חוחו אני
ר רוני האווזה המתאגרפת New member 5/2/06 #31 קרן!../images/Emo99.gif את מותק את יפה את מצחיקה נו, את קרן..
א אפרת P New member 5/2/06 #35 את ק-ר-ן!../images/Emo112.gif וכל מילה מיותרת. את יכולה לגמור אותי מצחוק לעשות מצברוח אפשר לדבר איתך ולסמוך עליך (יו קנואו.. תודה דארלינג :]) ו.. את פשוט.. קרן כזאת אני אוהבת אותך
את ק-ר-ן!../images/Emo112.gif וכל מילה מיותרת. את יכולה לגמור אותי מצחוק לעשות מצברוח אפשר לדבר איתך ולסמוך עליך (יו קנואו.. תודה דארלינג :]) ו.. את פשוט.. קרן כזאת אני אוהבת אותך
א אסי סרחנה בנשמה New member 5/2/06 #39 ../images/Emo24.gif../images/Emo194.gif את באמת יכולה לסמוך עליי!! יא חוחית סקאזי שכמותך לאב יו טו
ס סוריקטה1 New member 5/2/06 #50 ../images/Emo121.gifאת פשוט את../images/Emo99.gif את קשקשנית, יש לך את החיוך הזה בדרך לחוחו שרק מלראות אותו כל השרירים של החיוך כואבים ואת פשוט כזאת יאמי
../images/Emo121.gifאת פשוט את../images/Emo99.gif את קשקשנית, יש לך את החיוך הזה בדרך לחוחו שרק מלראות אותו כל השרירים של החיוך כואבים ואת פשוט כזאת יאמי
א אסי סרחנה בנשמה New member 5/2/06 #88 יומטוב שלי../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo194.gif אוהבת אותך!!
ל לעלעלעלעלעלעלעלעלעלע New member 5/2/06 #67 =] ../images/Emo198.gif אתה מצחיקה! ואת חמודה! ואת חוי! [לא ברוסית בעברית]
N nutty boy New member 5/2/06 #82 קרן!! חוי, את מצחיקה!! את עוזרת לי לצאת ממצב מפחיד. את המצאת את חוחו וחוי .
ס סוריקטה1 New member 5/2/06 #85 ../images/Emo121.gif../images/Emo12.gif בושה וחרפה!!!!!!!!! נועם המציאה את חוי עוד לפני שקרן ידעה מה זה סקס!!!
../images/Emo121.gif../images/Emo12.gif בושה וחרפה!!!!!!!!! נועם המציאה את חוי עוד לפני שקרן ידעה מה זה סקס!!!
א אסי סרחנה בנשמה New member 5/2/06 #87 אע?!?! אני משנולדתי ידעתי מזה סקס!! חוחווווווווו ואדם נכון אני לא המצאתי את חוי רק את חוחו
ח חצילע New member 5/2/06 #96 בואנה. אז לפני הרבה זמן המצאתי את זה. אבל כעע.אני המצאתי את חוי וקרן פיתחה את זה לחוחו. אחחחחח,כמה טוב שיש לי עורך דין מהפכני שכמוך.
בואנה. אז לפני הרבה זמן המצאתי את זה. אבל כעע.אני המצאתי את חוי וקרן פיתחה את זה לחוחו. אחחחחח,כמה טוב שיש לי עורך דין מהפכני שכמוך.
ס סוריקטה1 New member 5/2/06 #107 ../images/Emo121.gifהיא לא פיתחה את זה לחוחו חוחו זה הסמיילי, היא קראה לו ככה...
א אסי סרחנה בנשמה New member 5/2/06 #111 אדם אתה נשמה לאב יו../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo194.gif
M moshit1 New member 5/2/06 #94 קרןןן../images/Emo23.gif אממממ כי את קרן וזה המיוחד בך, שאת ערסית, פקאצה וגרה בת''א צפון ולמרות הכל שומעת מוזיקה איכותית כי את מצחיקה אותי ממממש וכי אני מתגעגעת!
קרןןן../images/Emo23.gif אממממ כי את קרן וזה המיוחד בך, שאת ערסית, פקאצה וגרה בת''א צפון ולמרות הכל שומעת מוזיקה איכותית כי את מצחיקה אותי ממממש וכי אני מתגעגעת!
א אסי סרחנה בנשמה New member 5/2/06 #110 הדר!!../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif אני כלכך אוהבת אותך!!!
הדר!!../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif אני כלכך אוהבת אותך!!!
D dirty boots New member 5/2/06 #132 קרן יא פצצה ../images/Emo99.gif את ערסית כמוני [פצצה מקפיצה מאז הגיל של סבתך.] את קורעת מצחוק, ואת חוחו
קרן יא פצצה ../images/Emo99.gif את ערסית כמוני [פצצה מקפיצה מאז הגיל של סבתך.] את קורעת מצחוק, ואת חוחו
א אסי סרחנה בנשמה New member 5/2/06 #137 יאני כפרעלייך!!../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo194.gif יא כוסון חמש מגיל שש