משחק 74 : בתוכך

XD../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

אה כן, גמני שמתי לב שתפוז באנגלית זה בעצם אשפוז בעברית PPPP:

star_female

New member
אתה יותר מדי מילולי ../images/Emo3.gif

לא, סתם. טויה במילא לא יכול לעשות להיקארו ילדים. אבל אם רדיפה אובססיבית, צעקות כשהיקארו מנסה להתרחק ממנו ובקשות מהיקארו "לנסות לתפוס אותו" זו הדרך שלו להילחם...

Navidshi

New member
../images/Emo221.gif אני מילולי לחלוטין

הזיכרון הגראפי שלי על הפנים. אולי בגלל זה אני מתרגם
את, לעומת זאת, fangirl לחלוטין, ואנחנו יודעים מה זה אומר

star_female

New member
לא לחלוטין...

אני מודעת לגבולות. אני יודעת מה היה ומה לא היה בסדרה (ברור לי שכל השונן-איי שאני רואה שם זה סאבטקסט ולא משהו רשמי, ושכל הציטוטים שאני מוציאה מהקשר באמת מחוץ להקשר שלהם), ועם זאת יש לי את ההעדפות שלי לחיים הרומנטיים של הדמויות (ואקיהיקא זה אחד ה-OTP הכי אהובים עלי. בגלל המערכת יחסים המורכבת שלהם שהיא מן love-hate relationship והקרבה שלהם למרות היריבות וזה ששניהם מאוד חשובים אחד לשני, ואני אפסיק פה כי זה נהיה off topic ^^; ).

Navidshi

New member
../images/Emo221.gif תמיד נחמד

לראות fangirl בהכחשה. זה גורם לי לחשוב שאולי העולם יהיה בסדר אחרי הכל
אני מקווה שאת לא לוקחת את הציניות שלי לגבי תת-תרבות ה-fangirls בתור הבעת איבה אמיתית. בסה"כ, אתן מאד משעשעות, אבל חשיפה מוגזמת נוטה לערער את תפיסת עולמי הרעועה ממילא

Mor L

New member
ילדים שלך היקארו ואקירה ביחד לא

אבל כיום עם המדע אפשר שלכל אחד מהם יהיה ילד עם הגנים שלו, ורק צריך תרומה של ביצית של מישהי שנראית דומה פעם להיקארו ופעם לאקירה
קראתי היום אקיהיקא שהיקארו נותן לאקירה טבעת צעצוע בזמן שהם בנופש ביחד, והוא אומר לו שזו לא הכוונה פה להציע נישואין, אבל הוא חשב על זה וכשזה יקרה הוא יקנה לו טבעת אמיתית שראויה לאקירה. אקירה אמר בשקט לעצמו שלא היה אכפת לו אם זו היתה הצעת נישואין פה עכשיו.... אוי אוי אוי... רצה לראות את השידור החוזר!!!

star_female

New member
נראה לי שקראתי את זה

(אלא אם כן יש כמה פיקים עם הרעיון הזה, אני לא אתפלא ^^; ) פלאף *-* אפשר לינק? בא לי שוב D:

hili האחת

New member
אפשר...

אפשר לקחת את המשפט הזה להודעה אישית במסנג'ר? זה כל כך דורש...

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif אני חושבת שאקירה ינצח

כמה זמן אני לא כותבת פה! אבלאבל אני קוראת, רק שמשום מה אין לי כוח להגיב!XD איך שאקירה עלה על היקארו כלכך מתח אותי.. אבל בסך הכל ההוא בטח יסדר את זה בשנייה כמו שקורה תמיד..

koko123

New member
*.* פרק כל כך סגיד *.*

היקארו *.* אקירה *.* אין לי מילים...*.* בפרק מחר זה הספיישל או שזה רק בדימיוני??

Reutgold

New member
זהו מחר../images/Emo58.gif

הפרק האחרון... אני נפרדתי מ-music is my thing חבל הוא היה ממש יפה... מחר כבר לא נראה ונשמע אותו... היה היום פרק ממש יפה! כשהיקארו ואקירה התנשפו התנשפתי יחד איתם איזה משחק! איזה עוצמות ריגשיות יכול להכניס פרק של אנימה!

shui chan

New member
איזה פרק נהדר ../images/Emo23.gif

הצליחו לשמור על המתח לאורך כל המשחק :) אני מעדיפה כרגע לא להגיד עוד כלום על הפרק כי אני עלולה להרוס את הפרק של מחר D: מחר הולך להיות פרק מדהים *__* יאפייי.. אני לא מאמינה שנגמר!

פרק יפע *__________*../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

כשאני חושבת שהיום הסוף ישלי בחילה ;;;;;;;;;;;; לא רוצה סוף ;; אבל, ציפיתי ליותר מהפרק {לפי התקציר} אבל אני חושבת שהם פשוט שמרו את זה לפרק האחרון והשאירו אותנו במתח PPP:

למעלה