משחק פורום

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך

dify

New member
משחק פורום

אז המשחק הולך ככה... מישהי שואלת שאלה (עדיף נוקבת, חודרנית ומסקרנת :) כל אחת אחרת שרוצה- מוזמנת לענות על השאלה, אבל היא חייבת להמציא שאלה חדשה משל עצמה ולפרסם אותה בסוף ההודעה שלה. מישהי אחרת עונה על השאלה ומציאה שאלה חדשה משלה... וכך הלאה... אני אתחיל והשאלה היא:
ספרי על משהו שלא האמנת שתעשי אבל עשית בכל זאת...

a n a t i 3 3

New member
נכנסתי לכתוב בפורום הזה....

עם הניק המקורי שלי ועם תמונה בכרטיס!
מקווה שילדיי לא יגלו איפה אמא שלהם כותבת בשעות הפנאי
שאלה:מתי בפעם הראשונה ידעת/הרגשת שאת נמשכת לבנות

ממשיכה את המשחק...

שאלה:מתי בפעם הראשונה ידעת/הרגשת שאת נמשכת לבנות? השאלה היא לא מתי ידעת/הרגשת אלא מתי הסכמת להודות, בפני עצמך לפחות, שאת נמשכת לנשים ואני מאמינה שאצלי זה בא בסביבות גיל 18... שאלה:- מה המקום הכי מוזר שבו עשית סקס???

l o k i t a 1 1

New member
המשכו של משחק..

המקום הכי מוזר שעשיתי בו סקס בבר מצווה של חברים... שאלה: אם היה באפשרותכן להציל אדם אחד בלבד, במי הייתם בוחרים באמא או באבא?

dify

New member
ממשיכה את המשחק...

אני הייתי מצילה את אבא :) אבא שלי לא גר בארץ, אמא שלי כן, אני עושה מאמצים כבירים להחליף בינהם מקומות :):):):) זה לא הולך לי... (אמא שלי ממש מיותרת לי פה...) שאלה: על מה את מתפשרת בחיים?

l o k i t a 1 1

New member
ממשיכה את המשחק...

השאלה: על מה את מתפשרת בחיים? אני דיי נוחה לסביבה ומתפשרת על הכל חוץ משקרים וצביעות של אנשים - לא מתאים לי להיות בקשר עם אנשים כאלה. שאלה: הפחד הכי גדול שלך?

לאןלאן

New member
אמשיך לי

תשובה : הפחד הכי גדול שלי זה שאני או מי מהקרובים לי יחלה במחלה קשה חס וחלילה.. שאלה: מה הדבר הכי מכוער (מבחינה התנהגותית) שעשית בחייך?

l o k i t a 1 1

New member
תמשיך כבודה...

הדבר הכי מכוער שעשיתי, הכרתי מישהוא וחיטטתי לו בדברים. יש לציין שזאת היתה פעם ראשונה ואחרונה, אני לא טיפוס כזה בכלל. הוא היה אמריקאי, שהתנהג מאוד מוזר. והסתבר שהוא שייך לזן של הסוטים... שאלה: בזמן ויטמין Z על מי או איזה סיטואציה אתן מפנטזות....?

phoenixtear

New member
יאללה, לקחתי.

תשובה: יש הרבה פנטזיות שמשתנות לפי מצב הרוח. הנפוצה ביותר לאחרונה היא סקס על בגדים עם אישה במקום אפלולי...כמו פאב, מלא אנשים. משהו שמתחיל כמשחק טיזינג בלי שאף אחד יראה ומתלהט לו. שאלה: האם יש משהו שבסתר ליבך תמיד רצית לעשות/להיות ולא הגשמת?

לא

אני די מרובעת, כל הדברים שאני רוצה לעשות הם די 'מיינסטרימים' כך שאני די מגשימה אותם כי הם לא חורגים מהמקובל (בטח עברתי איזה, מה שהסוציולוגים מכנים אינדוקטרינציה/דיכוי/קולוניזציה וכו'
). דווקא לאחרונה עשיתי משהו שרציתי לעשות המון זמן וזה התעכב ונמשך, והנה ילדתי את היצור ... (מדובר בסוג של יצירה). מה שאני מאד רוצה לעשות ולא יכולה זו חופשת בטן גב מאד ארוכה כדי להתרענן, וזה עולה כסף, כך שזה קשה (אני מדברת על חצי שנה או משהו על חוף). בסיני זה לא עולה כסף אבל שם את לא יכולה להתרכז בספר על חוף הים כי את כל היום עסוקה בלהסתכל לצדדים מפחד פן איזה אל-קעידון קטן רוצה לחטוף אותך, והמחשבה שתבלי במנהרה של אי-אילו חמסניקים בלי מקלחת נורמלית ובלי ספר טוב, וכל היום תשמעי מסביבך ערבית ולא יהיה לך עם מי לדבר (שלא לדבר על לא להתקלח שבועיים וכו'), גורמת לך לוותר על התענוג שבסיני (חברה שלי, סמולנית צבועה, אומרת שטוב שיחטפו אותה בסיני, כך ישחררו בזכותה כמה אסירים פלשתינים, ואני רוצה לראות אותה בלי מקלחת איזה חודש
). בכל מקרה אולי יש לי פנטזיה לרוץ מרתון. זו פנטזיה אמיתית. אני אוהבת לרוץ למרחקים ארוכים רק לא יכולה לממש כי זה דורש המון זמן אימון, זמן שאין לי, לא עומד לרשותי כזה זמן
(יכולתי לו היה לי זמן פנוי
ומסג'יסטית להרפות את כאבי השרירים בתחת אחרי כל ריצה כזו
ואני בהחלט רצה למרחקים ארוכים, ) שאלה.... האם גברים דוחים אותך או שרק גורמים לך אדישות, או שמא את מסוג הלסביות (הכרתי הרבה כאלו) ש'עושות גבר' בשלבים שהן 'מחפשות בחורה', בתור משהו זמני?

l o k i t a 1 1

New member
אמשיך לי..

שאלה.... האם גברים דוחים אותך או שרק גורמים לך אדישות, או שמא את מסוג הלסביות (הכרתי הרבה כאלו) ש'עושות גבר' בשלבים שהן 'מחפשות בחורה', בתור משהו זמני? אה.... פעם אחת יצאתי למועדון של גייז (נשים וגברים) באתי במטרה להכיר בחורה.... אבל לא יצא אז היה בחור חמוד שבא והציג את עצמו ומשם לפה מפה לשם..... למרות שמאוד רציתי להיות עם בחורה. ובחורה סקסית עושה לי את זה בהרבה יותר מגבר חתיך. שאלה: אחת מהפאדיחות הגדולות של חייכן...

פנטזיה

אז ככה מאחר שאני מאוד אוהבת סיפריות {לעלעל בספרים } פנטזיה שחוזרת היא לעשות את זה עם ספרנית { אין לי מישהי ספציפית שעלה פינטזתי אבל אם יש לכם אחת אתן מוזמנות לתרום לי אותה } אבל הכי מועדפת היא ספריית סמינר הקיבוצים חחחחחחחחח הרבה סטודנטיות וספרניות

הדבר הכי מכוער

לא זכור לי שעשיתי דברים מכוערים אה שנייה ניזכרתי זה היה לפני הרבה שנים יצאתי עם בחור ואכלנו במסעדה והוא פיתה אותי שנצא מהמסעדה בלי לשלם והתפתתי { זה הוא לא אני } והגענו למכונית ולפני שניכנסנו למכונית כדי לנוס מהמקות תפסה אותנו המלצרית "וניזכרנו " שלא שילמנו זה היה מאוד מכוער פעם ראשונה ואחרונה נשבעתתתתתתתתתתת

הפחד שלי

הפחד הכי גדול שלי זה שהחיים יגמרו לי באמצע , שאני אחלה חלילה , שהאנשים שאני אותם אוהבת יבגדו בי אני חושבת שאלו הפחדים העיקריים

עונה על השאלה על מה אני מתפשרת

היי לך אז ככה כרגע זה על העבודה אני עובדת במקום שדיי משעמם לי בו

איזו שאלה קשהההההההההההההההההההה

מה עונים על שאלה כזאת ?? מתנצלת לא בוחרת אשמח לענות על שאלה אחרת

ולשאלתך

התשובה היא ברכב אני לא יודעת אם זה היה מוזר נדמה לי שזה היה יותר מלחיץ זה היה עם הבחורה הראשונה שהיכרתי והיא גרה בבית חולים לקשישים { היא עבדה שם אם זיכרוני אינו מתעני היא לא היתה זקנה } והאמת שלא היה כל כך נוח לעשות את זה אצלה וגם לא אצלי והאופציה היחידה היתה הרכב שלה וזאת גם היתה הפעם הראשונה שנגעתי בבחורה יום אחד אנחנו מתמזמזותולידינו עוברת ניידת משטרה הבחורה ישר נבהלה והורידה לי את הידיים מעליה ולמזלנו לא ניתפסנו { זה היה פדיחה } נו , זכרונות

ושוב שלום

מה שלומך ? ולשאלתך אצלי זה קרה לפניי עשר שנים בערך לא היה משהו ספציפי שגרם לזה אני אפילו לא זוכרת איך זה התחיל פשוט פתאום הרגשתי דחף עז לגעת בבנות וככל שהשנים חלפו זה התגבר ועכשיו אני נוגעת מקווה שעניתי על שאלתך

רגע שכחתי ..............השאלהההההההה צריך רק

תגידו צריך רק שאלה אחת ?? אפשר יותר ?? מה מדליק אותך בבחורה ? את אוהבת יותר ליזום או להיות פסיבית ? את אוהבת שבחורה מתחילה איתך או ההפך ? { מה יותר } את אוהבת גבריות או נשיות ? זהו לבנתיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ביי

l o k i t a 1 1

New member
אמשיכה לי..

היי, כמה שאלות... מה מדליק אותך בבחורה ?
הופעה חיצונית כי זה כרטיס הביקור הראשון. מה שמדליק מעבר חוש הומור, כנות, קלילות וביטחון עצמי. את אוהבת יותר ליזום או להיות פסיבית ?
מאוד קשור למצב הרוח שלי. בדרך כלל אני הדומיננטית אבל לפעמים נהנית להיות הפסיבית. את אוהבת שבחורה מתחילה איתך או ההפך ? { מה יותר }
נחמד שבחורה שנדלקתי עליה מתחילה איתי. את אוהבת גבריות או נשיות ?
מכוון שאני נשית מעדיפה נשיות. אוי צריך לחשוב על שאלה עכשיו... שאלה: מה גורם לכן לחייך? (חוץ מויטמין Zׂ) ׂ

למעלה