משחק\שאלון....

oOosapiroOo

New member
משחק\שאלון....

כתבו בכל אות מילה או משהו שמתחיל באותה האות וגם קשור לאמיר... א- ב- ג- ד- ה- ו- ז- ח- ט- י- כ- ל- מ- נ- ס- ע- פ- צ- ק- ר- ש- ת-

משחק מגניב../images/Emo13.gif עונה:

מישו יודע איך קוראים לכלב המתוקקקקקקקקקקקקקק של אמיר? [לא ינאי..הכלב השני..חעחעח סתם סתם סתםם שלא תהרגו אותי עכשיו
] א- אמיר החתיייייייך
ב-באמא שלי שייתקשר כברר!
ג-..אין לי ד-אין לי ה--------- ו---------- ז-זמר מדהיםםםם ח-חתיךך שלי ט----- י-ינאי
כ- ל-לא יכולה לעבור יום בלי לשמוע שירים שלווווו!!! מ-מהם החייםםם שלנו בלי אמירוששש המושלללם? נ- ס- ע-עיניימותק
פ-פרצוףףף מעוצב מהלך שלי... צ- ק- ר- ש-שחף-לאב-אמיר ת- סתם עשיתי כי לא היה לי משו אחר..חעחע זה יצא מפגר..

עונה../images/Emo13.gif

א- אינטלקטואלי ב- במאי ג- גדול (לא במובן של גיל) ד- דרמטי כשצריך... בתפקידים בתיאטרון.. ה- היי פייב לשעבר.. חח לא היה לי מה לרשום באות הזו... ו- ווינר - זכה באחיפות הארץ בשחייה לנוער במדליית כסף!!, בכלל ווינר ז- זמר ח- "חופשי להיות.. חופשי לרצות.." ט- טוב לב י- יוצא להקת בנים כ- כפרה, כובש ל- לוחמני, נלחם על האני העצמי שלו.. נשאר הוא... מ- מוכשר - מלחין, משורר... נ- נראה מדהים ס- סוחף את הקהל בהופעות ע- "עומד על צוק" פ- פורץ גבולות בכל מה שקשור להישארות שלו כאן בעולם הבידור...., פרפורמר מדהים אי אפשר לשכוח את הפסטיגל!! צ- צמידים.. אמיר אוהב צמידים כל פעם מפתיע במשהו אחר ק- קריית חיים ר- רקדן מקצועני, רגיש ש- שרמטי ת- "תהילה" (השיר הראשון של היי פייב באלבום הבכורה)

oOosapiroOo

New member
חח איזה שם חמודדד

מאיפה את יודעת שקוראים לו ככה? ניראה לי הוא אמר ביום בחיי אבל אני לא זוכרת אני יראה את זה עוד מעט שוב...

כי יש לו אותו הרבה שנים.

הוא סיפר בהרבה ריאיונות שהוא קיבל אותו ליום ההולדת מחברי היי פייב ושהוא קרא לו גוצ'י.

עונה../images/Emo13.gif

א-אמיר כמובן ב-במבה החטיף האהוב על אמיר ג-ג'וצי הכלב של אמירוש ד-דבש בכוורות-האלבום השני של אמירוש ה-היי פייב ו-"ואחר כך למיטה"שיר מתוך אלבום הסולו הראשון של אמיר ז-זמן מסיבה-שיר של היי פייב שאמיר כתב ח-חופשה של חודשיים וחצי שאמיר נסע למזרח בפבואר 2005 ט-טל מטמור-המפיק המוזיקלי של דבש בכוורות י-ינאי פרישר כ-כולם רוקדים עכשיו-שיר של היי פייב הסינגל הראשון שיצא מאלבומם השני שנקרא גם בשם הזה. ל-"להוציא מתוך הגוף"שיר מאלבום הסולו הראשון של אמיר. מ-מרי לו-המחזמר נ-נס-הסינגל השני מתוך "דבש בכוורות" ס-"סיכוי לאהבה"-הדואט של אמיר עם אילנה אביטל ע-עופרה חזה-הזמרת שאמיר העריץ בילדותו פ-
המאכל שאמיר הכי אוהב צ-"צמרת העץ"פירוש שמו של אמיר בעברית ק-קרית חיים-שבה אמיר גדל ר-"ריקדי"-היי פייב עשו חידוש לשיר של ישי לוי ש-שיר נולד ת-ת"א עיר מגוריו הנוכחית של אמיר שאותה הוא כ"כ אוהב רעיון יפה למשחק אהבתי

חעח בבית חם תמיד בשעה 6 יש לנו מן הפבקה כזאת

שאנחנו יכולות לראות טלויזיה ולאכול חטיפים שהמדריכות מוציאות מהארון ואני לוקחת תמיחד לעצמי את הצלחת עם הבמבה חעחעח שלא יתקרבו לבמבה שליייי!!

Jen74

New member
אין לך מושג איזה חולת במבה יש לי בבית ../images/Emo6.gif

למעלה