אוי,בשמחה 5 מיליון דולר,אבל תצטרכו לכרות יד..
M M o n t i New member 13/6/07 #22 ../images/Emo109.gif אוי,בשמחה ../images/Emo99.gif 5 מיליון דולר,אבל תצטרכו לכרות יד..
LeAnnDylan Well-known member 13/6/07 #23 למה מי מת? אי אפשר לעשות ביד בלי יד נכון? XD |מבטתמים| 5 מיליון אבל תצטרכו לעבור לגור באירן
M M o n t i New member 13/6/07 #24 ../images/Emo109.gif את משתמשת בשניהם?../images/Emo12.gif חוץ מזה,אני תמיד פה כדי לעזור לך...|תמיםעודיותר| ולא! 5 מיליון דולר אבל תצטרכו לשתות מים כל החיים.בלי קולה/אלכוהול/כלדבראחר
../images/Emo109.gif את משתמשת בשניהם?../images/Emo12.gif חוץ מזה,אני תמיד פה כדי לעזור לך...|תמיםעודיותר| ולא! 5 מיליון דולר אבל תצטרכו לשתות מים כל החיים.בלי קולה/אלכוהול/כלדבראחר
T TamirKC New member 13/6/07 #25 ../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif 5 מיליון או לשמוע כול חייכם את האלבום הראשון של בריטני ספירס
M mordillogirl New member 13/6/07 #26 כן. אני אכנס למצב מדיטציה 5 מיליון דולר אבל תהיו סגורים בבית והקשר היחיד שלכם לעולם החיצון יהיה סנג'איה
כן. אני אכנס למצב מדיטציה 5 מיליון דולר אבל תהיו סגורים בבית והקשר היחיד שלכם לעולם החיצון יהיה סנג'איה
ה המכשפה ה ק ס ו מ ה New member 13/6/07 #27 ../images/Emo6.gif לא! 5 מיליון דולר אבל תצטרכו להיות שפחת המין של ג'יי לנו.
LeAnnDylan Well-known member 13/6/07 #28 as if לכו אתם שהזקן בעל ה-9 סנטרים הזה יזיל עליכם ריר 5 מיליון אבל תעלצו לעשות השתלת שיער בכל חלק פנוי בגופכם
as if לכו אתם שהזקן בעל ה-9 סנטרים הזה יזיל עליכם ריר 5 מיליון אבל תעלצו לעשות השתלת שיער בכל חלק פנוי בגופכם
G Galuush New member 14/6/07 #30 WTF??!?!? Hell no פויי לא!! חמישה מיליון דולר אבל תצטרכו לגור כל ימי חייכם עם רנדי ג'קסון...
T TamirKC New member 14/6/07 #31 בכיף, אני אגנוב לו כסף../images/Emo67.gif 5 מיליון או לאכול בורקס גבינה כול שארית חייכם.