לי כתוב... הם:נוי בכל משרד עורכי דין ירצו אותך אני:מי אמר שאני ירצה אותם?!
O OoנויoO New member 23/2/06 #61 לי כתוב... הם:נוי בכל משרד עורכי דין ירצו אותך אני:מי אמר שאני ירצה אותם?!
O OoנויoO New member 23/2/06 #62 טחח לי כתוב הם:נוי בכל משרד עורכי דין ירצו אותך אני:מי אמר שאני ירצה אותם?!
Y your star New member 23/2/06 #63 ../images/Emo46.gif פרצו לי לא אני כתבתי את ההודעה פה את הראשונה כן אבל את השנייה לא להתעלם מהודעות מוזרות כי זו לא אני איזה אנשים משועממים...מתחזים, פורצים,.... ...גררר...
../images/Emo46.gif פרצו לי לא אני כתבתי את ההודעה פה את הראשונה כן אבל את השנייה לא להתעלם מהודעות מוזרות כי זו לא אני איזה אנשים משועממים...מתחזים, פורצים,.... ...גררר...
ש שיראלוש הבובה New member 23/2/06 #65 לי כתוב שיראלוש הבובה..גני אירועים בחוויה של פעם בחיים... עונהה:SoOoOoO??חחח
B Brwonie22 New member 24/2/06 #66 לי רשום..כי תינוק'לה היה רוצה את זה מוצץ?! חח סתם.. את אושרי!! רק מפגריםם לא יכולים לרצות אותווווווווווווווווו!!!!!!!!!
לי רשום..כי תינוק'לה היה רוצה את זה מוצץ?! חח סתם.. את אושרי!! רק מפגריםם לא יכולים לרצות אותווווווווווווווווו!!!!!!!!!
O OoנויoO New member 24/2/06 #67 ט'חח אני רוצה אותו../images/Emo9.gif הם:נוי אי אפשר להתחתן בלי זה אני:בלי אושרי?!אהההה מלצרים תכינו תלימוזינה בחוץ אני צריכה ללכת!!!
ט'חח אני רוצה אותו../images/Emo9.gif הם:נוי אי אפשר להתחתן בלי זה אני:בלי אושרי?!אהההה מלצרים תכינו תלימוזינה בחוץ אני צריכה ללכת!!!
O OoנויoO New member 24/2/06 #68 עוד אחד... הם:נוי בואי לקורס מלונאות! אני:זה כולל חופשה במלון חמש כוכבים?!
B Brwonie22 New member 24/2/06 #70 טחח אצלי...../images/Emo42.gif brwonie22 גלי את גוון השפתון שלך וקבלי מתנה! אמ.. חום עצירות?
K KiSs KiSs KiSs New member 24/2/06 #72 פחח...קבלו:... KiSs KiSs KiSs, ולרגש את מי שהכי אוהבים... תביאו לי את שרוןןןןן...יהיה לי את מי לרגשש!!! פחח...כפרעלייו...פחח...סתם כאילו-תסבירו לי מה הקטע ששמים ת'הודעות האלה למעלהה...הם מצפים שניתייחס אליהםם.. בעעעע....
פחח...קבלו:... KiSs KiSs KiSs, ולרגש את מי שהכי אוהבים... תביאו לי את שרוןןןןן...יהיה לי את מי לרגשש!!! פחח...כפרעלייו...פחח...סתם כאילו-תסבירו לי מה הקטע ששמים ת'הודעות האלה למעלהה...הם מצפים שניתייחס אליהםם.. בעעעע....
O OoנויoO New member 24/2/06 #73 ט'חח מי מסתכל על זה?!חוץ מזה שאני כ ותבת פה כי זה כיף ט'חחח הם:נוי פסטיבל דרום אדום מחכה לך! אני:יופיי מרגש ואני מחכה לאושרי נו...
ט'חח מי מסתכל על זה?!חוץ מזה שאני כ ותבת פה כי זה כיף ט'חחח הם:נוי פסטיבל דרום אדום מחכה לך! אני:יופיי מרגש ואני מחכה לאושרי נו...
ט טליההההה New member 24/2/06 #75 כתוב לי טליההההההההה משהו ספיייסי מחכה לך אני אומרת זה קשור לאכול?.. כי אני רעבה
O OoנויoO New member 24/2/06 #76 לי כתובב הם:נוי לרגש את מי שהכי אוהבים אני:אם זה אושרי בכיףף גם אביחי בא בחשבון!