בחיבוקקקקקקקק
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 29/6/05 #139 אף אחת מההגדרות לא מתאימה...XD אבל אם כבר.. אז.. אמ.. משוגע? לא ניראה לי.. בכל אופן.. עם שרוך לפלפון או בלי שרוך לפלפון?
אף אחת מההגדרות לא מתאימה...XD אבל אם כבר.. אז.. אמ.. משוגע? לא ניראה לי.. בכל אופן.. עם שרוך לפלפון או בלי שרוך לפלפון?
D daniel the killer New member 29/6/05 #140 בלי שרוך... ההגדרות דווקא מתאימות... שתיהן אמממ... הכלב של דניאל או הכלבה של דניאל? לשניהם...
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 29/6/05 #142 הכלבה של דניאל! לא הן לא מתאימות.... אוקספורד או הארוורד?
D daniel the killer New member 29/6/05 #146 אמממ... הרווארד ../images/Emo13.gif אני דווקא יותר אוהבת אתה כלב איזה שם יותר יפה - אנסטסיה יוליה?
פ פרפר אבוד ביער קסום New member 29/6/05 #148 מממ... יוליה.. נידמה לי..למרות שקשה לבחור.. באותה מידה.. 2 צמות או אחת?
D daniel the killer New member 29/6/05 #150 2 צמות ../images/Emo9.gif שיער קצר\ארוך לבנים? וקצר\ארוך לבנות?
S Sweet Russian Girl New member 29/6/05 #155 לבנות ארוך לבנים לא משנה אבל תלוי עד כמה מה ארוך טלויזיה או מחשב?
B bilou New member 29/6/05 #163 ים המלח אבל בכול זאת בקיץ אין כמו שחיית עירום לילית בכנרת. בכול מקרה הנוף של ים המלח עדיף פי אלף. והשאלה היא פקניק בירוק של הירדן או מבט לילי לכוכבים במצפה רמון?
ים המלח אבל בכול זאת בקיץ אין כמו שחיית עירום לילית בכנרת. בכול מקרה הנוף של ים המלח עדיף פי אלף. והשאלה היא פקניק בירוק של הירדן או מבט לילי לכוכבים במצפה רמון?