emo6.gif עכשיו אני ואת כתבנו באותו זמן בערך.. נמשיך מ- בחילה..