משחק ראש בראש.

משחק ראש בראש.

והפעם חוזרים לשורשים, שזה אומר דברים שקשורים לתוכנית, או לתוכניות שמתלוות לתוכנית. אני יודע שההצבעה הפעם תהיה קשה ובגלל זה אני מבקש ממכם לבחור ולהשפיע. Idolatry או Idol in 60 sec ל- Idolatry הצביעו
ל- Idol in 60 sec הצביעו
(אפשר להוסיף הסברים) תודה רבה.

LeAnnDylan

Well-known member
וואו קשה

בעיקרון אני מעדיפה את איידול בשישים שניות כי לרוב זה תמציתי והרבה יותר משעשע. מה שכן כשקריסטן נכנסת לתמונה (במיוחד בזמן האחרון שאיידול 60 מתחיל להידרדר) המאזניים נוטות לכיוונם של חברי האיידולטרי. כמובן שבלי קריסטן, לא משנה כמה גרוע איידול 60 הוא לוקח בהליכה.. פוט דה גו אין דה גוקי *פרצוף ממורמר* *קוף מתופף* ארטיסטרי ארטיסטי דאטס סו מייגן

../images/Emo90.gif

Idol in 60 sec -לא צריך לדבר כ"כ הרבה כדי לסכם תוכנית שלמה של IDOL מסתבר. (אם כי לאחרונה הוא מפשל קצת....)|

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif באמת קשה, אבל ../images/Emo89.gif

כי מייקל סלזאק הוא אדיר, ואני גם ממש נהנית מהביקורות הכתובות שלו.

t r e c o o l

New member
../images/Emo89.gif

60 כבר לא מצחיק, (וגם מאזשהי סיבה הוא לא אוהב את אדם..) לעומתו מייקל ממש מצחיק, (ושנון) אני אוהבת שיש עוד מישו שמדבר, וזה מעין שיחה.

jess r

New member
../images/Emo89.gifפוט דה גו אין גוקי!

איידול ב-60 שניות זה נחמד והכל, אבל איידולטרי זה גאוני. הם מציעים שירים למתמודדים, מנתחים את ההופעות והראיונות שלהם עם המודחים זה אחד הדברים שאני הכי מחכה להם. הם ממש מצחיקים. הם נראים כמו חבורה של חברים טובים שיושבים ומדברים על איידול ופשוט בא לי להצטרף אליהם. וכמובן... הקליפ של קארה (פריטי, פריטי, סו פריטי, ארטסטרי, דאסט סו מייגן
). לפעמים אני נזכרת בו באמצע היום ומתחילה לצחוק סתם ככה.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gifזה פשוט מעולה

דני גוקי איז נוט אביל יש להם שם כמה דברים שלא יוצאים לי מהראש וממש כמוך אני מתחילה לצחוק לפעמים ככה סתם באמצע היום...

LeAnnDylan

Well-known member
לא צריך קישור, זה קליפ קבוע שהם מראים בכל

תוכנית כמעט כמו הדני פאק אמריקה'ס פייס

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo89.gif

אמריקן איידול ב-60 שניות מצוין, אבל בגדול בעונה השביעית היה יותר מצחיק למיטב זכרוני. איידולטרי מצוין העונה. קריסטין
מצליחה לשעשע אותי מאוד ובכלל התוכנית פשוט מעולה. פוט דה גו אין גוקי

../images/Emo106.gif המנצחת ../images/Emo47.gif

dolatry ניצחה במאזן של 9:1 ואחד נמנע. כל הכבוד וזה רק מצביע על העובדה שאנחנו קבוצה איכותית שלא מתפשרת על כלום.

למעלה