משחק קטן!

princhipeta

New member
משחק קטן! ../images/Emo9.gif

אני אצרף תמונה, כל אחד צריך לכתוב קטע כרצונו, שמתקשר לתמונה (רק שיהיה קשור לנושא של הפורום...)
מקווה שהבנתם - והתמונה
מי ראשון?

מורן א

New member
../images/Emo185.gif

"מה תקעת שם את הקינמון השני?" כעסתי שאין לה שמץ של אסטטיקה עיצובית. "נו, באמת, זה כל-כך חשוב? את פה בשביל לצלם לא בשביל להעיר לי על חוש הטעם שלי" היא לא נשארה חייבת. "תקשיבי" הסרתי ממני את המצלמה וניגשתי אליה. היא עמדה עם מיכל הקצפת בידה ואיימה לרוקן את כל תכולתו אם אתקרב. "תעזבי את זה רגע, אני רצינית" ניסיתי שוב. "עוד סנטימטר, איילה, אני נשבעת" לא הספקתי לומר ג'ק רובינסון וכבר הייתי מלאה בקצפת. השיער, העיניים, אפילו החולצה החדשה שקניתי אתמול, כולי מלאה בקצפת והיא מתפקעת מצחוק. "הזהרתי אותך" היא המשיכה לצחוק. עמדתי המומה ולא החלטתי אם לצחוק או לבכות. היא ניגשה אליי והתחילה ללקק. "זה דווקא טעים, גם בלי קינמון" היא אמרה משועשעת. "למה בלי?" ביד אחת לקחתי את אבקת הקינמון ובשניה אותה ולא הפסקתי עד שהפכה חומה. היא קפצה עליי ואני עלייה, בסטודיו. קצפת פוגשת קימון, שפתיים פוגשות שפתיים וצחוק מתגלגל. "מה קורה פה?" היה זה בעל המקום שפתח את הדלת וגילה אותנו מתפלשות אחת בשניה ובסטודיו שלו. "אנחנו מצלמות פירסומת" היא ענתה בשלווה מבעד לענני הקינמון. "זה לא נראה ככה" הוא עדיין היה המום. "ועכשיו אם לא אכפת לך, אתה מפריע לצילומים" היא התרוממה, איבקה ממנה את הקינמון וניגשה לסגור אחריו את הדלת. "אני לא רוצה לראות פה זכר ל..לכל הבלגן הזה" הוא איים. היא שבה אליי, הרימה אותי מהריצפה והדביקה לי את נשיקת חיי מלאת קצפת עטופה בקינמון. "אז מה אמרנו קינמון אחד או שניים?"

צירוף מקרים

צירוף מקרים מדהים כי היום הייתי עם אהובתי בבית קפה והזמנו שוקוצינו שזה עם קצפת........ האכלתי את זוגתי בכפית שלי מהקצפת ובכיף הגדול שלי אמרתי לה שהיא הרבה יותר טעימה ומתוקה מהקצפת ........ זה מה שלי יש לומר על התמונה ((-:

אין לי מה לכתוב חוץ מזה

שממש בא לי על הקצפת הזאת! וממש אין לי כוח לחזור לבסיס מחר.(בעצם כבר היום:\ ) וכן אני כותבת שטויות ומנצלת שרשור- לכתוב משהו שהוא פחות יצרתי. ואני אשאיר אתכן עם שאלה ששאלו אותי היום: אם הייתה לכן אפשרות לבצע משהו אחד בחיים שלכן שאתן ממש רוצות , שבמקרה אחר אתן יודעות שלא הייתן עושות ובטח הייתן מתחרטות עליו- מה זה היה? התשובה שלי הייתה: זה אפשרי להתחרט על משהו שכל כך רוצים? ואת המעשה אני אשאיר לעצמי :)

J eri

New member
למה אתם מחכים? למה אף אחד לא כותב?

מוקצ'ינו היא בדיוק סיימה להכין את המוקצ'ינו המפורסם שלה, הרבה קצפת, אבקת קינמון לצבע ומקלות קינמון לקישוט. אף פעם לא הבנתי למה היא תמיד טורחת על המוקצ'ינו הזה. "זה הדבר היחיד שאני יודעת לעשות טוב" "את בטוחה?" התפלאתי איך היא מצמצמת את עצמה לכדי כלום. "חכי שתטעמי" "יש לי בראש טעימות אחרות" שיפשפתי כפות ידי אחת בשניה כמתכננת את הצעד הבא. "כמו מה?" "תביאי את הקצפת מהמקרר ואני אראה לך בדיוק מה" היא התרוממה וליטפתי את ישבנה, מתרגשת מהצייתנות שלה. היא חזרה עם הקצפת. בינתיים הנחתי את כוס המוקצ'ינו על השולחן ופתחתי את השמיכה המקופלת על המיטה. "ועכשיו?" "עכשיו את שלי, ואני מבטיחה לך שאחר כך את תדעי לעשות עוד כמה דברים טובים עם קצפת" השכבתי אותה על המיטה והתיישבתי עליה, מנענעת את אגני קדימה ואחורה, מגרה אותה ואותי. פתחתי את חולצת הכפתורים שלה, לאט לאט, כפתור אחר כפתור, חושפת באיטיות את שדיה הסגורים בחזיה שחורה. עורה החלק קרא לי תיגר. הסרתי ממנה את החולצה והתחלתי לנשק את צוארה, את פניה ואת שפתיה החמות. לקחתי את מיכל הקצפת, נערתי כמה פעמים וסימנתי שובל ארוך על גופה מהצואר ועד הבטן. לשוני החלה אוספת את הקצפת, טועמת בזהירות את עורה החשוף ומתרגשת בכל נגיעה. היא ציחקקה והתפתלה למגעי מנסה לדבר אך ביקשתי שלא. הסרתי את חזייתה ושדיה השחומים קפצו מולי, חלקים, יפים, מושלמים בעלי כפתורי פטמות שחומות. נערתי שוב את המיכל והענקתי לכל פטמה סיומת לבנה וטעימה. ינקתי אותן לפי, מתענגת מהמגע. מצצתי אותן לתוכי מרגישה את גופה מתפתל שוב תחתיי. הסרתי את מכנסייה ותחתוניה היו לחות. שלחתי ידי אליה והיא קפצה, כמעט התחננה שאתן לה את סיפוקה. ירדתי אל בין רגליה ונישקתי את ירכיה. היא הייתה רכה וחמה. סימנתי שובל ארוך של קצפת מירכה ועד קצות אצבעות רגלה הימנית. לשוני עקבה בדייקנות אחר השובל המתוק ופגשה לבסוף את הבוהן. הכנסתי את כולו לפי ומצצתי בעונג. הסרתי את תחתוניה והיא פשקה רגליה לכבודי. "את מענה אותי" כמעט ובכתה. "עוד מעט יקירתי, עוד מעט. תסתובבי" גבה המושלם קרא לי. התפשטתי ושכבתי עליה, גופה החם תחת שלי הקריר, פטמותי הזקורות בגבה החלק. שלחתי אצבע בין רגליה. היא הייתה רטובה ועגנה החל מתרומם. הכנסתי והוצאתי את אצבעותיי בתחילה לאט ואחר כך במהירות מביאה אותה כמעט לנקודת הגמירה ואז יצאתי. היא מחתה באכזבה אך אני המשכתי. ניעור קל של המיכל וסימנתי שוב פס מתוק על חריץ ישבנה. לקקתי אותה, מתוקה מקצפת, תחילה את הישבן ואחר כך את הגדגדן הנפוח. היא החלה להתפתל שוב, הפסקתי. "למה? למה את עושה לי את זה?" "כי זה הרבה יותר כיף. תסתובבי" הפעם החלטתי לסיים את שהתחלתי. ניעור אחרון של מיכל הקצפת ושפתיה התחתונות התמלאו בקצף מתוק. פישקתי את רגליה, מטביעה את פניה בכל הלבן המתוק הזה. לקקתי את שפתיה, מחדירה את לשוני מעט פנימה. מכניסה ומוציאה, מענגת ומתענגת. מצצתי בתענוג את הדגדגן שלה, מחדירה אצבע אחת לפי הטבעת ונוספת לישבן. ליקקתי, הכנסתי, הוצאתי, היא התנשפה, התפתלה וגמרה בקול תרועה. התרוממתי ונשכבתי לידה. "עכשיו למדת מה עוד אפשר לעשות עם קצפת?" "כן" היא חייכה אליי. "אז למה את מחכה? המוקצ'ינו שלי מתקרר"

למעלה