משחק 74 : בתוכך

משחק 74 : בתוכך

זה כל כך ניסגד !!! יותר מדי ניסגד !!! יומיים, יומיים עד לסיום הסידרה !!!! *בוכה* אוי ,כמעט נחנקתי מהמים בסוף הפרק ,כשאקירה אומר :"יש עוד מישהו בתוכך ! והמישהו הזה הוא סאי !" או משהו כזה ,ואז ... שיר הסיום ! כל כך התעצבנתי, עד שהלכתי לאמא שלי, שפכתי עליה את כל ה"מי " וה-"מו" שהעיקו עליי ,ואז היא שאלה :" אבל רגע ,מתוקה, מי זה סאי ?", ואז נישפכתי מצחוק ,בגלל שהיא לא הבינה מילה ...

PENELO

New member
וואוו היום פרק 74 .. @_@~

המשחק כל כך מותח T_T .. אני כבר רוצה לדעת מי ינצח O.O אבל אני לא רוצה שהסדרה תיגמר ><""" ;~; אקירה גאון D: בהחלט XP *_* יום ראשון פרק אחרון .. ;__; ודווקא ביום שישי יצא פרק 74 @_@ המתח ;;;

star_female

New member
אם היו מתחילים לשדר יום לפני

היום היה הפרק האחרון זה היה יכול להיות כל כך סימבולי ;;

liran 1 0 1

New member
איך היקארו השתנה

פעם שהיו רק אומרים את המילה "סאי" ישר היקארו עם פרצוף מצחיק היום נפרק אחד לפני האחרון היקארו & אקירה אים היקארו עקף את הקירה כמו שהוא רוצה כל זאת ועוד בפרק הבא *אני לא עומד המתח!!!!*

hili האחת

New member
הוא עקף אותו?

באמת? בגו- שיעקוף אותו כמה שהוא רוצה. ברמת הבישיות- בחיים לא! זאת רק אני, או שככל שהם התבגרו יותר, ככה הפנים שלהם נראו יותר ויותר כאילו מישהו חידד אותם? XP...

Goggle Girl

New member
כן, כי סגנון הציור של הצייר במנגה

השתנה למחודד יותר ומבוגר יותר... ויפה יותר *,*

Mor L

New member
מסכימה חלקית

הפ סקסיים יותר עכשיו כשהם גדולים, אבל העיניים שלהם מתכערות ככל שמחדדים אותם...

ChigiChan

New member
יואו!!

בואו נהמר על מי ינצח... אני מהמרת על היקארו כמובן, למרות שאני חולה על אקירה!!!!!!! מי שראה את הסוף לא צריך להמר... נו ברור... פרק טובבבבב..!! איזה גאון אקירה! גם בוגר, גם מסודר כולו, גם גאון בגו וגם חכם כזה שהבין את הכל עוד מההתחלה!!! אני כל כך אוהבת אותו!

PENELO

New member
*מוציאה שטר של 100 שקל*

X_X *חושבת* אני לא יודעת מי ינצח .. תאמת אין לי אפילו השערה .. אני פשוט לא יכולה לדעת מי ינצח בינהם ._. .. נראה לי ששניהם באותה הרמה .. ו.. ו.. זה קשה לדעת מי ינצח .. מצד אחד יש את אקירה ומצד שני יש את היקארו .. ו..ו.. המשפטים שלי ממש חכמים ועמוקים אה ? T_T

ChigiChan

New member
ברור ששניהם באותה הרמה

זה כל הקטע גם של הסדרה וגם של ההימור... =)

Mor L

New member
חחח

"היכולת שלך זה בדיוק הדבר שחששתי ממנו. אין פה טעות! אתה היריב שחיכיתי לו כל חיי!!!" אוקיי... אני לא יכולה להתאפק!!! אתם מוזמנים בזאת לחתונה של אקירה והיקארו שתיערך ביום ראשון. תמונות מירח הדבש תוכלו למצוא באיהיקא הקרוב לאיזור מגוריכם! חחח הייתי חייבת!!!

XD חחחח ...

הם באמת זוג מושלם, אבל אני מהמרת על היקארו שיינצח ,או שהוא פשוט יעזוב הכל ,יצרח על אקירה שאין אף אחד בשם "סאי" בתוכו ,ויעזוב את המשחק באמצע ... אךךךך ,המתח !!!!

Navidshi

New member
../images/Emo221.gif יריב

יריב, דגש על המילה "יריב". לא "הגבר שחיכיתי לו כל חיי", "היריב שחיכיתי לו כל חיי". מישהו שאני רוצה להלחם נגדו, לא לעשות לו ילדים. טוב נו, fangirls. אין חדש תחת השמש.

למעלה