המשך
כ כרמל 1 New member 20/2/06 #23 לא היה מצב שגם אני הייתי יודע ../images/Emo6.gif 501 - Scott Tenorman Must Die
R richter New member 21/2/06 #25 אם הוא נתן את התמונה... ולי לא היה מושג האמת. אפילו לא קצה של כיוון... כרמל אתה מוזמן להעלות תמונה חדשה
אם הוא נתן את התמונה... ולי לא היה מושג האמת. אפילו לא קצה של כיוון... כרמל אתה מוזמן להעלות תמונה חדשה
S sheff2k1 New member 21/2/06 #26 שמעו עברתי על הפרק: אין זכר לתמונה ניראה לי יש לכרמל טעות בכל זאת.............
R richter New member 21/2/06 #28 יכול להיות אז כל מה שנשאר לך לעשות עכשיו זה להתחיל לעבור על כל שאר 138 הפרקים האחרים של ס"פ ולגלות מאיפה זה כן לקוח
יכול להיות אז כל מה שנשאר לך לעשות עכשיו זה להתחיל לעבור על כל שאר 138 הפרקים האחרים של ס"פ ולגלות מאיפה זה כן לקוח
כ כרמל 1 New member 21/2/06 #30 אממממ זה לקוח מהסטודיוס ../images/Emo12.gif בטוח שלא ראית? אממ, מישהו אחר יכול לשים תמונה? אני לי יותר זמן היום על המחשב מאשר הכמה דקות שנשארו לי עכשיו, מחר אני יכול לשים בצהריים.. :S
אממממ זה לקוח מהסטודיוס ../images/Emo12.gif בטוח שלא ראית? אממ, מישהו אחר יכול לשים תמונה? אני לי יותר זמן היום על המחשב מאשר הכמה דקות שנשארו לי עכשיו, מחר אני יכול לשים בצהריים.. :S