משחק עם הגור

Liquid Nazgul

New member
משחק עם הגור

הגור שלי אוהב מאוד לשחק הבעיה שהמשחק שהוא הכי אוהב זה לנשוך וכל שאר המשחקים הוא חושב שהמטרה הסופית שלו זה לנשוך אותי אני רואה שזה למה שהוא מתכוון הוא מכוון אל היד או הרגל שלי כל הזמן אם אני מחזיק משהו(צעצוע או מגבת לשחק איתו) וגם כשאני לא...אני חשוב שאנני מפסיק לשחק איתו כשהוא נושך הוא חושב שאני לא אוהב לשחק איתו ואז הוא בוכה. בסופו של דבר לא מצאתי שום משחק אחר שהוא לא מנסה לנשוך אותי(כמובן שהוא רואה את זה כמשחק). מה לעשות? זה התנהגות בריאה בכלל?

אוריקס

New member
צריך לשחק איתו עם עצמות

ולתת לו אותן בכל פעם שהוא רוצה לנשוך דברים אחרים. צריך גם להגיד לו "לא" בתקיפות ואם לא עוזר אז אפילו להעניש. אם לא מציבים גבולות בגיל הזה אז לא מצליחים להציב גבולות אף פעם.

enbalush

New member
עצמות מסוכנות-קורעות איברים פנימיים

אלא אם כן התכוונת לצעצוע...אבל חובה לציין מה כוונתך!

Liquid Nazgul

New member
להעניש אותו?

הוא בן חודשיים בערך, איך להעניש אותו אם בכלל רצוי בגיל הזה?

be_roo

New member
העונש הכי טוב הוא הפסקת המשחק

ברגע הנשיכה, נזיפה תקיפה "לא", והפסקת המשחק, גם אם הוא מיבב לכמה דקות זה לא אסון. אפשר לחזור לשחק איתו אחרי דקות ספורות.

Liquid Nazgul

New member
זה לא הכל

כשאני עושה את זה הוא ממשיך לשחק עם עצמו או עם צעצוע אחר על הרצפה כאילו לא אכפת לו ממש...וגם "לא" לא כלכך עוזר כי הוא עדיין לא מבין מה זה...

Liquid Nazgul

New member
שכחתי לציין

שמתוך משחק כשהוא נהנה ונכנס לאטרף הוא מתחיל לעשות כזה "גרררר" ולקשקש בזנב, אני אמור להיות מודאג מזה? יכול להיות שזה אומר שהגור שלי יהיה כלב תופקני?

erez99

New member
קודם כל אם אתה מפסיק את המשחק..

אז תיקח את כל המשחקים שלא יוכל להמשיך לשחק עם עצמו. בנוסף ה-לא שלך צריך להיות לא!! תקיף אפילו בצעקה בנוסף אתה צריך לשדר שזה לא!! כלומר פרצוף זועם כי כלבים יודעים לקרא שפת גוף טוב מאוד, אם זה לא עוזר תנסה אחדל מים כשהכלב נושך פשוט תשפריץ עליו או לחילופין איזה רעש כמו אבנים בפחית או אקדח קפצונים. וכמובן חשובה עיקביות כלומר אל תגיד לו פעם "לא" ופעם אחרת תוותר. בהצלחה.

למעלה