משחק קטן לסלולרי Brigadier

ahillel

New member
משחק קטן לסלולרי Brigadier

המשחק הראשון שאני עושה ב J2ME. זהו משחק אסטרטגיה קטן שעבדתי עליו בשבוע האחרון. סוף סוף אני רואה תמורה בעד הקורסים שלקחתי בJAVA באוניברסיטה... המשחק הוא די פשוט: מתחילים כשלשחקן ולמחשב (לטלפון, יותר נכון) יש 6 יח' צבא לכל אחד. והמטרה היא להשמיד אחד את השני. הצבא מורכב רנדומלית מ3 סוגים של יחידות. חי"ר, פרשים או ארטילריה. לכל יחידה יש תכונות שונות שמשפיעות על המהלכים האפשריים שלה. מה שהיה הכי קשה היה לעבוד על הAI, שגם עכשיו הוא לא "קשה" במיוחד. דרישות הפעלה: MIDP 2.0 ומעלה, יכולת לנגן MP3 ולהציג PNG. מיועד לטלפון עם מקשים. אין לי מושג איך זה עובד בטלפון מסך מגע. *אפשר גם להפעיל את הJAR על PC, רק צריך להתקין אמולטור סלולרי. http://www.easy-eng.com/j2me/Brigadier.jar

De-Panther

New member
מגניב. אני אנסה בהזדמנות. יצא לך לעבוד עם GPS

בג'אווה? אני מחפש מישהו שיעשה שעון מעורר לטלפון, לפי מיקום. שיעיר אותי 50 מטר לפני התחנה.

ahillel

New member
לא יצא לי

בעיקרון אני מניח שזה לא אמור ליהיות נורא מסובך. הקאץ' הוא לדעת איפה ממוקמת תחנת האוטובוס שלך בGPS.

sking007

New member
פעם אחת ילחץ, כשהוא כבר בתחנה.

או יכניס ידנית מגוגל מפות.

De-Panther

New member
הורדתי למכשיר שלי, סוני אריקסוןJ20i. המשחק...

נראה ממש קטן, אבל זה חלק מהעניין של התאמה לטלפונים שונים. לא ממש הצלחתי להבין איך לשחק, אבל אני אנסה את זה במשך היום.

ahillel

New member
כן. למכשיר שלך יש רזולוציה די גבוהה

אצלי למשל המצב הפוך, והמשחק אפילו קצת "בורח" מהצדדים. אני צריך ללמוד איך לטפל בזה. המקשים עלולים להשתנות ממכשיר למכשיר, אז אני אסביר לך איך זה עובד אצלי: תזוזה של יחידה: 4,8,6,2 כדי להזיז את הסמן. 5 כדי לבחור יחידה ואז אפשר להזיז אותה עם המקשים הקודמים. ירי של יחידה: אחרי שבוחרים יחידה פשוט לוחצים עוד פעם על 5. רק תותח וחי"ר יכולים לירות. והם יכולים לירות רק לכיוון היריב. תותח יורה למרחק 2 משבצות וחי"ר למרחק משבצת אחת. פרשים לא יורים, הם תוקפים את האויב ע"י תנועה בלבד ו"דריסה" שלו. לפרשים יש 2 תנועות, בניגוד לחי"ר ותותח עם תנועה אחת בלבד. זה בטח יותר ברור עכשיו. בכל תור אתה רשאי להזיז את כל היחידות. בסוף התור אתה לוחץ על הכפתור שמסומן מעליו "Turn". אצלי במכשיר זה הכפתור OK.

למעלה