משחק ראש בראש.

משחק ראש בראש.

הפעם יש לנו שתי מנצחות, ושתיהם מתחילות באות ק'. קלי קלארקסון או קרי אנדרווד. ואתם בוחרים מי המועדפת עליכם? אשמח אם תוסיפו גם הסבר לבחירה.

Fairywitch

New member
קרי../images/Emo47.gif../images/Emo9.gif

הסיבה פשוטה- אני אוהבת קאנטרי ויש לה קול מדהים, וקלי בזמן האחרון הפכה לסתם עוד זמרת פופ... לפני שנה הייתי עונה אחרת. זה השתנה

קלי.

אישית, אני לא מתחבר לאף אחת מהן. אז זה מי פחות עושה לי את זה מבחינה מוזיקלית וזו קרי, ולכן אבחר בקלי.

SHTRUDIDI

New member
קלי

באיידול עצמה יותר אהבתי את קלי קלארקסון. אחרי העונה המשכתי לחבב את המוזיקה של קלי, למרות שכיום אני מכורה לכמה שירים של קרי. בכל מקרה, בין שתיהן אני אבחר בקלי.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif קלי.

יותר אוהב את הגוון קול שלה ויותר מתחבר למוסיקה שלה. אבל קארי עדיין מדהימה ומוערכת לדעתי.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo7.gif

זה כמו לשאול מה יותר טעים סנדיי שוקולד או סנדיי קרמל
אני אאלץ אבל ללכת עם קרי כי סאם הארטס
וכי היא קאנטרי

jess r

New member
קרי

לא ראיתי אף אחת מהעונות שבהן הן הופיעו, אז אני שופטת רק על פי הקריירה מחוץ לתוכנית. קרי חמודה. יש לה כמה שירים נחמדים. קלי לעומת זאת לא עשתה אף שיר שאני מסוגלת לשמוע מהתחלה ועד הסוף בלי להתעייף. הם משעממים. כן, זה כולל את כל ה"ביקוז אוף יו" ואיך שלא קוראים ללהיט האחר שלה. היא נראת נחמדה, באמת, היא בסדר, היא גם נראת חברותית יותר מקרי, אבל סיגנון הכאילו-רוקרית הזה לא עושה לי את זה בכלל. קרי לפחות טובה בקאנטרי שהיא עושה.

always be me mc

New member
קלי

יש לה שירים הרבה הרבה יותר יפים, כיפים וגם היא עצמה יותר מעניינת מקרי
הו כן ובניגוד לקרי דווקא שקלתי לקנות אלבום אחד של קלי

l TearDrop l

New member
קלי קלארקסון.

כי פעם היא היתה מעולה ואני נשענת על התקווה שעוד נשאר משהו מהקול שלה. אני תופסת מקארי אנדרווד כי אין לה קול שמכוון ישר לקאנטרי והיא שרה טוב, אבל אני לא סובלת את הסגנון שלה.

המנצחת במאזן 6:4 היא ../images/Emo58.gif

קלי קלארקסון. הנה כמה עובדות שידעתם או לא על הזמרת האהובה עליכם:
נולדה ב24 באפריל 1982 בטקסס שבארצות הברית.
הסימן היכר שלה היא שהיא מופיעה יחפה.
"A Moment Like This" קבע שיא שקפץ ממקום 52 למקום 1 בשבוע.
"Miss Independent" נכתב על ידי קלי עצמה ועל ידי כריסטינה אגילרה.
אלבומה הראשון מכר כ2.5 מיליון בארה"ב. אלבומה השני מכר 5.6 בארה"ב וקרוב ל11 מיליון ברחבי בעולם.
ההורים שלה התגרשו כשהיא הייתה בת 6 בלבד.
היא מתיימרת ליצור תמיד מוסיקה חדשנית, אחד מהציטוטים שלה - "אני לא רוצה ליצור צליל אחד, כל דיסק שלי ישמע אחרת".
"Because of You" זיכה אותה בפרסי MTV של 2006 בתור הקליפ הטוב ביותר לנשים, השני שזכתה באותו ערב.

למעלה