משחק שרשור חדש

Sonia Culochi16

New member
סקר!

אלה כל השמות שהצעתם עד עכשיו: לאלאה המצאתם רק שם 1: אודי-עמרם תומר-מיכאל רותם-נועה כצנלסון-מארק ולאלה מעל שם 1: זיו-שלומי, יוסי ענבר-מאיה, רינה, קרן ארז-יקיר, גל, מושיקו (גועל של שם...) שירן-עדי, קארין ליה-שירז, מיכל, תמר נירה-רותי, דבורה תצביעו איזה שם מתאים לכל אחד מהדמויות מתוך השמות שנתתם עד עכשיו!

Sonia Culochi17

New member
אני אכתוב שם לכל אחד מהדמויות

נירה-גריזלדה....סתם חחח-פנינה שאול-שלמה מיכל/מישל-דורית ירון-תמיר ליה-דרורה ענבר-רותי בתיה-עופרה תומר-דורון קובי-עופר ריקי-לימור אלפסי-יחזקאל גנגנה ז"ל-יובל אפי-יותם צפרירה-רונית אודי-עזרא רותם-ליאורה שירן-נעמה יעל-שרה ארז-רונן סוניה ז"ל-טרזה

love amor

New member
טוב דבר ראשון

מי שכתב שלשירן המכוערת הזאת מתאים עדי שיוציא את זה מהר מהראש שלו!!!!
חוצפה!
והשמות שאני חושבת: רותם-יעל(מה לעשות זה מה שמתאים לה..) שירן-עופרה ליה-ליה(חח בעיני זה שם מהמם!) נירה-אסתר שאול-יעקב גנגנה-מאור מישל-ג'וליה(ובעברית גילה) ירון-עופר ארז-מיכאל ריקי-מריה אממ...זהו

elad4u

New member
../images/Emo6.gif את הצחקת אותי עם השמות שלך

דרורה, עזרא

marlen

New member
לא נתתם שם לבתיה !

הנה הרשימה שלי: אודי - עמרם שאול - מותי אלפסי - עוזרי גנגנה ז"ל - חנניה תומר - עומרי קובי - ברק ארז - יואב ירון - גדי זיו - טל אפי- יותם (גנבתי) כצנלסון - מתי שחר עדן - גיל גונן נירה - דרורה בתיה - ורדה רותם/רם - אדוה/אודי שירן - אסנת ליה - לילך ריקי - גלי יעל - אביגייל מיכל/מישל - גילה/גוליה (גנבתי) סוניה ז"ל - מלכה צפרירה - שולמית

למעלה