משחק קטן.

RichardSmith

New member
משחק קטן.

בבקשה ענו על השאלון באתר כאן: http://similarminds.com/jung.html ופרסמו את התוצאות (כמובן במידה ואתם מעוניינים בזה). התוצאות מתחלקות ל 4 מימדים. אני מעוניין במרחק בין הנקודה לראשית הצירים. מחשבים זאת ע"י חיסור 50 מהערך העליון של התוצאה בצמד, חיבור ארבעת התוצאות והוצאת שורש מתוצאת החיבור. אחר כך יבוא הדיון על זה.
התוצאות שלי הן: Extroverted (E) 51.85% Introverted (I) 48.15% Intuitive (N) 56.76% Sensing (S) 43.24% Thinking (T) 61.11% Feeling (F) 38.89% Perceiving (P) 65.38% Judging (J) 34.62% אז אם נסתכל על הערכים יחסית ל 50, אני למשל ב: 1.85 6.76 11.11 15.38 כלומר אני במרחק של 20.22 מהמרכז. מקווה שתשתתפו.

HighJunior

New member
Hmm..kept me busy for a while

תוצאות שלי הן: Extroverted (E) 51.61% Introverted (I) 48.39% Sensing (S) 64.1% Intuitive (N) 35.9% Thinking (T) 55.88% Feeling (F) 44.12% Judging (J) 68.97% Perceiving (P) 31.03% מוזררר....חחח לראות את האישיות שלי רשומה מול עיני..LOL

RichardSmith

New member
../images/Emo13.gif

את במרחק 24.4 מראשית הצירים. אפשר להתווכח עד כמה האישיות רשומה כאן... מעניין שהגעת לדי גבוה בשיפוטיות. האם זה מוצדק לדעתך?

HighJunior

New member
Well..

I could be very judgemental yes.. אבל כעקרון עניתי את האמת מה שיצא יצא.. למה? זה לא נראה אמין ?

RichardSmith

New member
אי אפשר לדעת...

לפחות מבחינתי, אני הרי לא מכיר אותך. מעניין על מה ענית שיצא לך ככה, פשוט.

davidnavarro

New member
התוצאות שלי... זה די נחמד

Extroverted (E) 62.5% Introverted (I) 37.5% Sensing (S) 51.28% Intuitive (N) 48.72% Thinking (T) 62.5% Feeling (F) 37.5% Perceiving (P) 64.86% Judging (J) 35.14% והפירוט יש בו מעט מהמציאות...
ESTP - "Promotor". Action! When present, things begin to happen. Fiercely competitive. Entrepreneur. Often uses shock effect to get attention. Negotiator par excellence. 4.3% of total population​

ChilD SouL

New member
והרי התוצאות -

Extroverted (E) 57.89% Introverted (I) 42.11% Sensing (S) 51.35% Intuitive (N) 48.65% Thinking (T) 59.38% Feeling (F) 40.63% Perceiving (P) 63.64% Judging (J) 36.36% מי פה איש המחשבונים

ChilD SouL

New member
רגע,

מה זה בעצם אומר עליי
ככל שמגיעים לראשית כך יותר נורמלים כאילו
לא הבנתי.

RichardSmith

New member
לא בדיוק...

אני לא טוען שמישהו הרחוק מהראשית הוא יותר או פחות נורמלי או ההפך כלפי מישהו היותר קרוב. כל אחד עם אישיות משלו, פאזל/פסיפס, כאשר התמונה הנוצרת בעלת צבעים שונים. תמונה בעלת 16 צבעים. כאשר מישהו מקבל תוצאה הקרובה יותר לראשית ממישהו אחר, זה מרמז על כך שהוא יותר מאוזן. יותר מחובר לצד הריאלי ולצד ההומני, לעיתים מופנם בקשר לדברים מסויימים ולעיתים מוחצן בקשר לדברים אחרים. האם זה יותר טוב? זה כבר עניין אישי. ההנחה שלי היתה שנשים יהיו יותר באמצע מאשר גברים, אבל אין מספיק גברים שענו על זה. צריך להפיץ את זה בפורומים אחרים... אבל בשביל זה צריך להוסיף גם דיון על התוצאות, מה שיגזול יותר מדי זמן כרגע... בכל מקרה, בקשר אליך, רציונאלית, מוחצנת, הגיונית ומקבלת מרות, כנראה.

ChilD SouL

New member
אני מאוזנת../images/Emo35.gif וואלה תודה על המחמאה.

אף לא אמרו לי את זה. אגב, בזמנו כשלמדתי בבית ספר פסיכולוגיה אז המורה שלי [שהוא דר' לפסיכו'] אמר לי שאני לא ריאלית ולא הומנית... אז זה מעניין.
תודה על התשובה.

RichardSmith

New member
../images/Emo13.gif

עקרונית, באופן יחסי לאנשים אחרים. כלומר, קיבלת 18~, כאשר אני קיבלתי 20~, את יותר מאוזנת ממני. אבל פחות ממישהו שקיבל 10~.

M o n a L i s a

New member
התוצאות שלי, הצתה מאוחרת...../images/Emo9.gif

Extroverted (E) 66.67% Introverted (I) 33.33% Sensing (S) 50% Intuitive (N) 50% Feeling (F) 51.52% Thinking (T) 48.48% Perceiving (P) 51.43% Judging (J) 48.57% ESFP - "Entertainer". Radiates attractive warmth and optimism. Smooth, witty, charming, clever. Fun to be with. Very generous. 8.5% of the total population. נחמד לפתוח ככה את היום
!

RichardSmith

New member
העיקר להשתתף, הזמן לא חשוב. ../images/Emo13.gif

בהחלט נחמד לעשות דברים כאלו.
התוצאות שלך די מדהימות... 16.79, את הכי קרובה לראשית הצירים עד כה.

NoaDe

New member
מה זה אומר?

Extroverted (E) 62.5% Introverted (I) 37.5% Sensing (S) 50% Intuitive (N) 50% Feeling (F) 56.25% Thinking (T) 43.75% Perceiving (P) 68.57% Judging (J) 31.43% והאם המשתנים תלויים או בלתי תלויים....סתם
תראו מה אתם גורמים לי לעשות במקום לשנן פונקציות התפלגות! תתבישו לכם!

RichardSmith

New member
לשנן פונ' התפלגות?! ../images/Emo2.gif

למה? מה כבר יש לשנן בהן? צריך בהחלט לחזור על החומר בסטטיסטיקה...

למעלה