משחק פורום: רגע של הארה

משחק פורום: רגע של הארה

בחרו דמות אחת או יותר, בחרו רגע אחד בחייה של הדמות, ותנו לה עצה מה לעשות או ממה להימנע באותו רגע, כדי לתקן את חייה של הדמות.

• דוגמאות:
  • רוב סטארק: אל תתחתן עם ג'יין
  • רוברט: אל תתחתן עם סרסיי
  • קייטלין: אל תחטפי את טיריון
  • טייווין: הכר בטיריון כבנך ויורשך
  • אריה: כללי את טייווין בשלוש הרציחות שז'אקן הציע לך
  • ג'ון ארין: ספר לרוברט
  • ראיגר: תארגן הפיכה נגד אבא שלך
היו מקוריים, משעשעים, או משמימים. ההשתתפות חשובה יותר מהנצחון, כמו שאומרת סיסמת האולימפיאדה.

Gohst 1

New member
שלי

ראיגר:עזוב היא לא שווה את זה(ליאנה)
ג'ופרי:אל תשת...יודע לא משנה

Moiraine

New member

לקחת לי מה שרציתי לרשום על ליאנה.
נראה לי שאז בכלל לא הייתה סדרה.

Moiraine

New member
נד סטארק

אני פונה אליך בפניה נרגשת:
שתף פעולה עם סרסיי. בחייאת.
אז מה אם הבן הגועלי שלה יהפוך להיות מלך?
גם ככה רוברט מת, אתה רחוק בצפון והנכדים שלך בסוף הם אלה שישלטו בווסטרוז.
אפילו תחזיר את סאנסה הביתה ושכח מכל הסיפור.
לא יכולת לשתוק פעם אחת?
היית מוכרח שישתיקו אותך לנצח?

הפוך, גוטה! הפוך!

נד סטארק, אל תספר לסרסיי! לך ישר לרוברט! זו חובתך כנתינו, כידידו, כבעל בריתו וכאדם שהשכל שלו לא נמצא בגרביים!

Moiraine

New member
אם כבר החליט לספר

לפחות שיעשה את זה בחוכמה ולא בכבוד.

Stark Bannermen

New member
אממ

רוברט- לא צדים אם שותים
טיווין- שמחרבנים, עדיף לנעול את הדלת.
רוב- תקשיב לזאב שלך
קייטלין- עדיף לשמור על הקלפים שלך, קרובים אלייך (ג'יימי)
דאני- תחסכי מאיתנו את שמות אנשי מירין, טוסי לווסטרוז.

סטאניס: תסכם עם רנלי על רוטציה

סאנדור: אתה הבן השני, לך על קריירת כמורה. אתה תגיע לשם בסוף ממילא.

אז, מה,ככה ?

ג'ופרי - תקשיב לאמא שלך ואל תוציא את נד להורג.
רוב - תקשיב לאמא שלך
טיריון -בסוף אתה תרכב על הכלב, ואם הייתי עושה את זה בחתונה הסגולה הייתה זוכה בבונוס לעצבן את אבא שלך!

הפורום הזה נהיה פולני או מה?

"תקשיבו לאמא שלכם". פפפ.

אז הנה ההסבר האולטימטיבי למה האמהות של טיריון ג'ון ודאני מתות*: כדי שהגיבורים הראשיים שמניעים את העלילה לא ייצטרכו להקשיב לאמהות שלהם
.

________
* אולי אמא של ג'ון היא לא ליאנה, אבל בסבירות כמעט ודאית היא מתה, אחרת למה לא להשאיר את ג'ון אצלה?

זה לא חדש אתה יודע.

רוב כמעט מוחלט של סיפרי הפנטזיה והאקשן מרחיקים את הגיבורים שלהם מכל דמות אחראית.

Macphista

New member
הרגע בו בית סטארק מקבל את פניהם של רוברט, סרסיי והפמליה

נד, קטלין וחמשת ילדיהם עומדים בשורה בעת שפמליית המלך רוברט נכנסת לחצר ווינטרפל.
סאנסה עומדת לצד אחיה הגדול רוב, מצידה השני אחותה אריה. היא מסתכלת על אביה נפגש עם רוברט, איש גדול, כרס גדולה, צחוק גדול. האיש הזה חי טוב, היא חושבת. אשתו, המלכה סרסיי, יוצאת מהכירכרה, יפה, טרודה, עייפה. כמה חבל שהיא מלכה, חשבה סאנסה, אם לא הייתה מלכה הייתה ניהנת יותר בחיים ושמחה. לעולם לא ארצה להיות מלכה. על הסוסים מגיע אחיה של המלכה, ג'יימי. הו, כמה הוא דומה למלכה, יפה וזהוב. ורגע, האם לא ראיתי אותם מחליפים מבט מלא משמעות אירוטית שאינה הולמת לאחים? ועל סוס נוסף מגיע הנסיך, יורש העצר לכס הברזל, בנו של רוברט וסרסיי, שאינו דומה כלל לרוברט, אך כן לסרסיי. גם הוא, כמוהה, זהוב ויפה, אך מבטו משדר את אותה ההתנשאות וזחיחות הדעת שמשדר אחיה של המלכה. מעניין.
המלך רוברט מדבר עם אבא, אמא כרגע מחליפה מילות נימוס עם המלכה סרסיי, והנה הנסיך ג'ופרי מתקרב אל רוב ואלי. אקוד קידה ביחד עם רוב ואחליף גם אני עימו מילות נימוס.
ג'ופרי: שלום שלום.
רוב: כבוד רב לנו שהגעת לטירתנו.
ג'ופרי: כן כן, קר פה, רטוב פה, איך אתם חיים בחור הזה?
סאנסה: בכבוד וחן של צפוניים.
ג'ופרי השיב לה בחיוך מזלזל והתרחק חזרה עם אימו. רוב וסאנסה הסתכלו אחד על השנייה לרגע קט והחזירו את מבטיהם לפמלייה המלכותית.
סאנסה (לוחשת לרוב מבלי להסתכל עליו): יש משהו ממש לא בסדר בילד הזה.
רוב: תדאגי להתרחק ממנו, ואני אדאג להרחיק אותו ממך.
סאנסה: לעולם לא אתקרב אליו. לנצח אשאר כאן בצפון, אתחתן עם בן למשפחת קארסטארק ואחזק את קשרי משפחתנו עם הצפונים לדורי דורות.
רוב: וכך גם אני סאנסה. הדרום מושחת ואמנע מכל בן משפחת סטארק מלהתקרב למעלה המלך, גם אם יהיה זה אבא ואצטרך להעלות אותו על המוקד בעצמי כדי למנוע את מסעו דרומה.
ומאז הם חיו באושר ועושר בוינטרפל המושלגת עד עצם היום הזה.

הרגע היחיד שיוכל להציל מישהו הוא העמוד שלפני הראשון

כל הדמויות בסדרה, תברחו מהעולם של מרטין אל עולם שליו ורגוע שבו הוא לא יוכל להשיג אתכם.
אני ממליץ על בית קטן בערבה.

רמזי, אתה תישאר איפה שאתה.

למעלה