משחק IFL - צילומים לערוץ 2

ofribecker

New member
משחק IFL - צילומים לערוץ 2

ביום שישי הבא, כלומר 17.2.06 (קיק אוף 11:00) ייערך בספורטק תל אביב משחק הליגה בין תל אביב סברס לתל אביב פיונירס. במהלך המשחק או לפניו אמור להגיע למקום צוות צילום של חדשות ערוץ 2. כל מי שחפץ בהצלחה של ליגת IFL, לא רק השחקנים, שיתחיל כבר להודיע לכל מי שסובב אותו, אחים, חברים, ילדים, הורים וכל השאר, וינסה להביא כמה שיותר קהל. זה חשוב שביום הזה יהיו הרבה אנשים, בשביל האוירה ובשביל השואו. המקום מאוד נחמד ואפשר לבוא עם שמיכות, אוכל, כל מה שבא כדי שהזמן יעבור בכיף ובהתלהבות. נראה את כולכם שם.

ofribecker

New member
שלחתי הזמנה גם לג'רוזלם פוסט

ציינתי בפניהם שבמשחק צפוי ככל הנראה צוות של ערוץ 2.

Yo-man

New member
ברכות לכל הנוגעים בדבר ../images/Emo47.gif

שחקנים ומארגנים. לא יודע מה איתכם אבל אני מרגיש באמצע של כדור שלג. הכל מתחיל להסתובב מהר, רק שלא יגמר. כל הכבוד לכל מי שלוקח חלק במאמצים.

modz0r

New member
באמת כל הכבוד

אני מרגיש שאני חוזר על עצמי שוב ושוב, אבל כל הכבוד לכל מי שמתאמץ לגרום לליגה הזאת להצליח! אגב, לא היו דיבורים על להקדים את המשחק לשישי הקרוב? (בשביל צוות הצילום)

ofribecker

New member
תשובה

אכן היו דיבורים על האפשרות של יום שישי ה 10 בפברואר, אך בשל בעיה של הפיונירס נקבע, בתיאום עם ערוץ 2 שהצילומים יהיו ב 17 לחודש. מעבר לכך, אני מנסה לבשל משהו גם עם ערוץ 10. אם וכאשר יהיה משהו רציני בכיוון אני אספר לכם.

MiamiD

New member
ערוץ 10

יש לי טלפון של אביב פרנקל מערוץ 10, ויש לי קשר לאביו

ofribecker

New member
זה טוב, אני דברתי כבר עם

גיא סודרי, עורך מהדורת החדשות של הערוץ. הגעתי אליו דרך קשרים אישיים עם אחותו. הוא אמר שנראה לו שהם מעוניינים באייטם. הם אמורים ליצור איתי קשר בקרוב. כשיהיה משהו יותר רציני אני אודיע.

Lablabla

New member
סופסוף אני כנראה אבוא!

באותו יום אמורה להיות ברית לבן דוד שלי (שנולד היום D:) וזה יהיה באזור ת"א, ולכן כל המשפחה שלי תהיה באזור ואולי גם תבוא למשחק אז, נתראה בספורטק D: כרמל

ofribecker

New member
ולמען הסר ספק

גם כל החברים מרמת הגולן, מכפר-סבא, מירושלים ומבאר-שבע, ובכלל כל מי שזה מעניין אותו, מוזמן ויותר ממוזמן להגיע. שוב, יום שישי 17.2.06 קיק אוף ב 11:00 בבוקר.

ofribecker

New member
עד כה

מכל המשפחה, חברים וכו' שלי, אני יכול לספר בינתיים על שמונה שאמרו שיבואו בוודאות ועוד ארבעה שאמרו אולי. ספרו מה קורה אצלכם...

FootballH

New member
אם לא היה ניב

אז לא הייתה כתבה. מגיעה לו תודה גדולה. הוא זה שיצר קשר ראשוני עם הכתב שיבוא להכין את הכתבה. ניב, עלה והצלח. אנחנו עכשיו מחכים לכיסוי של ESPN

ofribecker

New member
הרבה יותר מאשר "כל הכבוד"

ניב, האפשרות שמשחק ליגה או כל אייטם שקשור אליו, יצולם לחדשות ערוץ 2, יוצר אפשרויות בלתי-מוגבלות, ואפשר להפעיל את הדמיון כמה רחוק שניתן. אם זה גם ישודר בפריים טיים, אז מאות אלפי זוגות עיניים בישראל יראו שיש כאן פוטבול, ויהיה פוטנציאל אדיר להגדיל ולקדם את כל העניין כמה מדרגות למעלה. בואו נחזיק אצבעות שמה שניב סידר לנו, אכן יעשה את מה שאנחנו מקוים, ומי יודע... Sky's the limit...

ESPN

New member
באסה - יש לי מבחן ביום הזה

אבל הוא מתחיל ב9, אז אם אני אסיים יחסית מוקדם, אולי אני אקפוץ... בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

ofribecker

New member
רעיון של אישתי

יהיה יפה ביום המשחק, אם הקהל הרב שיבוא (ואני מקווה שכולנו עובדים על זה חזק) יצויד בבלונים בצבעי שתי הקבוצות, ואפשר שהם יהיו בלוני הליום להפרחה לשמים. זרקתי כאן כפפה לאוהדי הפיונירס והסברס...

למעלה