משחק ענקקקקק!!!!!!!!!!!!!!

משחק ענקקקקק!!!!!!!!!!!!!!

וואו. איזה כיף סוף סוף קצת נחת. משחק גדול של דורון שפר ששוב הוכיח " The ICE mAN iS bAcK
, תצוגה ענקית של ויליאם אייברי שאמנם לא סולומון אבל מראה יכולת טובה בתקופה אחרונה. נאור היה גדול, לימונד וניר כנ"ל. פולדינג וטרימינגהאם סיפקו ת'סחורה וגרמו לי להגיע למסקנה: הזרים שלנו טובים!!! רציני עכשיו לא יודע מה הייתה הבעיה אבל יש לנו זרים טובים רק צריך להביא עכשיו מחליף ראוי לקוז'יקארו ותהיה לנו קבוצה נפלאה בהמשך העונה ובמיוחד אחרי שקימאני חוזר. לגבי הסיכוי ביול"ב הייתי אומר בואו נעשה את זה ככה ננצח שבוע הבא ב"ה ונקווה לנס בפורטוגל. אבל עדיין קיים גם סיכוי לעלות ממקום שלישי בכל מקרה מי היה מאמין שאחרי ההפסד לקלוז' שאמרו אין סיכוי יותר לעלות אנחנו עדיין באשליות. לכו תדעו. יש בנו אהבה והיא תנצח!

EL CHE VIVE

New member
לא אחי... לצערי פולדינג וטרמינגהאם

לא משהו בכלל... פולדינג אולי אם במה שנשאר מהעונה יצבור נסיון יש לו פוטנציאל אבל ליאון הבייתה... כמו שאמרת אייברי לא סולומון...

שiש

New member
אף מילה על שפר? ../images/Emo2.gif

הרבה יותר מידי זמן לא ראיתי אותו ככה. הוא היה מצוין. ווי, איזו קבוצה מתסכלת!!! אפשר להשתגע מחוסר היציבות שלהם. יש לנו שחקנים תותחים, אחד אחד (כמעט), למה אנחנו לא מצליחים לשחזר משחקים נפלאים שכאלה? הנצחונות שלנו גדולים, ההפסדים שלנו משפילים. שרק ימשיכו כמו היום!!! (טוב, ואם כבר אני מבקשת ניסים, אז שוארזה יפסידו לאוברנסה שבוע הבא, תודה מראש!)

AGENT SHESH

New member
מ-ד-ה-י-ם-!../images/Emo73.gif

לצערי אין לי 5+ ולא ראיתי את המשחק, התעדכנתי בתוצאה עכשיו ממש בוואלה, ו..מה אני אגיד? הפה פתוח עד עכשיו... הפועל של העונה לא יציבה בצורה לא רגילה. ביום ראשון היא מובסת נגד מאכזבת העונה, וביום שלישי היא מנצחת את אחת הקבוצות החזקות במפעל.. אבל יופי, מצוין - אולי אחרי הכל הפועל כן תצליח לעשות סנסציה..

שiש

New member
חבל

שלא ראית. היה משחק פשוט יפהפה! (אני עצמי ראיתי רק מהמחצית, מה לעשות) חוצמיזה שהתמוגגתי מהאוהדים. אין, אין על האוהדים שלנו. זו תופעה מדהימה. חולה עליכם!

תחילת הרבע השני היה מדהים

והרבע השלישי גם היה טוב מתן נאור עם משחק פשוט ענק והוא אפילו חייך :) אייברי כמו שהוא יודע סחט מלא עבירות ודפק כמה שלושות טובות ושפר פשוט היה נפלא פשוט משחק מדהים הכי טוב של הפועל העונה

למעלה