האם הניק שלה הוא באותיות אנגליות ?
M Melencholya New member 16/3/13 #7 ברור! זה הרעיון כמובן שאנחנו מדברים על אישיות מוכרת, לא דודה של סוק שמוכרת לו קססות. הדוגמא בהודעה הראשית היתה סתם לצחוק...
ברור! זה הרעיון כמובן שאנחנו מדברים על אישיות מוכרת, לא דודה של סוק שמוכרת לו קססות. הדוגמא בהודעה הראשית היתה סתם לצחוק...
W wish2 New member 16/3/13 #6 גם אני קצת ככה היום מלאני. אבל שום דבר לא ישבור אותי. שום דבר! בטח לא משהו שכבר היה שבור פעם.
ג גניפר14 New member 16/3/13 #9 מה קרה וויש? משהו עם דג החרב? אמרתי לכן לא נותנים 100 אחוז אפילו לדג.
W wish2 New member 16/3/13 #11 בעטתי את המנוול מהבית הוא גרם לי להרגיש מרושעת ורשלנית. ועכשיו קיבלתי תמונה שלו שוחה בקערית חדשה שמח וטוב לב. אין שום סימן לעצבות. אין רמז לחרטה. לילה אחד בלעדיי והוא שכח מי נתן לו חום ואהבה. מי היה שם בשבילו בימים קשים. מי הצחיק אותו. מי נתן לו הרגשה שהוא הכי גברי גם כשהוא התנהג כמו סמרטוט. שיחפש
בעטתי את המנוול מהבית הוא גרם לי להרגיש מרושעת ורשלנית. ועכשיו קיבלתי תמונה שלו שוחה בקערית חדשה שמח וטוב לב. אין שום סימן לעצבות. אין רמז לחרטה. לילה אחד בלעדיי והוא שכח מי נתן לו חום ואהבה. מי היה שם בשבילו בימים קשים. מי הצחיק אותו. מי נתן לו הרגשה שהוא הכי גברי גם כשהוא התנהג כמו סמרטוט. שיחפש
ז זיקן New member מנהל 16/3/13 #42 ברור. סטלה לפעמים אפילו משתיה נועדה לנקות את את המוח ולתת לנו כמה שעות של בריחה מהמציאות העגומה בה אנו חיים.
ברור. סטלה לפעמים אפילו משתיה נועדה לנקות את את המוח ולתת לנו כמה שעות של בריחה מהמציאות העגומה בה אנו חיים.