משחק Cannon

De-Panther

New member
יפה../images/Emo9.gif עכשיו תעשה..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שגם אם הכדור פוגע במצנח הצנחן יפגע כי כרגע הצנחנים הם נקודה ממש ממש קטנה אז קשה לפגוע בהם... בעיקר כשיש כמות גדולה של צנחנים גם יש משהו מוזר עם היריות לפעמים אפשר לירות צרור של כדורים - אבל אחרי כמה כדורים פתאום יש הפסקה... לפי מה מחושבת הזוית של התותח והמהירות של היריה?? כי משהו ממש לא מובן לי... לא יודע מה בידיוק... ותעשה שיהיה סוף למשחק

De-Panther

New member
ועוד כמה דברים שקצת|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שכחתי מהם בהודעה הקודמת באיזשהו שלב האדמה והתותח נעלמים הכדורים נעלמים באויר ולא מחכים לפגוע באדמה...

freak2100

New member
נחמד

נראה לי שיש איזה בעיה עם הגודל של החלון, כשמשנים אותו זה מתחרבש...

ahillel

New member
ביטלתי את האפשרות להגדיל ולהקטין../images/Emo8.gif

תיקנתי את מה שאמרתם לי ועוד כמה דברים- 1. הגדלתי את שטח הפגיעה בצנחנים ועכשיו יותר קל לפגוע בהם. 2. כרגע יש 30 כדורים שיכולים לעוף בו זמנית. הכמות שלהם מוגבלת (כמו במרבית מהמשחקים האלה) כי המחשב עצמו מוגבל בכמות הפעולות שהוא יכול לבצע בשניה, ועוד כדורים זה אומר עוד זמן תגובה ומשחק איטי. 3. המהירות של הכדור מחושבת (בעידכון הזה) לפי הגודל של הרזולוציה של המסך (כלומר- לפי מספר הפיקסלים). הזווית של התותח מחושבת לפי היחס בין הניצבים שיוצר המיקום של העכבר עם התותח. אם אתה רוצה הסבר מפורט יותר תפנה אליי באימייל. 4. האדמה והתותח הוחלפו בגרפיקה יציבה יותר והם לא נעלמים. ספריית הגרפיקה של VB NET שווה לתחת
5. הכדורים לא פוגעים באדמה כי המטרות באוויר ואין בשביל מה לפגוע באדמה... זה סתם יאריך פי 2 את השהות של כל כדור על המסך ויגרום לבעיות שאמרתי מקודם. העידכון http://www.geocities.com/a_hillel/cannon.zip

De-Panther

New member
הבעיה עם הכדורים...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שלא פוגעים באדמה זה שאם צנחן ממש קרוב לאדמה אי אפשר לפגוע בו כי הכדורים לא מגיעים אליו... את הפתרון של כמות כדורים מוגבלת אתה יכול לפתור בזה שאפשר לירות כדור רק במרווחי זמן מסוימים... נניח לירות כדור פעם ב0.25 שניות

ahillel

New member
העלתי עידכון סופי של המשחק

תיקונים: - הורדתי את קצב הירי ואפשר לירות ברצף. - יש סאונד FX ! (לקחתי בהשאלה מפינבול 3D) - יש שלבים עם רמות קושי עולות. (המהירות של הצנחנים) - סוף למשחק... או יותר נכון צריך להחזיק מעמד כמה שיותר עד ש 5 צנחנים מצליחים לנחות. http://www.geocities.com/a_hillel/cannon.zip

De-Panther

New member
שווה ביותר../images/Emo9.gif אבל..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שוב כמו שאמרתי שיפגע גם באדמה... ואתה יכול אולי לעשות מלבן שהכדורים יצאו ממנו?? כזה שיסתובב...

Vegaro

New member
היי זה ממש חמוד!

רק נורא קשה ! אולי תעלה גרסה עם צנחנים מוגדלים כדי שאני אוכל לנצח ולהרגיש טוב עם עצמי? :)

TheKipi

New member
נחמד.

באיזה שפה עשית את זה? תעשה "תותח" - מעיין קו כזה שזז או משהוא כזה, שהיה יותר יפה התחמושת - אף פעם לא נגמרת ח"ח על אפקטי הקול P:

למעלה