משחק תמונות! כי בא לי זוכרים אותו? שמים תמונה המכילה דמות שנמצאת בתמונה הקודמת.
L LillipooT New member 10/12/03 #1 משחק תמונות! ../images/Emo60.gif כי בא לי זוכרים אותו? שמים תמונה המכילה דמות שנמצאת בתמונה הקודמת.
ל ל ו ק י ט ה New member 11/12/03 #7 נה הא!! כמה חיגיתי שמשיו יוסיף את ג'ן!!! חכו....תראו מה הכנתי לכם!! חחחחחחחחח וזו לא עבירה !! כי היא שם !! רואים את השיער הבלונדי שלה!! מואהאהאהאהא!
נה הא!! כמה חיגיתי שמשיו יוסיף את ג'ן!!! חכו....תראו מה הכנתי לכם!! חחחחחחחחח וזו לא עבירה !! כי היא שם !! רואים את השיער הבלונדי שלה!! מואהאהאהאהא!
ל ל ו ק י ט ה New member 11/12/03 #10 חחחחחחחח../images/Emo6.gif *נסיון שני!* מה תעשו עכשיו?!?! הא?!?!
D Dawson girl New member 11/12/03 #11 אמא'לה מי זה התמהוני הזה שמחבק את אודרי??! (ולא לא התכוונתי לפרינס צ'רלס ) בכל אופן- הנה תמונה! נ.ב- אני עכשיו במקרה רואה מלאך שחור ואלק (סיג'יי....) שם!
אמא'לה מי זה התמהוני הזה שמחבק את אודרי??! (ולא לא התכוונתי לפרינס צ'רלס ) בכל אופן- הנה תמונה! נ.ב- אני עכשיו במקרה רואה מלאך שחור ואלק (סיג'יי....) שם!
D Dawson girl New member 12/12/03 #14 אני מתה על התמונה הזו!! וגם על החתימה שלך! בעיקר השורה האחרונה... יפה לך!
D daydreambeliever New member 12/12/03 #21 ממשיכה.... תחח.. אני? אובבסיבית לדוסון וג'ואי? מה פתאום.... אני לא בטוחה שהתמונה הזאת חוקית... אבל בכ"ז.. ))
ממשיכה.... תחח.. אני? אובבסיבית לדוסון וג'ואי? מה פתאום.... אני לא בטוחה שהתמונה הזאת חוקית... אבל בכ"ז.. ))