משחק ראש בראש

arik 1

New member
משחק ראש בראש

בכל תוכנית במשחק ראש בראש שבו מראיינים את היועצת הנוצצת אז פעם ליאון מראין,ופעם אריק אז אני אומר ליאון עזוב את הפינה הזאת לאריק הוא מעביר אותה הרבה הרבה יותר טוב! תוך כדי הראיון הוא גם מצחיק וגם גורם למרואיין להיפתח יותר! ולעומת זאת שאתה עושה את הפינה הראיון יוצא חסר ענין ויבש לחלוטין!!!

מה שנכון נכון 1!!

אין על אריק הוא כלי חבל"ז אני מהת עליו הוא שפוט מצחיק בטרוף ושווה לגמרי גם מצחיק וגם חתיך !!:)

gabriela r

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo127.gif|X../images/Emo103.gif../images/Emo14.gif../images/Emo168.gif../images/Emo65.gif

נו באמת למה את אומרת את זה? אני חושבת שראיון של ראש בראש הכי טוב שהיה אי פעם היה עם רותם אבוהב וזה בגלל המרואיין ולא המראיין. תיראי את מיכל אמדורסקי היא הייתה ממש מגעילה ואמרה איזה שאלון דפוק. אז גם אריק לא היה מוציא מימנה משהו. נכון שאריק יותר מצחיק אבל אל תגזימו. ליאון ממש לא גרוע וזה בהחלט תלוי במרואיין!!!!!!!!!!

AnarchyInIsrael

New member
לדעתי הראיון הזה תמיד משעמם גם ככה

ומיותר, אפשר לחשוב שלא יצרפו את היועץ נוצץ לענות לשואלים גם בלי הראיון המשעמם שלהם. ואם כבר,לדעתי חן יאני היתה מתוקה, אבל זו דוגמנית? סליחה? מה יפה בה? היא ניראת יותר כמו גבר מאשר בחורה.

gabriela r

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo168.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif../images/Emo103.gif../images/Emo65.gif

אני מסכימה איתך. חן יאני ניראית ממש כמו גבר. אין לי משוג איך היא הגיעה להיות דוגמנית.

אן מרי17

New member
חן יאני

ידעתם שהיא מועמדת להיות מנחה באמ טי וי? ולדעתי היא גם נראית כמו גבר ממש לא מצאתי משהו יפה בה, ועוד כתבו שהיא "דוגמנית על" חחח...תסלחו לי, על הפנים.

אן מרי17

New member
חן יאני

ידעתם שהיא מועמדת להיות מנחה באמ טי וי? ולדעתי היא גם נראית כמו גבר ממש לא מצאתי משהו יפה בה, ועוד כתבו שהיא "דוגמנית על" חחח...תסלחו לי, על הפנים.

למעלה