משחק ראש בראש.

l TearDrop l

New member
מממ סתם שיר שעלה לי לכריס.

Counting Crows- Colorblind יהיה ממש מרגש אצל כריס
, שיעשה עוד ביצוע עם פסנתר. גם Hallelujah יתאים לו. גם את זה עשו בעונה הקודמת אבל הוא לפחות יוכל לשיר את הסולם של התו האחרון ולפצות על ג'ייסון! וSweet Talk של הקילרז או Crazy בגרסה של אלאניס יכולים להיות מגניבים לאדם, אבל אני לא יודעת כמה זה מתאים לשלב הזה.

l TearDrop l

New member
קלעתי, אה?../images/Emo3.gif

וואי גם The Blowers Daughter- Damian Rice יתאים לכריס:O טוב אני אפסיק. בסוף אני אתעצבן שהוא לא בוחר שירים כמו שציפיתי
.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif השיר הזה מושלם לו מדי,

לא יהיה לא הרבה מה לעשות שם. אבל זה דומה מדי ל-Falling Slowly, לדעתי, אז זה ישאר אחד מהשירים שהייתי רוצה לראות אותו שר לא במסגרת איידול.
נארגן לנו הופעה פרטית.

SHTRUDIDI

New member
The Blowers Daughter- Damian Rice../images/Emo99.gif

יכול להיות אחלה על קריס

t r e c o o l

New member
שלי..

לא כ"כ התיחסתי ללהקות שהבאת ובכל זאת.. לאדם- היתי כ"כ רוצה שהוא ישיר רדיוהד! קרמה פוליס
, אקזיט מיוזיק, ואם הוא רק יזמזםאת פייק פלסטיק טריז אני יהיה מאושרת. אני חושבת שהוא יבצע את זה מדהים. כל שיר של קווין כמובן ובעיקר את קילר קווין
, אם מישהו מהם יכול לשיר קווין (ולא יגמר לו הקול באמצע..) זה רק אדם. ולא להקה, אבל הייתי רוצה שישיר את גואינג טו אטאון של רפוס ווינריט, זה יהיה גדול.

פטל 11

New member
ובפעם השניה

מה אקזיט מיוזיק מה. אתן רוצות שהוא יעלה לגמר או מה? למה לעשות עין רעה? טפו חמסה. יענו אקזיט? מיוזיק? לא לא. אל תצא בחוץ עם המוזיקה.

t r e c o o l

New member
ועוד לאדם..

סטדי אס שי גואז של The Raconteurs, יכול להיות ממש יפה. ואם נשאר אם ג'ק וויט, אז גם את סוון נישן ארמי של הוויט סטריפס
. יכול להיות ממ חמד.

למעלה