משחק ראש בראש.

משחק ראש בראש.

הפעם זה קצת פחות אמריקן איידול, קצת יותר להכיר את חברי הפורום, שזה לא פחות חשוב. הפעם תצטרכו לקבוע איזה ריאליטי (מלבד אמריקן איידול) אתם הכי אוהבים? הנה האופציות-
העולם האמיתי.
פרויקט מסלול.
מטבחי הגיהינום.
יורדים בגדול.
הרווק.
המירוץ למליון.
האח הגדול.
פרדייז הוטל.
הישרדות.
אקס פאקטור.
המתמודד.
המתמחה. מכיוון שאין מספיק אייקונים ואני לא רוצה לעשות את זה רשימה של 100 תוכניות, נעצור את האופציות פה. על מנת לבחור את התוכנית המועדפת עליכם פשוט רישמו את שמה בכותרת התגובה שלכם, תודה.

LeAnnDylan

Well-known member
העולם האמיתי

האמת שאני לא אוהבת תוכניות ראיליטי בכלל
אני רואה רק איידול אבל פעם לפני איזה 8 שנים שהיה עוד את ערוץ YTV (|נוסטלגי|) ראיתי איזה עונה או שתים של העולם האמיתי

SHTRUDIDI

New member
פרויקט מסלול

זה היה קשה כי אני אוהבת גם את הישרדות, המתמחה, אקס פקטור שלא ראיתי הרבה אבל אהבתי וגם טופ מודל שלא נמצאת ברשימה.

jess r

New member
הישרדות

זה פשוט קונספט כל כך גאוני. מעולם לא נהנתי כל כך לראות אנשים רומסים אחד את השני בשביל כסף. (אני רוצה להדגיש שהגירסה הישראלית איומה ואני מתכוונת אך ורק לגירסה האמריקאית שבה כל תוכנית היא 45 דקות ולא שעות, והיא עוסקת בהישרדות ולא ברכילות. אה, והיא לא מזוייפת). העונה ה-16 של הישרדות היא דוגמה מצויינת לאיך ריאלטי צריך להיות.

naama59

New member
עונה 16 ../images/Emo47.gif

וכל מילה.. באמת.
שלוש שעות בשבוע זה עינוי!

Lady in red2

New member
גם אני לא אוהבת תוכניות ריאליטי, אבל רואה

האח הגדול. לא חושבת שזה פסגת הריאליטי ובטח יש מוצלחים יותר שלא יצא לי לראות (פרויקט מסלול והמירוץ למיליון נשמעים מעניינים), אבל לפעמים מהנה.

קליספרה

New member
לא יכולה רק אחד ../images/Emo3.gif

האמת לא מכירה את כולם אבל ללא בפק מטבחי הגיהנום, המירוץ למליון, ופרויקט מסלול = לא בטוחה לגבי הסדר אבל נראה לי שהסדר נכון אגב יש עכשיו משהו בחיים הטובים של הוט 'מעצב נולד' שמסתמן גם הוא כאחד מחביבי הבית.

l TearDrop l

New member
הישרדות!

למרות שממש נדבקתי לפרוג'קט ראנוואי השנה
. עונה 12 [או מה שזה לא היה עם ג'ריO:] הכריעה כי היה מותח רצח
. אפילו העונה הראשונה הישראלית היתה סבירה עד שלב מסויים בגלל גיא|ריר|, אבל הצבעתי בגלל האמריקאית מן הסתם.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif קשה לבחור

כי אני מאוד אוהב וראיתי את כל העונות של כל אחת מהסדרות שאני הולך לציין ובסופו של דבר זה יורד לעונות שהם טובות יותר וטובות פחות. אז אלה שאני מכור אליהם הם: פרוייקט מסלול,ביג בראדר,השרדות ואקס פקטור. אצל פרוייקט מסלול שום עונה לא איכזבה אותי. בביג בראדר זה מאוד תלוי.אני חולה חולה על הפורמט וזה החלום שלי להיות שם. השרדות כבר פחות מעניין אותי כמו פעם,כי פעם הייתי יכול לראות עונה שלמה ביומיים ועכשיו כבר יש הרבה פחות עניין אז נראה לי שהיא ירדה מהפרק. ואקס פקטור-שריל וכל מילה מיותרת
. נראה לי שבסוף אני אלך על ביג בראדר אחרי כל החפירה

המירוץ למיליון

ולאחר מכן בהפרש קטן - הישרדות אני כמובן מתייחסת אך ורק לגירסאות האמריקאיות.

למעלה