משחק פורום
חשבתי לעשות פה קצת מעניין. [אם אפשר לקרוא למקום הזה מעניין אחרי החרפה שספגתי ממכם ב"שרשור הסיפורים המצחיקים" או יותר נכון ב"שלשול הסיפור המצחיק"
]
משחק פורום.
החוקים:
1. בן שואל בת, בת שואלת בן
2. אי אפשר להחזיר שאלה לזה ששאל אותך מיד [כלומר אם לדוגמה: סאמוומאן שאלה את דניאל, דניאל לא יכול להחזיר לה בשאלה מיד, כלומר הוא צריך לפנות לבחורה אחרת, אם תנתן לו שאלה חדשה מכיוון אחר הוא כן יכול לשאול את סאמוומן]
3. אם הנשאל לא ענה תוך 12 שעות, השואל יכול לשאול שאלה חדשה למישהו חדש.
4. מותר לשאול הכול [אני לא תומך בתוכן מיני, כי אני דוס שטוף מוח] אבל אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים [אישית, אם אני אשאל אני מבטיח לענות]
5. חובה לענות בכנות, ולא להתחמק, בלי תשובות כמו "לא עונה על שאלה כזו" וכו'
6. מומלץ להיות יצירתיים כלומר לא כמו שאתם פה
7. יש לכתוב בנושא/כותרת של ההודעה למי זה מיועד, ובתוכן, את השאלה בצורה ברורה בכדי שזה יהיה מובן ישר בפעם הראשונה
8. יש לכתוב את ההודעות/שאלות כתגובה להודעה הראשית
9. אם מישהו רוצה להגיב על תוכן שאלה או תשובה של מישהו אז אפשר להגיב בצורה של שילשולים אההה סליחה שירשורים..
10. אין להגיב להודעה זו !!!!
11. אני נותן את כבוד השאלה הפותחת למורי ורבי, הרב "צל של בספק" מנהל הכולל.
12. צל, רצוי לנעוץ, אבל לא חובה.
good luck
חשבתי לעשות פה קצת מעניין. [אם אפשר לקרוא למקום הזה מעניין אחרי החרפה שספגתי ממכם ב"שרשור הסיפורים המצחיקים" או יותר נכון ב"שלשול הסיפור המצחיק"
משחק פורום.
החוקים:
1. בן שואל בת, בת שואלת בן
2. אי אפשר להחזיר שאלה לזה ששאל אותך מיד [כלומר אם לדוגמה: סאמוומאן שאלה את דניאל, דניאל לא יכול להחזיר לה בשאלה מיד, כלומר הוא צריך לפנות לבחורה אחרת, אם תנתן לו שאלה חדשה מכיוון אחר הוא כן יכול לשאול את סאמוומן]
3. אם הנשאל לא ענה תוך 12 שעות, השואל יכול לשאול שאלה חדשה למישהו חדש.
4. מותר לשאול הכול [אני לא תומך בתוכן מיני, כי אני דוס שטוף מוח] אבל אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים [אישית, אם אני אשאל אני מבטיח לענות]
5. חובה לענות בכנות, ולא להתחמק, בלי תשובות כמו "לא עונה על שאלה כזו" וכו'
6. מומלץ להיות יצירתיים כלומר לא כמו שאתם פה
7. יש לכתוב בנושא/כותרת של ההודעה למי זה מיועד, ובתוכן, את השאלה בצורה ברורה בכדי שזה יהיה מובן ישר בפעם הראשונה
8. יש לכתוב את ההודעות/שאלות כתגובה להודעה הראשית
9. אם מישהו רוצה להגיב על תוכן שאלה או תשובה של מישהו אז אפשר להגיב בצורה של שילשולים אההה סליחה שירשורים..
10. אין להגיב להודעה זו !!!!
11. אני נותן את כבוד השאלה הפותחת למורי ורבי, הרב "צל של בספק" מנהל הכולל.
12. צל, רצוי לנעוץ, אבל לא חובה.
good luck