בון ג'ובי לא שר את שיר הנושא של ארמגדון!!
I irashady New member 5/8/05 #28 יש הבדל דיי גדול... ג'ון בון ג'ובי שווה בטירוף תתבייש... בון ג'ובי זאת הלהקה הכי גדולה שהייתה (ועדיין קיימת) יש להם את ה-שירים
יש הבדל דיי גדול... ג'ון בון ג'ובי שווה בטירוף תתבייש... בון ג'ובי זאת הלהקה הכי גדולה שהייתה (ועדיין קיימת) יש להם את ה-שירים
A angela12 New member 5/8/05 #29 אני מוחה! גם סטיבן טיילר שווה בטירוף! הוא סמל מין! ואם הייתי יכולה הייתי מעלה תמונה אבל לאא, תפוז לא ייתן לי
אני מוחה! גם סטיבן טיילר שווה בטירוף! הוא סמל מין! ואם הייתי יכולה הייתי מעלה תמונה אבל לאא, תפוז לא ייתן לי
® ®NuLy® New member 6/8/05 #38 ראיתי מספיק../images/Emo9.gif אני לא אומרת שהוא לא כישרון!!! הוא זמר מעולה!!! ואני חולה על שירים של אירוסמית'. אבל כל מה שקשורה ליצוניות שלו =
ראיתי מספיק../images/Emo9.gif אני לא אומרת שהוא לא כישרון!!! הוא זמר מעולה!!! ואני חולה על שירים של אירוסמית'. אבל כל מה שקשורה ליצוניות שלו =
A angela12 New member 6/8/05 #40 הבנאדם מתקרב לגיל 60!!! אני חושבת שהוא נראה מצוין לגילו. בכל אופן שהוא היה צעיר הוא היה נראה מעולה. ואין ויכוח לגבי הכישרון
הבנאדם מתקרב לגיל 60!!! אני חושבת שהוא נראה מצוין לגילו. בכל אופן שהוא היה צעיר הוא היה נראה מעולה. ואין ויכוח לגבי הכישרון