משחק\שאלון....

עונה

א- אמיר המדהים
ב-אממ... בתאל חח... המנהלת של הפורום ג- ג'וצי הכלב הכי יפה בעולם ד- דבש בכוורות ה- היי פייב ו- אממ.. אין לי ז- זמר מדהים!! ח- חתיך
ט- טל פורר י- ינאי פרישר
ויום בחיי כ- כולם רוקדים עכשיו ל- לא היה לי בל' אז קראתי על הדיסק את התודות והנה משהו בל' "לאיש שלי ינאי פרישר שלימדת אותי מה זאת אהבה ואיך עושים אותה יחד" מ- מפגש פורום! מיכל אמדורסקי החברה הכי טובה של אמיר, מיכה טרנובסקי הסטייליסט של אמיר,מרגיש, מותר לך יש מלאא.. נ- ניסים פרץ הספר שלו והמאמן שלו ס- אין לי ע- עופר מנחם היחצ"ן של אמיר פ- פורום מס' 1685 אין עליכם
צ- אין לי
ק- קרן פלס- היא כתבה את יום אחרון ושיחקה איתו בלהקה ר- ררק שלא יכאב לי ורעות שטיינברג חח.. ש- שרון לאב אמיר ת- תעשו עוד שאלונים מאגניבים כאלה

oOosapiroOo

New member
עונה:)

א-אמיר ב- ג-ג'וצי הכלב,עכשו השם הזה לא ייצא לי מהראש ד-דבש בכוורת ה-הייפ פייב ו- ז-זמר ח-חתיךך!! ט-טל פורר י-ינאי כ-כולם רוקדים עכשו ל-להוציא מתוך הגוף(שיר של אמיר) מ-מיכה ברטל איך שלא קראו לו בבובות נ-נס (שיר של אמיר) ס- ע-עופר ניסים זה שעשה עם אמיר את הדואט לא ממש בטוחה שהשם משפחה שלו ניסים פ-פייגר(השם משפחה הקודם) צ- ק-קם מאושר(שיר של אמיר) ר- ש-שלוש שנים ושעה(שיר של אמיר) ת-תתעורר(שיר של אמיר)

ליבי212

New member
גם עונה:]

א- אמיר כמובן.. ב- ברווזון:] ג- גוצ'י ד- דבש בכוורות ה- היי פייב ו- וכמובן שהוא מושלם.,. ז- זאפ קפה (למי שזוכרת) ט- י- ינאי, יום אחרון כ- ל- מ- מייקל הרפז (איך אפשר לשכוח), מנטרה, מהם החיים, מרגיש נ- נס ס- ע- עידן יסקין ( גם את זה אי אפשר לשכוח) פ- פסטיגל, פיטר פן... צ- ק- ר- ש- שחר (איל שחר- אולי עדיף באמת לשכוח), ת-

למעלה