אני מביאה פניצלין
O oracle New member 28/6/07 #138 תודה, בכיף~ ../images/Emo13.gif אוהבת את המשחק הזה... ^_^ קצת פחות את המילה סלקציה, אבל נו, לא נורא~~
תודה, בכיף~ ../images/Emo13.gif אוהבת את המשחק הזה... ^_^ קצת פחות את המילה סלקציה, אבל נו, לא נורא~~
D dairy milk New member 28/6/07 #137 יש לי כזאת!!!!! ../images/Emo220.gif מהמנגה של Notebook? חברות שלי קנו לי מין יומן כזה שהוא כאילו הנואוט בוק ומין תליון שבא עם זה ליומולדת )) זה כזה בכריכת עור שחורה וכתוב על זה Notebook ובפנים יש כל מיני הערות ביפנית
יש לי כזאת!!!!! ../images/Emo220.gif מהמנגה של Notebook? חברות שלי קנו לי מין יומן כזה שהוא כאילו הנואוט בוק ומין תליון שבא עם זה ליומולדת )) זה כזה בכריכת עור שחורה וכתוב על זה Notebook ובפנים יש כל מיני הערות ביפנית
O oracle New member 28/6/07 #139 אם את מתכוונת ל"Death Note" אז כן, ואחלה, תהני ^^ רק אל תהרגי אף אחד... P=
D dairy milk New member 28/6/07 #141 כן כן נו >< התבלבלתיXD. ../images/Emo220.gif בגלל שנואוט בוק זה מחברת והכל :] אני אשתדל
Y Yarinv New member 28/6/07 #133 ../images/Emo45.gif נכנסת אנשים, תנסו דברים אחרים ממה שאתם חושבים, אחרת המשחק לא מתקדם לשום מקום
Y Yarinv New member 28/6/07 #136 ../images/Emo45.gif בשמחה! אה, ותצאו גם מ-2 האותיות האלו שנדבקתם אליהם, יש איזה קשר כלשהו שם