משחק תפקידים חדש

bane76

New member
משחק תפקידים חדש

שלום לכולם אני מפתח משחק תפקידים חדש שנע בין האינטרנט למציאות יש מתעניינים?

bane76

New member
ממש קצת פירוט

אני לא רוצה לתת יותר מידי פרטים עדיין מדובר על משהו שמערב בין האינטרנט למציאות משהו שבו אין הטלת קוביות הדמויות הן פרי סטייל והתכונות שלהן נקבעות ע"פ מי שאתה באמת ולא ע"פ הטלת קוביות או אפיון סכמטי כלשהו הסגנון הוא משימות אינדיבידואליות כאשר מפעם לפעם יש משימות קבוצתיות כמובן ניתן לשתף פעולה בין מספר אנשים המשחק מתנהל כל הזמן ולא בסשן קבוע בזמן מסויים והעלילה היא משהו שדומה לסרט מתנקשים עם סילבסטר סטאלונה והשחקן הלטיני ההוא שאני לא זוכר את שמו כרגע

Painkiller1989

New member
אנטוניו בנדרס

ואני לא בטוח שאני רוצה לערב בין מציאות לדמיון, מכאן והלאה הדרך לאבד את השפיות קצרה ביותר

DDN

New member
לא אהבתי את הרעיון

אני מסכים עם משכך הכאבים בנושא הזה.

ogmios

New member
same here

לרוב אנחנו נוטים שלא להסכים בענייני העדפות אישיות, אבל הפעם אני איתך. נשמע לי בלתי מושך בעליל.

כנ"ל

זה נשמע כמו אחת היוזמות האלה בהן אתה צריך לשלוח מכתבי שרשרת ולבקש כסף, או שרוצים שתתפשט.

bane76

New member
???

ממש לא ואם אתה רומז שזו יוזמה מסחרית אז אתה ממש לא בכיוון חוץ מזה זכותכם לא לאהוב את הרעיון אבל לא תדעו לפני שתנסו אם אני יצליח להרים את זה

ogmios

New member
משהו בהתבטאות שלך מוזר לי

נודף ממנה טון מאשים, כאילו מי שלא ינסה את המשחק שלך לא בסדר. זכותך לחשוב כך, אבל נסה לחשוב על הצד השני - בתור אדם ששעות הפנאי שלו מצומצות למדי, ויקרות לליבו, אני מאד קפדן בדברים עליהם אני מוציא אותן. בינתיים, ההודעה שלך הצליחה לייצר אצלי 0 משיכה למשחק שאתה מציע. אולי אני מפסיד את החוויה של החיים. אולי. מצד שני, אני כרגע מרוצה למדי מפעילויות הפנאי שלי, וההפסד היחידי שיכול להיות לי הוא בכך שלא "הרווחתי" את המשחק שלך. לי, או לכל שחקן פוטנציאלי אחר, אין אינטרס לכאן או לכאן. לך, מצד שני, כיוזם המשחק הזה (ואין זה משנה האם מדובר ביוזמה כלכלית או בסתם משהו שאתה חושב שתיהנה לעשות) יש אינטרס למשוך שחקנים למשחק שלך. כרגע, לפחות לגבי ולגבי שאר המגיבים בעץ הזה - זה לא קורה.

למעלה