משחק תמונות

gal646

New member
משחק תמונות

בשביל להחיות פה קצת את הפורום המצאתי משחק, אז שתפו פעולה אני מתארת תמונה של אמינם ואתם תנסו למצוא ולהעלות לפורום(אני מתכוונת לתמונה ספציפית ומוכרת אבל גם תמונה אחרת שמתאימה לתיאור זה מצויין) אתם גם יכולים לתאר תמונות שננסה למצוא #תמונה 1 אמינם עם חולצה לבנה וכובע הפוך

gal646

New member
יפה אבל לא,רמז:

זאת תמונה שלא רואים את השרוולים והוא צעיר בה, נראה ממש כמו בן 19-18 אבל אחרי תחילת הקריירה כשהשיער בלונדיני, זה בחוץ והוא מסתכל קצת מלמעלה על המצלמה----אה כן--והוא חחחחחתיך שם (יותר מהרגיל
) זה היה מתקבל אם זאת לא הייתה בנדנה

gal646

New member
אבל החולצה עם שרוולים---לא גו

גופייה, הכוונה רק שלא רואים אותם בתמונה

gal646

New member
אבל הוא עם חולצה,והוא צריך להיות יו

תר מבוגר

gal646

New member
אממ

נראה לי נתתי כבר כמעט הכול, חוץ מזה שעל הכתף שלו יש מגבת (כמעט שלא רואים אותה) והוא מסתכל במבט המהפנט הזה במן חצי מצמוץ והשמש על הלחי שלו והכובע שחור והפוני מבצבץ ממנו וואו הסגרתי כבר את כל התמונה

Magic Girl גל

New member
damnnnnn

לא משנה כמה פעמים אני אראה את התמונה הזאתתתתת !! SEXY MUAH FUCKA!!!!!!

צאיג

New member
יש לי פוסטר של זה!../images/Emo2.gif |צנונית|

חברה שילי קנתה לי.X3

שמעי זה מעטטט קשה

טוב שיש לו גם אין ספור תמונותתתת זאת תמונה מוכרת בכלל? נסי משהו יותר מוכר

gal646

New member
טוב, זאת הייתה התמונה:

ראיתי אותה בהמון מקומות

ozshady

New member
חחח עלק קצת אחרי תחילת הקרירה...

את יודעת מאיפה התמונה הזאת? יש לך את האלבום MMLP? אם כן תפתחי את האלבום בקטן הזה של התמונות... תמונה אחרונה זאת זו...

gal646

New member
מוזר ואף אחד לא זיהה,ניחשתי שזה קצת

אחרי, לא ידעתי בדיוק

irashady

New member
וזאת גם לא גופייה

מצורפת תמונה גרועה מהמצלמת אינטנטת מהחוברת של MMLP

irashady

New member
אהה אופס כתבת שזאת לא גופיה

בכל מקרה זאת התמונה המלאה

gal646

New member
עוד כמה תמונות

חלק ממש קלים וחלק קשים יותר תמונה שהוא מחבק את אמא שלו - לא התמונה שהיילי מופיעה שם, רק הוא ואמא שלו תמונה שהוא נשען על היד(יש כמה -לא משנה איזו ) תמונה שהוא מחטט באף תמונה שהוא מוציא לשון למצלמה תמונה שהוא מופיע כשהוא צעיר-לפני שהתפרסם עם מן ז'קט שנות ה-70 תמונה שהוא עם חולצה שרשום עלייה באנגלית "קינקי" תמונה שהוא מנשק את מדונה

למעלה