בואו נהרוג את ג' יפית!@## חחחחח אשאת
X xx AsleepOrDead xx New member 15/6/07 #43 דונה קארן ניו יורק!XDDD טובטוב. אם אני צריכה מקורי אז.. דנה קנתה נעליים יפות -_- גוא"ל 3>
D Devil Girlfriend New member 15/6/07 #44 חחחחחחחחחח חחחח רשמתי את הראשי תיבות האלה כי בדיוק קניתי אותו אתמול הייתי בטוחה שמיש'ו יעלה על זה וירשום חעע
חחחחחחחחחח חחחח רשמתי את הראשי תיבות האלה כי בדיוק קניתי אותו אתמול הייתי בטוחה שמיש'ו יעלה על זה וירשום חעע
D Devil Girlfriend New member 15/6/07 #45 גמל ואנוכי אכן לוחשים...../images/Emo132.gif פחחח שטויות שלי... בוא ננסה מש'ו ארוך... הסטור"י
X xx AsleepOrDead xx New member 15/6/07 #46 הורים סתומים טורקים ורוסים יחדO: לולללל משעמ"ם ! גם ארוך חחח
H Handsome awkward New member 15/6/07 #47 מי שמע על מסטיק משולש נו. אחלה אותיות. אני אדפוק את הבא שאחרי גם! חעמש"ד
J J a s t B e l l a New member 15/6/07 #48 חם עכשיו מאוד,שמש דפוקה../images/Emo3.gif חחחח אפילו יצא לי משפט הגיוני. עכאט"ח
P PerfectSP New member 15/6/07 #49 עלק כפית אחת!טחנת חבילה![= גם לי יצא משפט הגיוניP: רר...ג"ש במערכת אה...משהו ארוך- ערקיפט"נ... תהנו[=
עלק כפית אחת!טחנת חבילה![= גם לי יצא משפט הגיוניP: רר...ג"ש במערכת אה...משהו ארוך- ערקיפט"נ... תהנו[=
ג גיא בכר1 New member 16/6/07 #51 כן הפאקצה צריכה רוטב וואי האותיות שאתם נותנים לא מישתפרות.. אז רגע.. מחקב"ה
J J a s t B e l l a New member 16/6/07 #52 מקורה חברים קרובים?בואו בהמונכים!../images/Emo6.gif אני מנסה למצוא משהו הגיוני. אגבב
X xx AsleepOrDead xx New member 17/6/07 #54 חחחחחחחחחחחחחחחח ממש הצחיקו אותי הראשי תיבות שלך משום מה "אצלך גם בועטים בבית?" XDDDD וקמר"א - קופים מכוערים רוצים אהבה! לוב"ט
חחחחחחחחחחחחחחחח ממש הצחיקו אותי הראשי תיבות שלך משום מה "אצלך גם בועטים בבית?" XDDDD וקמר"א - קופים מכוערים רוצים אהבה! לוב"ט
A AnGi14 New member 17/6/07 #55 קופים מלוכלכים רוצים אמבטיה? ../images/Emo122.gif אמ.... פלא"ל [ויש משפטים הגיוניים ניסיתי XD ]
T the darkness boy New member 19/6/07 #57 כלב דפוק,איפה יש כלב קקי? -_- אל תשפטו אותי, אני עכשיו,לפני בצפר,מאוד עייף. אתם הולכים על ארוכים.... לכטג"ד
כלב דפוק,איפה יש כלב קקי? -_- אל תשפטו אותי, אני עכשיו,לפני בצפר,מאוד עייף. אתם הולכים על ארוכים.... לכטג"ד