משחק סופ"ש

ממממ אפרת סקסיתתת ../images/Emo3.gif

ועכשיו אני גם בקטע של עלמה זק... תשמעו - וואחד כוסית!

redrider

New member
מה זה כוסית האפרת הזאת... משהו אש

עלמה באמת פצצה...

לא לצחוק על אפרת !!!

היא בחורה שחבל לכם על הזמן. אחת שיודעת להינות וגם בעלת ציצים לא רעים בכלל

redrider

New member
יש זוג עיניים אחד שאני אוהב

העיניים הכחולות הכי מדהימות שנראו בתפוז והיא לא פה כבר יותר מדיי זמן... כאילו שהאפרת הזאת יכולה להתחרות איתה...

בתפוז יש רק זוג עיניים כחולות אחד..

והן שייכות למישהי מאוד מאוד מיוחדת
ואתה תדע מי היא רק ב"צויאודה" ואם היא פה היא תבין

redrider

New member
אני יודע טוב מאוד למי התכוונתי

וכך גם אתה... אני לא הכי חדש פה בארי. פשוט החלפתי ניק.

האמת שלא...

אני אוהב נשים נשיות,עדינות,רכות כאלה. זוארץ יש בה משהו גברי...לא יודע להסביר לא מושכת אותי.

b0redavid

New member
אפשר כמה אנשים?

הייתי רוצה לעמוד ליד ניק קייב, כי הוא מעניין. הייתי רוצה לדבר עם אלברט איינשטיין, כי הוא מגניב. הייתי רוצה לעשות את רוני סופרסטר, כי יש לה גוף סבבה. הייתי רוצה לפגוש את יעל בר זוהר, ולהגיד לה "תודה, אבל לא." הייתי רוצה לעשות את באקס באני, כי מתי שהוא מתחפש לבחורה הוא משכנע. הייתי רוצה להיות חבר של אנג'לינה ג'ולי, כי היא פאקפאקפאקינג מהממת. הייתי רוצה להסיר את האיפור של פנינה רוזנבלום, ולראות את הפרצוץ האמיתי שלה. הייתי רוצה לפגוש את ג'ים קארי כי הוא שחקן מדהים, ואת קווין סמית כי כזה dude! הייתי רוצה להיות בהופעת איחוד של Rage Against The Machine, כי הם פאקינג דה !'bomb ya והייתי רוצה לדעת לנגן על פסנתר, כי הוא כלי מדהים ואולי גם על חשמלית ותופים ואני יודע שגלשתי לעזאזל אבל... יש תמונה! אז לא הכל רע!

שלי

אני הייתי מביאה את רובי וויליאמס ו..הממ..מבצעת בו את זממי עוד ועוד ועוד ועוד.. הייתי מביאה את לגולאס ואומרת לו- איזה אלף מושלם אתה.. הייתי מביאה את אנדי דופריין (טים רובינס) ואומרת לו- אחלה בריחה, גבר. סוף!! הייתי מביאה את עצמי להופעה של מטאליקה S&M כמה אנשים שהייתי נוהגת בהם באלימות ברגע שהיו מופיעים במועצה- הייתי מביאה את מל גיבסון ומכסחת אותו על הפסיון ובכלל הייתי מביאה את ביילין ואומרת לו- עוף מהמדינה שלי mother fucker הייתי מביאה את הנהג שדרס את החתולה שלי וגומרת עליו במכות

למעלה