משחק תמונות

משחק תמונות../images/Emo3.gif

אני חושבת שאתם מכירים את המשחק... אני מבקשת תמונה, הגולש X שם אותה ואז מבקש תמונה אחרת [לדוגמא: "ריצ'י עם הת'ר] ואז Y שם את התמונה וכן הלאה.. נתחיל!
תנו לי תמונה של טיקו מהופעה

nogao10

New member
ממשיכה!!!! (אני שמה שתיים, כי אחת יפה אבל...)

אבל לא מהופעה. אז הנה תמונה 1- מההופעה, אני שמה עוד תמונה עוד רגע, אני רוצה...... אמ........ תמונה של ג'ון ודייויד, אחת יפה!!

nogao10

New member
תמונה 2

הייתי שומרת אותה לסבב תמונות הבא, אבל אני בבית ספר אז......

הנה../images/Emo3.gif

דייויד מחייך + ג'ון רוקד
תנו לי תמונה של ריצ'י עם כובע של קאובויז

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo26.gif

בונוס ממניי רי'צי עם ג'ון
אני רוצה תמונה של כולם חוץ מג'ון....כזאת תמונה אינליי

הנה../images/Emo9.gif

כמעט כל הלהקה...
טיקו חסר
תנו לי תמונה של ריצ'י עם חליפה

LIRONSH100

New member
הינה

עם ג'וני.. תגידו נכון שג'וני קצת אבל ממש קצת מזכיר את עפר שכטר ככה עם החליפה? (וכבר אני אומרת סליחה על ההשוואה עפר היה מת להיות 10%מג'וני...) נ.ב שג'וני יפסיק כבר לעשן!!! אני רוצה תמונה של רומיאו אבל שרואים לו את הפנים! (יש לי אחת עם אבא שלו על הכתפיים אבל לא רואים את הפנים רק את השיער שירש מאבא...)

LIRONSH100

New member
הינה...

עם ג'וני.. תגידו נכון שג'וני קצת אבל ממש קצת מזכיר את עפר שכטר ככה עם החליפה? (וכבר אני אומרת סליחה על ההשוואה עפר היה מת להיות 10%מג'וני...) נ.ב שג'וני יפסיק כבר לעשן!!! אני רוצה תמונה של רומיאו אבל שרואים לו את הפנים! (יש לי אחת עם אבא שלו על הכתפיים אבל לא רואים את הפנים רק את השיער שירש מאבא...)

nogao10

New member
זה היה קשה......!!!!!!!

וואו, לקח לי המון זמן למצוא את התמונה הזאת, וגם אז היא לא משהו אבל הכי טוב שמצאתי (מה נעשה, נראה לי שהם נועלים אותו בבית ולא נותנים לו לצאת- עם מספר התמונות שיש לו) אני רוצה להעלות תמונה של הבית של ג'ון ואז אני אבקש תמונה......

nogao10

New member
הבית (אחוזה-טירה-ממלכה) של ג'ון

כמה פטריוטי מצידו..... הם כאלה אמריקאים טובים, מה???? אוקיי, מי שעונה אני רוצה את התמונה הכי סקסית של ג'ון שאפשר למצוא, אבל שיהיה עם בגדים (כי את התמונות עירום כולנו מכירות בעל פה
)

LIRONSH100

New member
זה נחשב עם בגדים?

יש עוד כמה... יש אחת שחיפשתי שהוא עושה פוזת "עברי לידר" שהוא מלטף את הבטן הסקסית שלו עם היד... יש לי אותה אבל אני לא מצאתי אותה כדי להביא לפה... (יש לי אותה בווארד...) (אני קוראת לזה פוזת עברי לידר כי עברי עשה את זה אתמול... אותה תגובה של הבנות הייתה.. צרחות היסטריות...)

LIRONSH100

New member
לא אני לא אמרתי...

"יש אחת שחיפשתי שהוא עושה פוזת "עברי לידר" שהוא מלטף את הבטן הסקסית שלו עם היד... יש לי אותה אבל אני לא מצאתי אותה כדי להביא לפה... (יש לי אותה בווארד...) (אני קוראת לזה פוזת עברי לידר כי עברי עשה את זה אתמול... אותה תגובה של הבנות הייתה.. צרחות היסטריות...)" אז אותה....

זאת!?

זאת ממש סקסייתת@$@%# אני מקווה שהתכוונת אליה.. חח ואני רוצה תמונה סקסית של ריצ'יייייי:)

LIRONSH100

New member
כן זו!

חיפשתי אותה כבר כמה ימים... עברי שיגע אותנו ביום חמישי (בעצם זה כבר היה שישי כי הוא עלה באחד בלילה...) ד"א היה ממש אחלה בהופעה... חוץ משתי דברם מעצבנים היה מעולה... (השתי דברים זה אינפקדט משרום והבודקים בכניסה... שתבינו מחר יש לי יום הולדת 18 והכניסה הייתה מגיל 18 וזה אומר שאני ההיתי צריכה להכנס שמפרידים ביני לבין ה18 שלושה ימים בלבד... והיה איזה בעיה אבל תוך חמש דקות נכנסתי.... מי שרוצה לדעת בדיוק אייך היה אז אני שמה קישור לבלוג שלי ושל אילנית שאנחנו כל הזמן מזכירות שם את בונג'.... ואתן מוזמנות להגיב... http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?blogId=18848

למעלה