משחק קטן

Locke

New member
או סינים

או רוסים או שחורים או מרוקאים או אנשים שפויים או דולפינים או אנשים שקוראים להם דייב...

ניקולי

New member
אני אפילו לא מנסה

תראה אביחי זה לא ייתכן אני מוחה
נראה לך שאני מתכוונת ל
אותה שוב פעם??? בפעם השלישית?? לא לא לאאאאא.... אתה יודע עכשיו זה כמו עם הסיפור זאב בא זאב בא.. עכשיו אני לא מאמינה זהו החלטתי סופית אתה שומע אביחי??
אני כבר מתארת לי אחרים שנכנסים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בשבילי יש שלט שאומר
(מקום מסוכן שלא נקבע עליו תמרור) ווייי איך הם עומדים לאכול אותה...

Crossface

New member
האמת

זה לא מה שהיה פעם שעברה זה באמת משחק וניקולי, את לא חייבת אולי באמת עדיף שלא תשחקי

ניקולי

New member
יש לי רעיון ../images/Emo62.gif

אתה יודע מה?? אביחי רק בגלל שאמרת אולי עדיף שלא תשחקי אשקול זאת יכול מאוד להיות שאני אפתיע אותך (רק שאתה לא תפתיע אותי ) בכל אופן אני אנסה מבטיחה ורק כדי להראות לך שאני מסוגלת לשחק בכל משחק (גם אם זה עבודה בעיניים)... חי חי חי (אין לי אייקונים פתאום)

ניקולי....

מה שלומך? מזל טוב למקסימה. הייתי מוסיפה אייקונים אבל המחשב שלי לא עומד בזה והוא נתקע. אביחי, שוב פעם עם המשחקים, חחחחח הפעם אני לא אכנס למרות שאני נורא אוהבת שטויות.

Crossface

New member
מה שאמרתי לניקולי

את לא חייבת להכנס אם אתן חושבים שזה סיכון יש לכן 2 אפשרויות לקחת את הדרך הבטוחה ולא להכנס או לקחת סיכון ולראות אם היה שווה

Crossface

New member
ומי שכן נכנס

נא לא לספר ולא להרוס לאחרים תודה
כן אפשר לכתוב כמה נק´ קיבלתם...

ניקולי

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אביחי אתה פשוט גדול... תגיד לי אתה חושב אני לא מכירה את המשחקים האלו?? רוצה לדעת כמה נק´ יש לי???? הגעתי ל - 228 נק´ (זה נחשב לשיא?) לכמה נק´ אתה הגעת??? אתה לא טיפוס שמשחד אנשים אתה פשוט זורם אחלה

ניקולי

New member
שיוו אביחי

תשמע נשמה אני חייבת לך התנצלות באמת.... ואני לא צוחקת אני חייבת גם להתוודות.. אתה שומע?? לא שיחקתי אבל אתה צודק.. ולא עשיתי 228 נק´ (ע"פ שאני לא חושבת שזאת בעיה)..פשוט המחשב שלי דפוק אז עד שזה עולה ועד שזה זז לוקח 10 שעות.. אז..... קבל התנצלות.. (חשבתי לרגע שהזאב בא)

למעלה