רק ליתר בטחון סימנתי פעמיים...
N NightElf New member 11/7/05 #31 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif רק ליתר בטחון סימנתי פעמיים...
ח חול טבעוני New member 11/7/05 #16 מעולם לא הדלקתי מזגן בדירה יש לי בעיה רצינית עם הדברים המקפיאים האלה.
ה הדס האחרת New member 11/7/05 #26 להיפך... את צריכה לסמן על הדברים שאותם עשית, לא שלא עשית... קצת מבלבל
B behappy New member 11/7/05 #28 אבל כתוב מעולם לא הדלקתי מזגן וסימנתי - שגמני לא... או שהתלבלבתי? אני לא מאופסת היום.
ה הדס האחרת New member 11/7/05 #29 המממ.. המשחק הולך ככה - מישהו אומר שהוא מעולם לא עשה משהו, וכל מי שכן עשה אותו צריך לסמן . או שאני לא הבנתי נכון... אבל ככה אני מכירה את המשחק.
המממ.. המשחק הולך ככה - מישהו אומר שהוא מעולם לא עשה משהו, וכל מי שכן עשה אותו צריך לסמן . או שאני לא הבנתי נכון... אבל ככה אני מכירה את המשחק.
B Benjamin Turner New member 11/7/05 #41 ../images/Emo45.gif בקיצור, המשחק הזה זו דרך לגרום למחנה החושך (שסטטיסטית נוטה גם להפעיל מזגן ולשתות עוד משקאות חוץ ממים) להתפקד?
../images/Emo45.gif בקיצור, המשחק הזה זו דרך לגרום למחנה החושך (שסטטיסטית נוטה גם להפעיל מזגן ולשתות עוד משקאות חוץ ממים) להתפקד?
ח חצישלישרבע New member 11/7/05 #25 מעולם לא השתכרתי בדירה ../images/Emo72.gif (כלומר, הפכתי, בפעמים בודדות, למאוד עולצת, אבל לא ממש השתכרות.)
מעולם לא השתכרתי בדירה ../images/Emo72.gif (כלומר, הפכתי, בפעמים בודדות, למאוד עולצת, אבל לא ממש השתכרות.)
ה הדס האחרת New member 11/7/05 #27 מעולם לא שברתי כלום בדירה צלחות, כוסות, בקבוקים, מערכות סטראו, טלויזיות (וכו' )...
ח חול טבעוני New member 12/7/05 #47 ../images/Emo45.gif מאז כניסתנו הצלחנו לשבור כבר שתי צלחות. מזל טוב לנו!