משחק תפקידים חדש

t a l 9 4

New member
משחק תפקידים חדש

גביע אש הדרקון אוקי אז ככה לפני פרטי ההרשמה הסבר קטן על המשחק בתירה מרוחקת נמצא גביע בעל כוכות רבים יש רק איש אחד שיודע איפה בוא נמצא והוא כתב מפה 500 שנים אחרי כתיבת המפה פרופסור וריון ספיי מצא את המפה עכשיו הוא רוצה לגייס אנשים שיעזרו לו במסע את השאר תגלו בהמשך כי אני מספק לכם רק את מה שהפרופסור יודע אז תאלצו להמתין אוקי פרטי ההרשמה שצריך למלות שם מלא: גיל: מין: פירוט על הדמות בקצרה: סוג: מראה: חלקו 20 נקודות בין המימנות הבאות חברותיות: כוח קסם: כוח פיזי: חוכמה: מצב כספי: הא ואולי שכחתי להגיד כל אחד מתחיל עם 1000 מטבעות זהב את בחנויות תתקלו בהמשך

אלרוס

New member
כמה תיקונים (כי אני לא אוהב להתעלם)

תירה=טירה כוכות=כוחות למלות=למלא בנוסף תדאג לפסק את זה, כדי שזה יהיה ברור. בכלליות המשחק נראה לי נוסחתי ומשעמם יחסית, אני צריך יותר מידע על איך הוא מתנהל, במה מתעסקים (האם זה רק בנסיון להשיג את הגביע? או גם בפן העמוק של הדמויות? אולי זה משחק אימה? האם זה הומוריסטי קליל?) המשחק שאמרת נשמע כמו הרפתקאה שכולם עברו, בלי שום דבר מיוחד, ספר לנו מה הייחוד שלה לפני שנחליט. בנוסף פרט מה אתה רוצה שיהיה בכל אחת מהקטגוריות שאמרת למלא.

t a l 9 4

New member
אוקיי לפי בקשתך

אז המאפיינים המיוחדים של המשחק שאחריו יש המשך רק שהוא בתכנון אז תאלצו לחכות כן כן והעם סיפרתי שהגביע נמצא על אי אי אפל בדרך עוברים דרך ארוכה לדוגמא תעברו ליד אזקבן וסוהרסנים היתקפו אתכם את תעברו התוך מעורה של ענקים אוכלי אדם ותתקעו באי הנעלם שעם לא תזיזו אותו משם עד שהשמש תיהיה בשמיים את תתבעו בים קיצר צה מלא הרפתקאות אז אל תזלזלו וזה משחק הרפתקאות משולב עם הומור פעולה אימה ועוד ולכם יש דמויות משלכם נכון אז תמלו את ההרשמה באתהם לדמות

t a l 9 4

New member
תאלמו מהשגיות ולהלה שאוהבים תיקונים

אני עדיין קטן אמרתי לכם לא? אני לא שולט בשגיות שלי עם אתם רוצים תתקנו ואני הלמד

לא מקובל.

מה זה "עדיין קטן"? ומה זה משנה, בעצם? יש בפורום הזה חברים קטינים, גם בגילאי 13-15, שכותבים בלי שגיאות ובצורה נהדרת. "אני עדיין קטן" זה לא תירוץ לשום שגיאת כתיב, אלא סיבה לא להתאמץ. כדבר ראשון, אתה יכול לנסח את ההודעות שלך בוורד, למשל, ולקבל את העצות של מתקן השגיאות. לגבי כל השאר - מילונים או הרגל בריא של קריאת ספרים והפנמת איות נכון עשויים לעזור לך.

Nihau

New member
גרסת ביטא:

אז המאפיינים המיוחדים של המשחק, שאחריו יש המשך, (רק שהוא בתכנון אז תאלצו לחכות, כן, כן) והאם סיפרתי שהגביע נמצא על אי אפל? בדרך עוברים דרך ארוכה, לדוגמא, תעברו ליד אזקבן וסוהרסנים יתקפו אתכם, אתם תעברו בתוך מערה של ענקים אוכלי אדם ותתקעו באי הנעלם - שאם לא תזיזו אותו משם עד שהשמש תהיה בשמיים אתם תטבעו בים... קיצר זה מלא הרפתקאות אז אל תזלזלו וזה משחק הרפתקאות משולב עם הומור, פעולה, אימה ועוד ולכם יש דמויות משלכם, נכון? אז תמלאו את ההרשמה בהתאם לדמות. ---------------------------------------------------------------------- ניסיתי לא לשנות את הנוסח בו כתבת, רק לתקן פה ושם שגיאות כתיב ולסדר את המשפט קצת יותר קריא. תקרא ותעיר אם יש לך הבהרות נוספות.

BluePrint

New member
וסתם כך.

אני ממליץ על מעבד תמלילים, הם לרוב מגיעים עם מילון מובנה, שיכול לתקן לך תאויוט בסיסיות של אותיות עודפות\חסרות, ומילונים מתוחכמים מספיק, יכולים גם להעיר לך על תחביר. ועכשיו לשאלה: מה אתה עושה עם הנתונים של הדמות, אם אנו כותבים אותם? תתן לנו לגלגל קוביות? תקבע הצלחות\כשלונות ע"י השוואת מספרים? תגלגל בשבילנו? תשמור רק כנקודת התייחסות? אחר...

t a l 9 4

New member
עי השוואת מספרים

נגיד אתה ברמה 13 בהכנת כלי נשק והחרב שאתה רוצה לרמה 15 אתה לא יכול לעשות אותה

אלרוס

New member
אני שונא מספרים

כלומר מספרים זה דבר נחמד, אבל אני לא אוהב את שיטת הדרגות הזו.

אלרוס

New member
הבהרה לפי הדוגמא שלך

נגיד אני נפח בעל יכולת הכנת כלי נשק ברמה 13 ואני רוצה להכין כלי נשק שלא לרמתי, יש פחות סיכוי שאני אצליח, אבל ככל שאני אמשיך לנסות את יצירת כלי הנשק הזה אני אשתפר, בגלל האתגר, ומדי פעם תצא לי חבר שיכולה להיות שימושית, ואני אתקרב יותר ויותר למה שאני רוצה, עד שבסוף אני אצליח ע"י שיטה של ניסוי וטעיה. ואחרי כל זה כמובן שבוודאי הצלחתי לשפר את כישור הכנת החרבות שלי לרמה מספקת ביותר בגלל כל הזמן שהוקדש ל"אימון" הכישרון המסוים הזה. בכלל, איך אתה מתכוון לעהעלות כישורים? ע"י דרגות? זו שיטה מעצבנת למדי...

BluePrint

New member
הבהרה לפי הדוגמא שלו

המקום היחידי שבו טל אמר "דרגה" היה כאשר התייחס למיומנות. נכון שלמתנגדי דרגות במבנה D&D (ואני ביניהם) היה נעים יותר לקרוא "רמה" ולא "דרגה", אבל גם כך אין בדבריו אף לא רמז לניהול בשיטת מקצועות\דרגות. ואם אתה רוצה ליצור חרב שערכה גבוה יותר ממידת מיומנות היצירה, אני בטוח שהמנחה יסכים לך להשקיע יום\שבוע\חודש עבודה נוסף (מעבר לזמן היצירה הנדרש), על כל נקודת מיומנות חסרה. (ובסוף גם יוסיף לך למידת המיומנות)

אלרוס

New member
עדיין לא מצאתי שום דבר מיוחד

במשחק שלך, שלא יראה כמו המשחק הראשון של ילד בן 11. לא שיש לי כמובן בעיה עם ילדים בני 11, אבל בסוג המשחק הזה אם שחקת אחד שחקת את כולם. אני לא בא לתקוף אותך, אבל אם אתה רוצה שאנשים ישחקו במשחק שלך אתה חייב לנסות לגרום לו להיות אטראקטיבי, שונה ומעניין בשבילם

אלרוס

New member
אני בטוח שכבר עכשיו המשחק מעניין

אבל אתה צריך לגרום לי להבין למה הוא מעניין, אני יודע שאתה חושב שזה יהיה יותר נחמד בתור הפתעה, אבל מבחינתי זה נראה כמו עוד משחק שמטרתו להשיג חפץ קסום ובדרך עומדים אויבים, לא אכפת לי ממש מה החפץ הקסום, או אילו אויבים יש שם, אחרי שעברת משחק אחד עברת את כולם.

אלרוס

New member
אין לי שום בעיה נגד המשחק שלו

ואני בטוח שהוא ייהנה ממנו, לא ביקרתי את יכולת המשחק או ההנחיה שלו אלא את יכולת הפרסום וההסברה, ביקשתי ממנו הסברים יותר ממוקדים, זה הכל...

tapas tapas

New member
אתה מתייחס אליו בהתנשאות

אתה יכול להסביר לו למה אתה לא רוצה לשחק איתו ולא להתחיל למצוא לו כל מני "בעיות" במשחק שלו. לא כל משחק צריך להיות ROLEMASTER. ובכלל אתה מדבר אליו כאילו הוא בן 20. והוא בעצמו אמר לך שהוא ילד קטן. אם היית בא למרצה שלך לטופולוגיה והוא היה עונה לך כמו שאתה עונה לילד הזה אתה לא היית מבין ממנו כלום.

למעלה