משחק\סקר חביב

Nihau

New member
משחק\סקר חביב

1. בחרו כמה דמויות שלכם- עד 5. 2. תנו להם לענות על השאלות הבאות מתוך הנחה שהן כולן יחד באותו מקום (נגיד סביב שולחן בפאב או כל סט אחר) א. מה גילך? ב. גובה? ג. יש לך הרגלים רעים? ד. האם את\ה בתול\ה? ה. מי בן\ת זוגך? ו. יש ילדים? ז. מה המאכל הכי אהוב? ח. טעם גלידה מועדף? ט. הרגת מישהו\י? י. שונא\ת מישהו\י? יא. יש לך סודות? יב. אוהב\ת מישהו\י? -בהצלחה

DDN

New member
אני אתחיל

משרשר אליי דמויות שלי. מתחיל עם אחת מהן

DDN

New member
אנטוניו

אנטוניו לא ממש יודע קרוא וכתוב, אז אני מניח שמישהו עזר לו עם התשובות: א. מה גילך? 21 חורפים. כבר מבוגר. ב. גובה? אני כמו כולם, לא נמוך מדי ולא גבוה מדי. ג. יש לך הרגלים רעים? הרגלים רעים זו דרכו של השטן לקרב אותך אליו. אין לי כאלה, וגם אם היו לי, אני מנסה להיפטר מהם. ד. האם את\ה בתול\ה? לצערי כן. אני עדיין לא נשוי, ובגלל שאני צריך להחזיק את הבית, גם לא היה לי זמן לזה. כולם יודעים שזה חטא להיות עם מישהי שאינה אשתך. ה. מי בן\ת זוגך? אין לי. ו. יש ילדים? לא. ז. מה המאכל הכי אהוב? לחם! ח. טעם גלידה מועדף? מה זה גלידה? ט. הרגת מישהו\י? מעולם לא! רצח זה חטא! י. שונא\ת מישהו\י? את היהודים. הם צלבו את ישו! יא. יש לך סודות? כן. כשהייתי קטן הייתי גונב לטוחן קמח, עד שאבא תפס אותי. לא יכלתי לשבת שבוע אחרי זה. .. . יב. אוהב\ת מישהו\י? את האח הטיפש שלי לואיג'י. למרות שהוא אדיוט, יש לו לב טוב ושמחת חיים. הייתי רוצה חיים קלים כמו שלו.

DDN

New member
נכון

נכון. אנטוניו הוא האיכר מגדל החיטה שאני משחק במערכה באיטליה של ימי הביניים. הוא נוצרי אדוק ופחדן, טיפוס משפחתי עם שיניים רקובות.

Serpent Axis

New member
אתה נקלה

תכתוב על ארין ועל דקסטר - אל תשלוף לנו איזה פלוני אלמוני שאף אחד לא שמע עליו.

DDN

New member
אני עונה על דמויות שאני משחק בהווה

אולי אענה גם על דמויות עבר מאוחר יותר.

ogmios

New member
ארג... הרמה להנחתה

זה פשוט דורש משחק מילים רע במיוחד על פלוני/פולני לעומת איטלקי, אבל אני לא מצליח לנסח אחד. כנראה שאני באמת חולה.

DDN

New member
דקסטר הגאון

(זה עדיין חי דוקטור!) א. מה גילך? כמעט 20! ב. גובה? 171 סנטימטרים ועוד קצת מילימטרים ג. יש לך הרגלים רעים? אני שפוט של דוריס ועושה כל מה שהיא אומרת. ד. האם את\ה בתול\ה? ממש לא! ודוריס יכולה להעיד על כך! ה. מי בן\ת זוגך? אני כרגע מחפש אופציות טובות יותר, ולא מוצא כי אני נגרר אחרי דוריס. ו. יש ילדים? לא ז. מה המאכל הכי אהוב? צ'יזבורגר! ח. טעם גלידה מועדף? בננה! ט. הרגת מישהו\י? לא! י. שונא\ת מישהו\י? כן! את מי שהרג את מאריה. יא. יש לך סודות? הרבה! יב. אוהב\ת מישהו\י? גם את דוריס יג. דוריס, אל תרביצי לי!

Ihavenonick

New member
בר הברברי

א. מה גילך? מעל עשרים חורפים (פחות 600 בערך, לא יודע לספור כל כך הרבה) ב. גובה? כמעט יותר מכולם ג. יש לך הרגלים רעים? לי אין, לאחרים יש ד. האם את\ה בתול\ה? לא ה. מי בן\ת זוגך? נידה ו. יש ילדים? לא ז. מה המאכל הכי אהוב? פרה ח. טעם גלידה מועדף? בשר ט. הרגת מישהו\י? רשימה ארוכה מאוד י. שונא\ת מישהו\י? כן יא. יש לך סודות? לא יב. אוהב\ת מישהו\י? כן

Ihavenonick

New member
הנרי (מצפה לשחק אותו במקומות אחרים)

א. מה גילך? 45 ב. גובה? 1.70 ג. יש לך הרגלים רעים? פה ושם ד. האם את\ה בתול\ה? לא מנומס לדבר על דברים כאלו פה ה. מי בן\ת זוגך? אין ו. יש ילדים? לא ז. מה המאכל הכי אהוב? ענבים ח. טעם גלידה מועדף? אין ט. הרגת מישהו\י? לא נראה לי י. שונא\ת מישהו\י? אנשים לשנוא? לא נראה שיש יא. יש לך סודות? כן, אבל זה סוד יב. אוהב\ת מישהו\י? לא

Serpent Axis

New member
תשובותיו של לוקס

א. אני לא בטוח לחלוטין, אבל חוויתי 31 חורפים בקירוב. ב. ממוצע באזור ממנו הגעתי, נמוך יותר מידידי הברברי. ג. נאמר לי שחיבתי למקטרת היא הרגל רע, למעשה, מזל שלא שאלת אותי את אותה השאלה לפני למעלה מעשור שנים - כשהייתי צעיר יותר, טבק ומקטרות היו יום חלש. ד. מעולם לא ידעתי אישה, המחקרים שלי ועבודת האל לוקחים יותר מדי זמן מכדי להשקיעו במין היפה יותר. ה. אינני נשוי או מאורס. ו. לא, שוב - אין לי זמן לדברים מאין אלו. ז. אין לי משהו שאני אוהב יותר מאחר - אני אוכל מעט, כשאני צריך ומסתפק בכל מאכל הראוי לאכילה. ח. סליחה? טעם של מה? ט. אני מעדיף לא לענות על זה בכדי להימנע מהדיון הנגרר, נסכם את העניין בכך שאומר שבכדי להגן על אחרים ועל אלוהיי, אני לא שוחר-שלום עד כדי כך שלא ארים חרב. י. אלי האופל ומשרתיהם. יא. אני חבר במסדר סודי בתוך הכנסייה, אבל זה כבר לא שייך. הסוד השני שלי הוא הסיבה בגללה מעולם לא ידעתי אישה - אבל סוד זה אני שומר. יב. כן... אבל זה מתקשר לשאלה הקודמת שלך ואני מעדיף לשמור את זה לעצמי. אחרי הכל, מהו סוד אם כולם יודעים אותו?

Serpent Axis

New member
תשובותיו של אוסמן

א. עשרים חורפים בדיוק! מגיעה לי מתנה? ב. מה זאת אומרת? את רומזת למשהו? בזמן האחרון נראה לי שאנשי הצפון מרשים לעצמם ללעוג לי יותר מדי... *נעמד על השולחן ושולף חרב* הנקלה הבא שיגיד את המילה "גובה", אני מוריד אותו לגובה שלי! ג. לי?! מה פת'ום.. אין בי שום דבר רע וכל מה שאני עושה זה בסדר. ד. רגע, מה זה בתו.. אה! לא, אני לא בתול. ידעתי כמה וכמה נשים. מה, זה משנה משהו? ה. כאילו, אישה קבועה? אולי יום אחד אני אמצא אחת, אבל בינתיים - אני ישן לבד בתוך האוהל שלי. ו. אחד, שלושה, עשרה - אני לא יודע, אולי. כמו שאמרתי, ידעתי כמה וכמה נשים בחיים שלי ולא הלכתי לראות אם האל החליט לתת להן ילד אחר כך. אולי. אולי לא. אם הם גברים, הם יבואו לחפש אותי כשיגדלו או שאני אפגוש את אמהותיהן יום אחד ואחסוך להם את המסע. ז. אם זה בשר, אני אוכל את זה. ח. אם זה בשר, אני אוכל את זה. ט. יותר משאני יכול לספור. איפה שגדלתי זה חלק מהעניין. י. אני שונא את בן הצפון הארור שהכניס לי שיכר למים ששתיתי בזמן שלא הסתכלתי. אם אני אגלה מי זה היה, אני חותך לו את היד. יא. אני ספר פתוח - אם תשלחו יד אני אטרוק עליכם את הכריכה. יב. אני פשוט מת על הילד הזה, רדן. כל מילה שהוא מוציא מהפה גורמת לי להתגלגל על הרצפה. איפה הוא, רדן, איפה? תביאו, תביאו אותו!

Serpent Axis

New member
אחרונה חביבה - תשובותיה של אמדיאה

א. שישה-עשר חורפים. ב. לא גבוהה, אפילו קצת נמוכה. ג. השאלה המחוצפת הזו לא לרוחי והרמיזה לכך שאני פגומה תיזכר על ידי. ד. עוד שאלה מחוצפת שאין לה מקום ואינה ראויה לתשובה. ה. אף אחד כרגע. אבא רוצה למצוא אחד, אבל קשה לבחור אחד ראוי. היחיד שנדמה היה לי ששווה שיקול הוא ניק, אבל האירועים שהתרחשו אחרי פגישתנו שכנעו אותי שאין טעם להמשיך לשקול. אני מקווה שאמצא משהו יותר טוב - אולי טין... ו. וודאי שלא. ז. עוגות... ועיניים
- אבל אני לא אוכלת הרבה מאף אחד מהם. ח. קליפות סירן.. בעצם, אני לא בטוחה מה את שואלת. ט. כוונתך, במו ידיי? לא, מעולם לא. האחרים אולי טוענים שהבאתי את מותם של אחרים. עדיין לא אכפת לי כל עוד לא מאשימים אותי במשהו. י. אני שונאת את המכשפה המצורעת הגמדה המגעילה הזו שנגררת אחריי ואת הלוחמת יפת-הנפש שקושרת איתה קשרים נגדי. אבל אני חייבת להעמיד פנים אחרת, אנחנו תקועים ביחד. יא. אם היו לי, הייתי מודה בהן? הנה, זרקתי לך עצם בשאלה הקודמת שלך. מספיק סודות בינתיים. יב. בהחלט... לא. אני לא עוסקת בניאופים מחוץ לנישואין. כשאמצא בעל, אוהב אותו ככל שאדרש.

Blue Beetle

New member
כיוון שאיימו עלי באיומי מחסרים

וכיוון שבאמת , אבל באמת ניסיתי לשלב ארבעה דמויות בסצנה ולענות על השאלות דרך סיפור, אבל זה יצא ארוך ומאולץ מדי, אז אדו (דמות לשעבר) יאלץ לענות על השאלון בנוהל הזריז: א. מה גילך? 95. אני יודע שבשבלכם זה נחשב זקן מאד, אצלנו אבל, זה די צעיר. ב. גובה? את מתנשאת מעלי? מתי האדם ילמד שזה שהוא יותר גבוה לא הופף אותו ליותר חכם או יותר טוב!? ג. יש לך הרגלים רעים? לי אין. אבל לך כנראה יש - לשאול שאלות חצופות! ד. האם אתה בתול? עוד פעם?! לא, לידיעתך אני לא. עוד שאלה כזו אני קם ומטלפרט מפה! ה. מי בת זוגך? אין לי אחת כרגע? המעבדה והמחקר גוזלים זמן רב יותר מדי מזמני. ו. יש ילדים? לא. ז. מה המאכל האהוב עליך ביותר? זו שאלה הרבה יותר מורכבת ממה שאת חושבת, כי היא תלויה במזג האוויר וברגשות הנוסטלגיים שמדי פעם מתעוררים בי. ספציפית לגבי היום אני יכול להגיד שמרק הערמונים בשמנת שהינו אוכלים בכפר הוא המאכל הטוב ביותר שקיים. תשאלי אותי בעוד שבוע ואני אהנה לך תשובה אחרת. ח. טעם גלידה מועדף? תות. ללא ספק תות. ט. הרגת מישהו? כן, הרבה יותר מדי, לא רוצה לחשוב על זה. זה מעורר בי בחילה. (תודה רבה! אחרי שגרמת לי לחשוב על מרק ערמונים וגלידת תות את מדברת על הרג. אוף איתך!) י. שונא מישהו? שונא? ממ.. לא! היו לי הרבה אויבים, אבל אי אפשר להגיד שהיה מבינהם מישהו שבאמת שנאתי. יא. יש לך סודות? הרבה. למשל, אני יודע להופך עופרת לזהב. אבל זה סוד מקצועי, אין סיכוי שאני אגלה אותו. יב. אוהב מישהו? או כן ! משפחה, חברים, עמיתים למחקר ולמסעות, את הנמייה הקסומה שלי! אהבה היא דבר נהדר, כמעט כמו תגליות חדשות.

גורבש

New member
שולחן בפאב זה מקום מעניין להיפגש..

הדמויות: מירינדה - אשת ציפור עם כנפי אש. קון - חצי אלף, נזיר מואר לריאן (הוסמך לא מזמן) אוקיין - הוביט, שאמן שבט אאוקין (שבט ההוביטים השני בחשיבותו), סגן ראש מועצת הקסם. נייהן - אדם, שגריר אוניברסיטת הקסם, סגנו של אוקיין. הוגו - אדם, מתנקש (כן, הייתי עצלן בבחירת השם). א. מה גילך? מירינדה : ליידי לא מספרת, אבל אני יכלה להגיד לך שעוף החול נולד לפחות 30 פעמים מאז שנולדתי. קון : 19.5 וכמה שבועות. אוקיין : אובייקטיבית- בערך 40. סובייקטיבית- בערך 230. נייהן : 43 (ג'ואש קופץ וצועק- 41). הוגו : זה לא משנה בן כמה אני, מה שחשוב הוא שאני עדיין לא מת. ב. גובה? מירינדה : 172 (עם כנפיים פרוסות כלפי מעלה אני מגיע ל 232) קון : 189 אוקיין : 110 נייהן : 178 הוגו : 177 ג. יש לך הרגלים רעים? מירינדה : לי, מה פתאום. אולי כמה דברים קטנים שמעצבנים את רואין, אבל לא שום דבר רציני. קון : תלוי את מי שואלים. אני כבר מזמן למדתי לא לענות על שאלות כאלו. אף פעם אין תשובות נכונות. אוקיין : כמובן. נייהן : תראו, מה זאת אומרת "רעים", האם "רע" זה עניין מוחלט? האם הוא סובייקטיבי?... הוגו : סביר להניח, למה? ד. האם את\ה בתול\ה? מירינדה : לא. קון : לא ! אוקיין : לא. נייהן : ... גם אם לוקחים בחשבון עקרונות כמו פלאדין., מה? אה - לא. איפה הייתי? הוגו : לא. ה. מי בן\ת זוגך? מירינדה : רואין קון : אין מישהיא קבועה כרגע. אוקיין : בת זוג? למה שלזוג שלי תהיה בת? למה בכלל שיהיה לי זוג? (גיחוך) נייהן : שיאה-קאי. הוגו : לאורנה. (כן, גם פה היינו עצלנים עם השם) ו. יש ילדים? מירינדה : כן, 2. כמו לכולם. קון : לא ! , לפחות אני מקווה שלא. אוקיין : סביר להניח שכן. נייהן : עדיין לא, יש זמן. הוגו : כן, הם במקום בטוח עם דוד שלהם. ז. מה המאכל הכי אהוב? מירינדה : מיים צלולים, כאלו שאפשר למצוא באגמים תת-קרקעיים הנובעים בין בורות הלבה. קון : הממ.., כנראה שהעוף שמכין הטבח של הברון ארמדיל. הוא מת, אתם יודעים. הטבח, לא העוף. בעצם גם העוף. אבל העוף לא מכין את עצמו למרות שהוא מת, הטבח לעומת זאת מכין את העוף למרות שהוא מת. הטבח.. אוקיין : פשטידת פטריות קצר עם שום וקמצוץ קשקש דרקון טחון. נייהן : מהות תות גולמית בקצפת. הוגו : בשר שצדתי בעצמי וצליתי במשך כמה שעות על אש קטנה. ח. טעם גלידה מועדף? מירינדה : להבת שמש עם גרגרי לבה. קון : תפוח מהעץ של שומר האמונה ב 10, אבל לא נראה לי שאני אמצא עוד ממנה. אוקיין : כל מה שבונק מכין ולא מכיל עץ או מתכת. נייהן : דיברנו על זה בשאלה הקודמת, לא? הוגו : ריבת רימונים לבנים. ט. הרגת מישהו\י? מירינדה : לא. רגע, אם מישהו מת בגלל משהו שעשיתי, זה נחשב? קון : בהחלט ! אוקיין : לצערי כן, לעיתים זה בלתי נמנע. נייהן : כן, זה חלק מהתפקיד. הוגו : מה נראה לכם? י. שונא\ת מישהו\י? מירינדה : לא, לא ממש. קון : כן, בההחחללללט. אוקיין : אני חושב שלא. "שונא" זו מילה מאוד חזקה. נייהן : כן. הוגו : כבר לא. יא. יש לך סודות? מירינדה : כן, כמובן. קון : תלוי מפני מי. אוקיין : כן. נייהן : השאלה היא האם יש *לי* סודות או האם אני שומר סודות, יש לי כמובן הרבה סודות שאני שומר, אבל האם הם שלי? בכלל לא בטוח. הוגו : כן. יב. אוהב\ת מישהו\י? מירינדה : כן. קון : לא!, כן. פעם, מזמן.. אוקיין : לא. נייהן : כן הוגו : כן

Nihau

New member
../images/Emo45.gifלזו הייתה הכוונה!

היה יכול להיות מושלם אם הדמויות היו קצת מודעות לקיומן המשותף מסביב לשולחן ההיפותטי

למעלה