משחק תפקידים חדש

אלרוס

New member
הסבר בפנים

מה שכתבתי שם זה שזה צריך להיות קצת יותר מאשר השוואת מספרים, זה צריך להשפיע, אבל זה לא הדבר היחיד שקובע, וזה דבר מהותי שמשפיע על המשחק, לכן רציתי לדעת מה דעתי (וזכותי להביע את דעתי). לגבי השפה שבה כתבתי, אני כותב בסגנון ומשלב מסוים, אני לא אתחיל לשנות את סגנון הכתיבה שלי בכל פעם שאני מדבר עם משהו צעיר ממני.

רמץ

New member
אולי בשבילך

לא תוכל לשכנע אותו שההרפתקה הזאת בנאלית עד שהוא לא ישחק בה וב-15 האחיות התאומות שלה - שלב טבעי ובריא בתחילת דרכו של כל שחקן צעיר. ולמה לא? זה די כיף ב-15 הפעמים הראשונות. כמובן שלשכנע מישהו לשחק בזה זה כבר סיפור אחר...

אלרוס

New member
הוא אמר שזה מיוחד ושונה

ולכן אני שואל "במה זה מיוחד ושונה?" ביחוד כשהוא אומר לי שיש בזה סוהרסנים מאזקאבאן (מוזר קצת... נשמע כמו רעיון שכל מטרתו היא להוסיף עוד מפלצת) וענקים אוכלי אדם אני אומר לו שעדין לא ראיתי מה המיוחד. אני לא אומר שאסור לו לשחק בזה, אלא שאם הוא רוצה למשוך אותי לשחק בזה הוא צריך לתת לי משהו אטראקטיבי במשחק.

t a l 9 4

New member
נו אבל

מה יש לך להפסיד פה נסה ותראה כי אני לא יודע איך להסביר מה מיוחד יש מיוחד אבל אני לא יודע איך לתאר אותו

tapas tapas

New member
הרעיון שלך לא רע

כמה ניסיון יש לך במשחקי תפקידים? רצוי קודם ללמוד משחקי תפקידים בתור שחקן ולא בתור מנחה. אחרי שתיצבור ניסיון בתור שחקן יהיה לך יותר קל להיות מנחה. הרעיון שלך להרפתקה הוא לא רע, ואני בטוח שההרפתקה יכולה להיות כיפית. אבל צריך ניסיון בשביל להיות מנחה טוב. דבר נוסף, האנשים פה בפורום הם די זקנים. הם אוהבים רק דברים מסובכים כי זה גורם להם להרגיש שהם חכמים. קשה להם להנות מהדברים הפשוטים והכיפיים באמת. כך שאני ממליץ לך לחפש ילדים בגיל שלך כדי לשחק איתם.

t a l 9 4

New member
אז זהו ש...../images/Emo10.gif

אף אחד בגיל שלי לא מתעניין בדברים האלה אני רק יכול לנסות לשכנע ילדים מהכיתה שלי אבל זה לא יצליח בגלל זה אני פה בעצם כדי להתחיל ללמוד משחקי תפקידים אבל חסרה לי קבוצה וזה מה שאני מחפש

Nihau

New member
אם אתה צריך מנחה מנוסה...

אני אוכל לשה"מ לך ולחבריך- אם תצליח לארגן קבוצה של 4 שחקנים ושחקניות. ספר לי במסר פרטי איפה אתם גרים ואיזה משחק אתם מעוניינים לשחק ונראה מה אפשר לעשות. לגבי המשחק שלך- הוא נשמע לי בסדר בשביל משחק לפתוח איתו את הדרך במשחקי תפקידים. מתחילים בקטן ופשוט וממשיכים לפי מה שכיף ושמסתדר לך לשחק.

כבר שאלתי אותו

הוא ציין קודם שהבעיה היא שהחברים לא מתעניינים. נראה לי שכאן הפיתרון יכול להיות דווקא להצטרף לאחד החוגים ה"מוכנים", עד כמה שלרוב אני לא ממליצה על זה.

DDN

New member
הערה קנטרנית, לא נכונה ומיותרת.

אם מעל גיל 20 זה זקן, אז כן, האנשים פה בפורום זקנים. אוהבים רק דברים מסובכים? ממש לא. קשה להנות מהדברים הפשוטים והכייפים באמת? מי קובע מה זה כיף? כיף זה עניין אינדבידואלי. לאנשים כאן בפורום היה נסיון שלרוב היה לא מוצלח עם משחקים על גבי הפורום, כאלה שקמים ונופלים במהרה.

DDN

New member
מה שכן, מסכים עם הקטע שאם אין נסיון

שיתחיל בתור שחקן ולא מנחה. טל - אני מתכנן להריץ כאן משחק, אולי תרשם אליו?

תלוי בשכבת הגיל

יש לי הרבה יותר במשותף עם מישהו בן 22 משיש לי עם בן 32, ומשיש לבן 22 עם בן 17, ולבן 17 עם בן 12.

Nihau

New member
זקנים אולי יחסית לגיל 11

אבל בהחלט לא מרגישים זקנים. וגם לא "אוהבים רק דברים מסובכים כי זה גורם להם להרגיש שהם חכמים" יש כאן כאילה שאוהבים להריץ משחקים מסובכים כי הם אוהבים את הקרבה למציאות- זה נראה להם ריאליסטי וממלא להם את המשחק בחיים שמרגישים מציאותיים. יש כאילה כמוני שאוהבים להריץ דברים פחות מסובכים (מבחינה פוליטית וחברתית בתוך המשחק) והעינין המרתק של ההרפתקאה יותר מתייחס לעולם כולו והמסתורין שלו. יש כאילה שיעדיפו את נבכי הנפש האנושית ומיסתוריה המורכבים הנעלמים אבל תאמין לי - כולנו היינו שם וכולנו מכירים בכך שלפעמים זה כיף פשוט להציל את הנסיכה העדינה מהמגדל השחור שכושף ע"י מכשפה אכזרית ונשמר ע"י כנופיה של רווצחים אורקים. אולי זה אפילו יהיה לנו נוסטאלגי. אם הדברים הפשוטים האילו לא היו כל כך כיפיים משחקי דיאבלו לא היו נמכרים אפילו כיום.

t a l 9 4

New member
טוב תודה לכם

אבל זה קצת מלחיץ אתם יודעים הכול עובר עלי נורא מהר אז בבקשה תעתו תקצב טוב

למעלה