משחק זהו את הדמות
L love amor New member 18/10/03 #7 not חחחחחח סתם יפה מיכלוש! יאללה שמישהו יחליף אותי..עוד מעט אני יוצאת גם ככה
M m G m New member 18/10/03 #8 הייתי עושה את זה בכיף אבל 1. אין לי תמונות 2. אין לי מושג איך עושים את זה לא נורא....תמשיכי מחר
L love amor New member 18/10/03 #9 חחחחחח בואי אני יפתור לך ת'בעיות: 1.תמונות מהגלריה-כמו שאני עשיתי... 2.אין לי אף תוכנה אני סתם משחקת עם הצבעים עד שיוצא לי משהו שווווו הבנתוש?
חחחחחח בואי אני יפתור לך ת'בעיות: 1.תמונות מהגלריה-כמו שאני עשיתי... 2.אין לי אף תוכנה אני סתם משחקת עם הצבעים עד שיוצא לי משהו שווווו הבנתוש?
J jenn aniston New member 19/10/03 #11 ../images/Emo95.gifמיכל טראוריג (יעל)... אני אשים עוד מעט... אני אכין כמה...
C carmit4 New member 19/10/03 #12 ../images/Emo41.gifיפה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif יש לי עוד אחד
J jenn aniston New member 19/10/03 #13 ../images/Emo95.gifאויש זה קל../images/Emo70.gif אפי... אה ו... פורום רבולושן ASP חברתי מברך את carmit4 על הצטרפותה.. בלה בלה בלה... חחחחחחחחח
../images/Emo95.gifאויש זה קל../images/Emo70.gif אפי... אה ו... פורום רבולושן ASP חברתי מברך את carmit4 על הצטרפותה.. בלה בלה בלה... חחחחחחחחח
C carmit4 New member 19/10/03 #14 חחחחחחחחחחחחחח... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי.......איזו יציאה.......
חחחחחחחחחחחחחח... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי.......איזו יציאה.......
J jenn aniston New member 19/10/03 #16 ../images/Emo95.gifהם בטח עוד מעט יגיעו אלינו אז תחכי עוד כמה ימים ואת תביני...